snp wrote:are cineva albumu Elzhi 0 Witness My Growth (2004) sau Slum Village - Slum Village (2005) ?
pentru ca ricarda va induce in eroare, tin sa mentionez ca witness my growth nu est un album, ci o colectie de piese si freestyluri si alte basini de o calitate audio indoielnica..si cam atat. albumu de anu asta este albumul de debut al respectivului
georgica wrote:pentru ca ricarda va induce in eroare, tin sa mentionez ca witness my growth nu est un album, ci o colectie de piese si freestyluri si alte basini de o calitate audio indoielnica..si cam atat. albumu de anu asta este albumul de debut al respectivului
te-am indus pe tine si-ai dat un search? erau doar titlul si coverul, fara mentiuni.
you just never know when you're living in a golden age.
Nu prea am unde sa intreb asta,din cauza faptului ca topicul gen mirc s'a inchis..Sper ca aici e ok...dak tot caut un album..in original..
So,cine ma poate ajuta cu o comanda de pe Amazon? Un cd gen...As fi f recunoscator,fiindca altfel nu am cum sa intru in posesia lui...Am vazut k unii si'au comandat ultimul album Atmos si eram curios dak ma poate ajuta cineva si pe mine astfel..