Smokey filmare Jam Session (concertul caritabil pt.Dragos)
Smokey filmare Jam Session (concertul caritabil pt.Dragos)
Divina Comedie,album ce o sa apara sper, in 2009
Asa cum vrei feat.ZHAO
text:Smokey/ZHAO
negativ:Medallion Riddim
www.myspace.com/divinacomedie
Asa cum vrei feat.ZHAO
text:Smokey/ZHAO
negativ:Medallion Riddim
www.myspace.com/divinacomedie
Last edited by smokey.21 on Mon May 11, 2009 8:03 pm, edited 5 times in total.
Ho il naso bagnato come quello d'un cane
Io con il rap mi sfogo mentre tu crepi di fame
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Suflu nou, sperantele inceputului, noul val.Din toate astea face parte si subiectul nostru din emisiunea de azi, Smokey.El ne va vorbi despre primul sau material, rai, iad, purgatoriu, despre Divina Comedie, despre ce ingrediente se folosesc pentru coacerea unui album si despre multe alte lucruri grele.Ciuliti urechile si beliti cei doi ochi.
http://ahhg.ro/interviuri/interviu-smokey
http://ahhg.ro/interviuri/interviu-smokey
Piesa promo nu imi place..si numele de Divina Comedie imi inspira un aer de negativitate cand ma gandesc la album. Banuiesc ca partea care ai pus'o in lumina cel mai mult este Paradisul si tocmai de asta tind sa cred ca albumul este plin de clisee pentru publicul "matur".
No' Mo' a interpretat si el opera lui Dante pe materialul pe care'l pregateste..dar a fost ceva mai personala interpretarea, daca intelegi ce vroiam sa sublinez.
Sper sa ma insel si sa ma surprinda placut materialul..bafta.
No' Mo' a interpretat si el opera lui Dante pe materialul pe care'l pregateste..dar a fost ceva mai personala interpretarea, daca intelegi ce vroiam sa sublinez.
Xpl wrote:Piesa promo nu imi place..si numele de Divina Comedie imi inspira un aer de negativitate cand ma gandesc la album. Banuiesc ca partea care ai pus'o in lumina cel mai mult este Paradisul si tocmai de asta tind sa cred ca albumul este plin de clisee pentru publicul "matur".
In caz ca n-ai citit interviul postat mai sus,albumul o sa cuprinda mai multe genuri si o sa treaca prin aproximativ toate starile unui om,cat despre faptul k No'Mo a interpretat si el opera lui Dante e treaba lui,nu vad cu ce m-ar deranja avand in vedere k piesa "Smokey - Divina Comedie" are 2 ani deja.
- Johnny Estradda
- tanar
SoSa wrote:^ cl, orasu ' plin de pesti ...![]()
Eh, asta-i un album pe care chiar il astept. Pariez ca va fi unul fff bun.
Salutari de la Bv pt. tine si colegu ' tau de trupa minimalist!) Bafta!
pace pentru brasov

Smokey feat.creTzu si ZHAO - De la rasarit pan' la apus(produsa de Stolo) numai pe http://www.sunetesubsol.net/v5/index.ph ... 3#JOSC_TOP