CONCERT STELEVERZI / 15 MARTIE / SUBURBIA / O MIE DE CUVINTE

dulce!
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
- the_voice_within
- rapperu vostru preferat
e buna pentru mai multe chestii. m
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
ma remarcat, ce pot zice. poa' sa-i placa baietii, da tot nu se...
Incearcã nitrat de potasiu pe aragaz sa vezi atunci reactii. I did. Uite ce-am ajuns.
Piesa imi sunã a spune nu spune nu drogurilor cã eu ma droghez cu praf de brânzã feta. Care e grasã. Da e ok nu ma deranjeaza. Dar ãsta nu e un lucru rau. E rãu sa te speli la subrat de rappace insã. Asta pute. Un bun titlu de piesã. Dacã nu se infundã sifonul. In fund dã sifonul. Sifon 002.
Vreau sa dau cu pace.
Piesa imi sunã a spune nu spune nu drogurilor cã eu ma droghez cu praf de brânzã feta. Care e grasã. Da e ok nu ma deranjeaza. Dar ãsta nu e un lucru rau. E rãu sa te speli la subrat de rappace insã. Asta pute. Un bun titlu de piesã. Dacã nu se infundã sifonul. In fund dã sifonul. Sifon 002.
Vreau sa dau cu pace.
nu m-am spalat la subrat, m-am spalat pe cap, cum au facut si altii inaintea mea. si d-aia s-a imputit, ca la ce au unii in cap, s-a luat mirosu'. nu zic de tine, ca tu esti ok. daca as fi gay, chiar m-as da la tine. groupie, gen.
urmeaza sifon 004.
cat de reactii, e mai ok hidrogen suflurat agitat in eprubeta si apoi eliberat la locul de munca. concediu moca 3 zile pana se aeriseste.
urmeaza sifon 004.
cat de reactii, e mai ok hidrogen suflurat agitat in eprubeta si apoi eliberat la locul de munca. concediu moca 3 zile pana se aeriseste.