macar pagina asta sa stea curata!Dricu wrote:Dricu wrote:KrafTu wrote:
SA NU SE PIARDA!
DRICU - CEL MAI PROST GENIU 2008 [ALBUM DOWNLOAD!!]
- Cosmin S.
- fratele meu tu esti baiat
Multe critici... si prea putine construtive."Nu e bun flow`ul,nu e bun beat`ul".Tot mai multi incearca sa dea vina pe tot felul de lucruri doar pentru ca aud piesele dar nu aud ce vor ei.Tragi ce simti.. Gen o arzi in cluburi noapte de noapte cu n'spe mii de pizde si canti despre problemele sistemului,nu vad asa ceva.
On topic : In primul rand respect pentru efort,pentru ca e cu totul altceva cand duci tu totul in spate.Partea de master mergea facuta mai bine.
On topic : In primul rand respect pentru efort,pentru ca e cu totul altceva cand duci tu totul in spate.Partea de master mergea facuta mai bine.
de acord cu cosmin s. ! prea multi critici apar asa dintr-o data pe forumuri ! frate iti place downloadezi/cumperi, nu-ti place macar apreciezi efortul...si eu mi-as dori sa aud numai piese perfecte...si eu mi-as dori atunci cand fac o piesa sa fie pe gustul tuturor, dar nu se poate niciodata.toti se iau de flow-ri, de beaturi, frate faci ce simti, dai cum simti...important e sa iasa cv cu un mesaj bun.si dak pui suflet in ceea ce faci iese !
toata lumea e experta in hiphop akum...pffff
toata lumea e experta in hiphop akum...pffff
dak trebuia doar sa cumperi albumele ca sa sti ce se ascunde in ele ? dak de akum artistii ar pune un promo pe myspace-urile lor si dak vrei sa asculti mai mult tre sa cumperi ? cred ca nu ati mai asculta rap, sau muzica in general...sunt prea multe persoane care au inceput sa faca mofturi de genu : imi place Parazitii ! ia cum suna Dricu ? Nu-mi place ca nu seamana cu Parazitii ! (asta in gandul lor). Ce a facut Dricu este viziunea lui, trairea lui ! Dak asa stie el s-o dea pe beat asa s-o dea. Nu suntem in masura sa schimbam oameni in functie de preferintele noastre.
Nu zic k ar trebui sa va placa tot, dar apar multe kesti cu : sustinem miscarea HipHop din Romania ! Si cum vreti s-o sustinem ? sa demoralizam artistii ? sa le dam doar pareri puierile, ca : e ok beatul dar nu-mi place cum o dai ? Eu zic sa respectam munca in primul rand ! Prin asta incurajam artistii sa vina cu chestii care ne bucura si sustinem miscarea !
Nu zic k ar trebui sa va placa tot, dar apar multe kesti cu : sustinem miscarea HipHop din Romania ! Si cum vreti s-o sustinem ? sa demoralizam artistii ? sa le dam doar pareri puierile, ca : e ok beatul dar nu-mi place cum o dai ? Eu zic sa respectam munca in primul rand ! Prin asta incurajam artistii sa vina cu chestii care ne bucura si sustinem miscarea !
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
dude nu e vb de demoralizat artistii e vb ca daca nu iti place si spui de ce etc omul poate isi da seama ca a gresit undeva si poate sa faca mai bine urmatorul album. daca dai o parere d'aia nefondata atunci nu faci nimic su macar zici "nu imi place" in loc de "e de cacat". dricu suna bine dar se poate si mai bine dar nah mereu se poate mai bine.
pace
pace
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
man mereu e lok de mai bn, nimeni nu-i perfect, dar artistul cand face o piesa/album depune efort...yo vb de oamenii care vin si incep cu niste critici de care nici ei nu au auzit pana akum si se dau experti in hiphop numai ca nu le place fatza artistului, sau ca nu ia sunat lui bn un cuvant...sunt de parere ca trebuie apreciat efortul fiecaruia care face ceva, pt ca astia suntem si dak ne gonim intre noi am ramane cu playlisturile goale si nu am mai avea ce asculta...ne-am consola cu rapul de afara si stiu ca toti MC-ii din romanik au potential de a fi mai buni...Peace !

