nus expert in materie,da' melodiile mi se par bune...aia cu Infinite Skillz iti pune cel mai bine vocea in valoare.versurile mi se par destepte la toate,si am presimtirea ca tot albumu e destept.ia adu-ti aminte...cand ai zis prima oara "ma sterg si p picioare cand dau mana cu voi"?(sec. 45).bafta in continuare!
mlqxyz wrote:nus expert in materie,da' melodiile mi se par bune...aia cu Infinite Skillz iti pune cel mai bine vocea in valoare.versurile mi se par destepte la toate,si am presimtirea ca tot albumu e destept.ia adu-ti aminte...cand ai zis prima oara "ma sterg si p picioare cand dau mana cu voi"?(sec. 45).bafta in continuare!
ok ,inteleg ce zici , da cu ultima parte aia cu picioarele nu stiu ce vrei sa zici..
Ba sa mor luati`l pe shannon sa va faca el negative k le face mai ieftin din gura ) Doamne am obosit numa uitandu`ma la el )
Dricule am eu vreo 80 de poze cam asa
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.