CONCERT STELEVERZI / 15 MARTIE / SUBURBIA / O MIE DE CUVINTE
multumim de pareri, sincer, imi place mult ca place.
cat despre cum "dadea" Oza inainte... ma bucur ca-ti place piesa, nu ca este ,prima, care-ti place. tehnica de recitat a fost mereu pe planul 3.
dar de cand conteaza asta in hip-hop.
cat despre cum "dadea" Oza inainte... ma bucur ca-ti place piesa, nu ca este ,prima, care-ti place. tehnica de recitat a fost mereu pe planul 3.
dar de cand conteaza asta in hip-hop.
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
admira frate, lasa-te purtat de armonia nonculorilor. mi sa parut sugestiva si am vrut sa impart sentimentul. bautura, mare, pasarici si nimeni pe aici. app daca mai are cineva poze pe temele astea sau diferite idei, video, texte, etc este bine venit sa bage "mare".
ne jucam si noi ce doamneiartama
de urmat urmeaza ceva, nimic special, ca noi toti, ceva ce se vrea doar frumos. gen preludiul unui septembrie torid.
stele verzi si interpretarile noaste de prost gust!
in curand mai multe detalii. in functie si de interes.
ne jucam si noi ce doamneiartama
de urmat urmeaza ceva, nimic special, ca noi toti, ceva ce se vrea doar frumos. gen preludiul unui septembrie torid.
stele verzi si interpretarile noaste de prost gust!
in curand mai multe detalii. in functie si de interes.
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
- the_voice_within
- rapperu vostru preferat
aim laic "ghet da fac aut af hir"
gg the_voice_within!
adevarat sa mor de nu
gg the_voice_within!
adevarat sa mor de nu
- the_voice_within
- rapperu vostru preferat
accentul "smecheresc" este o interpretare pe piesa asta "betia gandului", nitel pamflet. pe "aprinde o tigare", sincer, nu aud ce auzi tu. este o interpretare gresita.
sa mentionam ca piesele vechi, sunt... vechi si au mai mult de un an.
in numele altor membrii rappace nu-mi permit sa raspund. desi personal nu sesizez "smecheria" din voce.
: )
sa mentionam ca piesele vechi, sunt... vechi si au mai mult de un an.
in numele altor membrii rappace nu-mi permit sa raspund. desi personal nu sesizez "smecheria" din voce.
: )