10Tone - Cina cea de taina (video)
-
- rapperu vostru preferat
Si AnToniO nu ar trebui sau altii din trupa lui care isi trec organele de reproducere prin cei care ii critica??? Pan la urma e o dezbatere publica si fiecare isi zice parerea despre melodie cum il taie pe el capu. Nu toti pot intelege artistul, indiferent ca e vorba de unul care compune muzica, care picteaza, scrie etc.Koma wrote:zetu1984, ti-ai spus punctul de vedere, dar ar fi cazul sa incetezi si tu cu flame-urile astea inutile. merci.
Dar ce fac baietii e lipsa de bun simt. Nici nu merita sa zic ceva de melodiile lor.
PS: Daca toti de pe forum am inceta sa ascultam ce se pune aici si sa comentam oare baietii care nu au acces la TV, radio sau alte canale de promovare ce ar face?? Si-ar promova muzica pe DC++????
Loveste cu umbra sabiei tale
Bai eu cred ca va acordati prea multa atentie singuri .. sa nu mi spui mie ca din 30 de forumisti activi .. din care 25 nu ne inghit am strans 2.5 k view`uri pe iutub =)) (nu ca ar fi asta eu mai stiu ce bravada .. pisa m as pe el de iutub)
cristi_yori.. cand spui ca fara voi am ajunge pe odc (zici ca am ajunge pe strada) ma faci sa cred ca viata e forumul si forumul e viata.
zetu .. ai o bere de la mine .. adevarat
posturile tale au fost un combo intre seinfeld, chris rock si jack sparrow =))
imi cer scuze ca nu am fost destul de bronzati.. stai linistit ca nu s a tuns nimeni special ptr clip .. nu ne am luat tricouri special ptr clip .. imi pare rau ca prietenii cu bmw, mercedes si audi erau plecati la mare.. o sa tin cont de dorintele tale pe viitor.. si o sa ne filmam cand sarim dintr`un boeing parcat in spatele mansion`ului 10tone
sunt de acord cu leasa la partea cu simbad .. te sustin si eu
koma .. inca o data, multumesc ptr tenacitate
meggadon cred ca o sa scot tricoul la vanzare pe ebay .. transpirat
per total multumim ptr timpul acordat.. asteptam si mai multe pareri
bafta multa ptr toata lumea.
(e trabuc cu aroma de vanilie .. ca nu fumez marihuane)
cristi_yori.. cand spui ca fara voi am ajunge pe odc (zici ca am ajunge pe strada) ma faci sa cred ca viata e forumul si forumul e viata.
zetu .. ai o bere de la mine .. adevarat

imi cer scuze ca nu am fost destul de bronzati.. stai linistit ca nu s a tuns nimeni special ptr clip .. nu ne am luat tricouri special ptr clip .. imi pare rau ca prietenii cu bmw, mercedes si audi erau plecati la mare.. o sa tin cont de dorintele tale pe viitor.. si o sa ne filmam cand sarim dintr`un boeing parcat in spatele mansion`ului 10tone

sunt de acord cu leasa la partea cu simbad .. te sustin si eu

koma .. inca o data, multumesc ptr tenacitate

meggadon cred ca o sa scot tricoul la vanzare pe ebay .. transpirat

per total multumim ptr timpul acordat.. asteptam si mai multe pareri
bafta multa ptr toata lumea.

