Intrucat nici unul dintre voi nu stia cum suna albumul CE NU ATI INTELES Shoby va ofera in continuare un preview la album.Download pe www.shobycp.ro jos in stanga la download preview iar dupa ce asculti vreau sa stiu daca merita sa ajungi la b c r cu nimicul ala de 200 de mii Daca 20 ron ti se pare mult pt un album hip-hop , inseamna ca esti houser cu mopu'n cap! Intra pe www.shobycp.ro donwloadeaza Prewieul albumui "Ce nu ati inteles? " Semnat Shobby si apoi citeste instructiunile cum il poti procura ! Sa schimbam industria si sa dispara toti houseri astia pastilati , drogati , cu mopuri in cap si toata ziua injurati! Va multumesc ......dal mai departe
eu ii cumpar albumul.. dar sa mi-l puna careva fizic in mana... ca bani in cont nu ii pun.. si mi se rupe daca shobby mai scoate sau nu vreodata un material... si sa stea el linistit ca hip-hop va fi si fara el pe tarabe
si serios.. sunt dispus sa ii dau si 50 de ron pe album.. dar sa ii faca o coperta beton cu un ambaj beton si sa mi-l puna in brate
iar daca il scoate pe vinil ii dau si 100 ron pe o bucata ...
Dan xan yan iti spun eu ca nu se strang nici 2000 si aia kre au bagat deja banii iau tzeapa.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Parerea mea propie si personala: Shoby nu urmareste decat profit din tot shmenu' asta. Dc? Pai cati artisti nu au tras pe banii lor si au dat pe net la download fara sa astepte 2000 de eventuali suckeri sa depuna bani in contu lor.... El prin faza: Nu am semnat cu nici o casa de discuri, astepta mila de la fanii lui dar nu se face deloc asa. Poate dupa postul asta o sa fiu injurat/criticat etc dar asta e parerea mea.
) E jalnic si o sa sio ia in bot k nu i cumpara nimeni :-j
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.