10Tone - Cina cea de taina (video)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

zetu1984
fratele meu tu esti baiat

Post by zetu1984 »

antoyno: daca iti zic ca ai o atitudine de taran tamp, nu de "ganxter", o iei drept critica sau atac?

piesa e slaba pt ca e slaba - din vorba veche homosexuals are gay.
nu e nici o cearta intre inamici cum afirma fana voastra, care tine partea tuturor (dupa cum a spus ea). e clar cam cat discernamant are.

ps: banuiesc ca pot sa injur pe cine vreau, din moment ce pe mine ma injura unu ca la fermoaru' cortului si nu primeste nici un warn.

acum o sa ma uit la clip sa vad iar faza caterinca, poate inteleg mega gluma si rad si eu un pic.

MOD: nu crezi ca ajunge? ai mai spus de cateva ori lucrurile astea, am inteles cu totii.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

antonio si-a luat ban temporar pentru injuraturi, stai calm :)
verifica topicul de avertismente.

ar fi mai ok sa nu mai bagi si tu flame-uri aiurea.
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

puneti fratilor pe dailymotion sau vimeo..srsly
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
NskY
#

Post by NskY »

topic redeschis. ar fi super sa discutati doar despre piesa si clip.

:arrow:
zetu1984

Post by zetu1984 »

clipul e mai slab ca somalezii. din orice punct de vedere.
mc'ii nu'mi lac. exceptie face vudu. cred. daca sunt scrisi in ordine la inceputul threadului, insemana ca vudu e. (cu tricou alb, slab, si cred, inalt)
cel mai slab il consider pe dezea. ( va asteptati la tony ?). pt ca nu are nimic
droopy
adevarat sa mor de nu

Post by droopy »

zetu1984...esti praf...tiai spus odata parerea...GATA...sau ce dreq?!vrei sa iti faci cat mai multe posturi...imi place piesa,clipu se vede cu i low-buget da i acceptabil :mrgreen:
I`m that person who told you that Santa does not exist.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Cum sloboz sa evolueze hip-hopul romanesc cand insusi majoritatea asa-zisilor ascultatori si fani se comporta ca niste copii ?
Eu nu mai sper deloc. Vad ca nu evoluati cu absolut nimic. Nivelul discutiilor este de 13-14 ani. Voi nu meritati un spatiu virtual unde intre ghilimele puteti conversa,ci un staul si un imas unde sa stati cu totii si sa pasteti iarba.
Dar va rog,continuati discutiile astea infinite care nu duc nicaieri. Poate cineva va inchide totusi forumul asta.
Viața e complexă și are multe aspecte.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

si eu care speram ca ai renuntat de tot...
Image
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

ce sufera zetu ala :lol:
...acuma are si glob de cristal
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
zetu1984

Post by zetu1984 »

b0ka: "taty". tu esti usor naiv. tie iti plac cam toate prostiile postate pe forum. 50% din posturile tale sunt "foarte tare piesa taty" sau similare. nu ti-am zis nimic desi mi-a sarit in ochii treaba asta de ceva vreme, dar acum vad ca n-ai stare, "taty". asa ca ma faci sa cred ca esti un plictisit fara un gram de discentamnat. la tine totul e marfa. lasa ca e ok, tu susti miscarea. faptul ca exista oameni sa ii asculte nu inseamna ca sunt buni. toata lumea are prieteni si gaseste fani ca tine sa umple 1/4 dintr-o sala de concert (acum nu vb de 10 tone, ci de new comers in general)

eu nu "lasl" nimic in urma? sau ce ai vrut sa zici? ca nu am inteles prea bine. adica daca nu fac urgent 2 piese sa le pun pe net am trait degeaba?

pot sa critic si daca nu sunt fac rep, taty. cand mananci o ciorba de burta si nu e buna, trebuie sa taci doar fiindca nu esti bucatar?

cat despre critici... nimeni nu primeste critici. pentru ca deranjaza. daca ii ziceam ultimului mc ca are un stil jenant de plictisitor ar fi zis/ ar fi gandit "dute ba daci. asa cant eu. sunt original. fa tu mai bine daca poti". atunci nu imi ramane decat sa pun o eticheta simpla : NASPA!

respect fratilor care sustin miscarea, taty.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ok,zetule,te rog frumos sa ma scuzi ca m-am bagat pe aici,si ca imi place ce nu-ti place tie,numai ce iti place tie e tare,restu e naspa,generatia ctc ruleaza,nu stiu unde ai vazut lasl,da nu conteaza,da-i in continuare cu posturi destea,ca inca nu am aflat care e pozitia ta fata de baieti.respect man!cati ani ai?24?
Lau
un domn / doamna

Post by Lau »

Piesa imi place, videoclipul nu.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Zetule cred ca si mallone a inteles pozitia ta... potoleste'te, gata, ajunge... nu de alta dar m'am saturat sa tot sterg.
Image
bdtmuzica
tanar

Post by bdtmuzica »

luati-o usor, luati-o usor, luati-o mai usor...
Nu va stresati atat de mult pentr-un lucru minor..

campania anti stres: www.myspace.com/dontonybdt

m-as fi putut abtine, da' prea pica la fix.

piesa e buna, lasati gargara ieftina. refrenul e ingenios si la fel multe dintre dumele date. la urma urmei asta e Hip Hop-ul: ingeniozitate, originalitate pt creiere crispate. relaxati-va baieti, e doar muzica.

care n-are nimic bun de zis, mai bine nu spune nimic.

am vazut aici comentarii de lauda pt niste piese si artisti care CHIAR nu au nimic de zis, pe langa faptul ca zic ce zic intr-un mod foooarte patetic. NU TOT E PENTRU TOATA LUMEA da' daca ascultatorul ar ASCULTA versurile si ar INCERCA sa inteleaga exact ce vrea sa spuna autorul... intr-o piesa ca asta ar gasi MAI MULTE LUCRURI BUNE DECAT RELE.

bafta
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

NU INTERESEAZA pe nimeni
Post Reply