@ Koma - cristi_yori a spus ce era de spus. daca esti admin, macar fii impartial.
@ Marz - mersi de asocierea cu nume mari, oricum, prefer alan alda, eddie murphy si seinfeld (aici m-ai nimerit). Nu era vb de ce masina are, era vb de inutilitare cadrelor cu tico, si penibilitatea/teribilismul de care ati/a dat dovada. Berea sa fie La trappe. Astept.
Eu, dupa cum mi s-a spus, mi-am zis punctul de vedere si o sa cam inchei. Daca sunt lasat.
@ Marz - mersi de asocierea cu nume mari, oricum, prefer alan alda, eddie murphy si seinfeld (aici m-ai nimerit). Nu era vb de ce masina are, era vb de inutilitare cadrelor cu tico, si penibilitatea/teribilismul de care ati/a dat dovada. Berea sa fie La trappe. Astept.
Eu, dupa cum mi s-a spus, mi-am zis punctul de vedere si o sa cam inchei. Daca sunt lasat.
- psychedeliic
- mr. blonde
daca citesti atent parerile cu NU, au fost acceptate. diferentza e ca sunt multe NU+caterinca proasta+jigniri.DFB wrote:pana acum numai voi ati facut viata din forum. nu stiti sa luati un NU, bagati-va melodiile in cur...
daca s-ar rezuma totul la pareri ar fi ok, insa aici sunt provocari subtile bazate pe argumentu': de ce ai pus piesa pe forum daca nu stii sa accepti pareri/critici?
- e o linie subtire de la critica obiectiva si nesimtire.
ca si eu pot sa-mi zic parerea despre zetu1984 in felu urmator:
1. bah, nu-mi placi
sau:
2. dai posturi praf de tot, esti nasol rau, matematic vb esti slab, bronzeaza-te sub brat, arunca-te la dublu vc, trait-ar bicicleta Pegas a lu' tac-tu cu care mergi la agatzat in sat.... etc.
ia vezi ce reactie are....

Eu am vorbit despre chestile nasoale din clip/piesa. tu ai zice asa la nervi. bazandu-te pe nimic. Cam asta e diferenta.
Daca ziceau toti userii: nu-mi place. Va umpleati de spume, si incepeati sa intrebati de ce nu iti place. ce nu va place ma. ce nu e misto. parerile trebuie argumentate, intro lume normala. nu pot sa arunc pur si simplu un "e foarte aiurea".
Si nu e cazul sa vorbesti de critici neconstructive si injectii cand antonio intra cu "ba da voi sunteti prosti1!!". chiar nu e cazul.
Daca ziceau toti userii: nu-mi place. Va umpleati de spume, si incepeati sa intrebati de ce nu iti place. ce nu va place ma. ce nu e misto. parerile trebuie argumentate, intro lume normala. nu pot sa arunc pur si simplu un "e foarte aiurea".
Si nu e cazul sa vorbesti de critici neconstructive si injectii cand antonio intra cu "ba da voi sunteti prosti1!!". chiar nu e cazul.
- psychedeliic
- mr. blonde
da si ce argumente ai dat zetule.....
ca nu e brozat ala, ca e tico-n clip. se pare ca tu cauti defapt nod in papura si nu prea gasesti
...pana la urma e clip muzical, nu de prezentare modele masculine, sau curse auto cu bmw.
ce am zis eu se baza pe ton-ul argumentelor tale daca nu ai observat. e normal ca nu am ce sa zic de tine, doar nu te cunosc. pune o poza cu tine si pot sa fac si eu ce faci tu

ca nu e brozat ala, ca e tico-n clip. se pare ca tu cauti defapt nod in papura si nu prea gasesti

ce am zis eu se baza pe ton-ul argumentelor tale daca nu ai observat. e normal ca nu am ce sa zic de tine, doar nu te cunosc. pune o poza cu tine si pot sa fac si eu ce faci tu

- AnToniO
- rapperu vostru preferat
hai sa fiu cu adevarat nesimtit...zetu1984 wrote: Si nu e cazul sa vorbesti de critici neconstructive si injectii cand antonio intra cu "ba da voi sunteti prosti1!!". chiar nu e cazul.
Cand mortii ma'tii am zis yo ca sunteti prosti ??? (tu esti prost , waspymortiilui TweenPeaks e prost si mai sunt cativa) A fost o simpla intrebare pentru ca tu ai luat CA PROSTU' faza cu TICO foarte in serios .. cand de fapt era simplu ca buna ziua ca e facuta la caterinca ...
Decat sa ne asculte un DOBITOC CA TINE mai bine sa nu ne asculte nimeni .. si du-te-n sloboz cu parerea ta si mortii tai !
Aici nu e vorba de tovarasie , de nimic ... spui daca-ti place sau nu-ti place intr-un mod civilizat daca nu , NOI NE BAGAM PULA-N MA'TA PRIETENESTE !!!
Du-te-n sloboz si asculta USM si Dagga si Kazi ploae si lasa-ne pe noi .. nu este noi repari dinastia.
Ciao