Fratzilor voi va intrebati dc nu mai are lok rapul nostru p tv ! Pai dc nu mai are lok ca toata lumea este critik akum in lok sa sustina miscarea...nu mai investeste nimeni in hiphop pt ca nu se renteaza...nu ca afara. in SUA toti canta de bani, mashini, femei dar toti au lok p TV pt ca akolo ce apare in materie de rap e foarte sustinut, nu critik nimeni, toata lumea apreciaza...
La noi in loc sa ascultam piesa ca muzica (sa ne relaxam, sa mai radem, etc.) noi o ascultam ca s-o criticam...o asc odata si gata putrezeshte in HDD...am obs o kestie : un MC suna intr-un fel, lumea il apreciaza; altul vine si canta lafel si lumea il critica ! incepem sa asc muzica doar dupa numele trupei/artistului, dupa numele producatorului...cei din noul val nu au shansa sa se afirme din cauza asta...dak vine unu din noul val cu o piesa PERFECTA tot e criticat...dak vine unu consacrat cu o piesa normala, banala e ridicat in slavi pt ca il cheama X... in primul rand voi sunteti penibili la kestiile astea, sa va vedeti din exterior ati rade de voi astia care stati pe forum doar sa postati greseli, pt ca voi sunteti perfecti, cum spunea cnva odata : MC doar la tastatura...nestiind munca din spate...
sunt o serie de useri aici care at cand a aparut un topic cu o piesa banala ati sarit in sus : ce tare e ! erati orgasmici...dar cand a aparut unu care nu-l stiati ati inceput sa dati in el cu remarci puierile...
Si ne mai intrebam dc nu avem rap p tv si dc artistii isi pun la download munca !
Dak mai vrem rap p tv primu lucru ar trebui eliminate topicurile sau chiar forumurile unde lumea critik...ar trebui ca artisti sa faca demouri si dak va place (ceea ce ma indoiesc) comandam albume !
Cer scuze dar nu pot sa ma abtzin ! PACE !
La noi in loc sa ascultam piesa ca muzica (sa ne relaxam, sa mai radem, etc.) noi o ascultam ca s-o criticam...o asc odata si gata putrezeshte in HDD...am obs o kestie : un MC suna intr-un fel, lumea il apreciaza; altul vine si canta lafel si lumea il critica ! incepem sa asc muzica doar dupa numele trupei/artistului, dupa numele producatorului...cei din noul val nu au shansa sa se afirme din cauza asta...dak vine unu din noul val cu o piesa PERFECTA tot e criticat...dak vine unu consacrat cu o piesa normala, banala e ridicat in slavi pt ca il cheama X... in primul rand voi sunteti penibili la kestiile astea, sa va vedeti din exterior ati rade de voi astia care stati pe forum doar sa postati greseli, pt ca voi sunteti perfecti, cum spunea cnva odata : MC doar la tastatura...nestiind munca din spate...
sunt o serie de useri aici care at cand a aparut un topic cu o piesa banala ati sarit in sus : ce tare e ! erati orgasmici...dar cand a aparut unu care nu-l stiati ati inceput sa dati in el cu remarci puierile...
Si ne mai intrebam dc nu avem rap p tv si dc artistii isi pun la download munca !
Dak mai vrem rap p tv primu lucru ar trebui eliminate topicurile sau chiar forumurile unde lumea critik...ar trebui ca artisti sa faca demouri si dak va place (ceea ce ma indoiesc) comandam albume !
Cer scuze dar nu pot sa ma abtzin ! PACE !

- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat