DILATED PEOPLES LIVE IN ROMANIA 23 NOV BUCURESTI
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- fratele meu tu esti baiat
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
in buc care e locatia?Slang Royal wrote:ok, avem si locatia pentru Timisoara!
Si cred ca avem si deschiderea cel putin la prima strigare, dar lucrurile se mai pot schimba!
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
inca se discuta la Bucuresti:) sunt si acolo o serie de variante, dar cu siguranta va fi aleasa cea mai buna! la Timisoara sa ales in functie de spatiu, posibilitatea de asigurare a riderului tehnic si aspecte de genul asta!Suzy wrote:in buc care e locatia?Slang Royal wrote:ok, avem si locatia pentru Timisoara!
Si cred ca avem si deschiderea cel putin la prima strigare, dar lucrurile se mai pot schimba!
Park Place!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
-
Blacksun wrote:Intrebare : " Artisti/trupele care vor fi in deschidere la Timisoara vor fi si in Bucuresti ?"Slang Royal wrote:ok, avem si locatia pentru Timisoara!
Nu cred ca vor fi aceleasi trupe in deschidere:) cred ca si pentru diversitate e de evitat, dar cu siguranta ca si deschiderea va merita.
Incerc si la Timisoara sa fac o treaba mai complexa, am ales locatia respectiva, Park Place pentru ca e pe 2 etaje, adica loc de aproximativ 2000 de oameni, e un loc pe care il cunoaste toata lumea si e usor de accestat, fiind foarte aproape de centru, asta pentru cei care vor veni din tara, daca se va veni si din tara:)
Cat despre deschidere, pana nu am Ok-ul trupei respective, adica un ok definitiv nu vreau sa vorbesc despre asta, dar vom incepe seara respectiva cu Dj Sessions si ceva Mc locali probabil.
Vreau sa fie exact asa cum mi-am propus cand am inceput sa fac evenimente, o sarbatoare a Hip-Hop-ului.
I felt like i learned the alphabet