Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.1 (Mixat de DJ Hash) (2008)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply

Mixtapeul e?

a. Foarte bun
30
42%
b. Bun
29
40%
c. Merge
9
13%
d. Naspa
4
6%

Total votes: 72

SoSa
dimineata verific forumu

Post by SoSa »

am votat bun.
la mai multe! :bow:
FREE TOLEA
wKd-
fratele meu tu esti baiat

Post by wKd- »

E foarte foarte buna piesa de la CIA,iar Doc a fost pe masura asteptarilor.
hater_fest__oare
tanar

Post by hater_fest__oare »

Bai baieti... ce tot laudati toti mcii de pe compilatie? nu stiu ce hip hop stiti voi, dar eu cand aud unii mc, mi se face rau. Pasari calatoare... oare asta e hip hop? si mai e si piesa preferata a multora (plangea si asculta "Vescan"). Unde mai pui si ca tind sa apara controale tehnice de calitate inferioara. Imi place si mie ctc dar asta nu inseamna ca imi fac idoli ciopliti din mc. doc a fost cu mult sub nivelul sau. eu nu inteleg cum puteti spune ca e o bucata geniala cand e clar ca doc vrea sa incerce un stil nou si mai are de lucrat mult pana sa devina unul bun. dar sa trecem peste asta.
vad multi mc de care nu am mai auzit, sau de care nu am mai auzit de mult timp si nu m-a impresionat nici unul cu nimic. Bine ma barac, e grav latino hip hop.
CIA... imi pare cam cunoscut sample-ul... dar suna parca ar fi facut in coltul blocului(de catre cheloo:)).
compilatia nu este de loc una rea, dar nu vad cum forumistii pot cataloga sparturile de pe compilatie drept cele mai bune piese. Care e treaba fratilor? e prima data cand ascultati muzica? e grav ce se intampla. Nu am vazut un singur post care sa para macar a fi scris de un hip hoper.
N-am nimic cu artistii, doar cu cretinii care posteaza...
Bine ma arssura!
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Daca critici forumistii dc dreq te`ai mai bagat sa postezi? Automat ai devenit si tu un forumit si automat te`ai fkt si pe tine spart :-j
Ce ai incercat u sa spui cred ca mergea si pe alt ton , unul de om calculat nu de dezaxat ;)
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
ciupy
fratele meu tu esti baiat

Post by ciupy »

hater_fest__oare wrote:Bai baieti... ce tot laudati toti mcii de pe compilatie? nu stiu ce hip hop stiti voi, dar eu cand aud unii mc, mi se face rau. Pasari calatoare... oare asta e hip hop? si mai e si piesa preferata a multora (plangea si asculta "Vescan"). Unde mai pui si ca tind sa apara controale tehnice de calitate inferioara. Imi place si mie ctc dar asta nu inseamna ca imi fac idoli ciopliti din mc. doc a fost cu mult sub nivelul sau. eu nu inteleg cum puteti spune ca e o bucata geniala cand e clar ca doc vrea sa incerce un stil nou si mai are de lucrat mult pana sa devina unul bun. dar sa trecem peste asta.
vad multi mc de care nu am mai auzit, sau de care nu am mai auzit de mult timp si nu m-a impresionat nici unul cu nimic. Bine ma barac, e grav latino hip hop.
CIA... imi pare cam cunoscut sample-ul... dar suna parca ar fi facut in coltul blocului(de catre cheloo:)).
compilatia nu este de loc una rea, dar nu vad cum forumistii pot cataloga sparturile de pe compilatie drept cele mai bune piese. Care e treaba fratilor? e prima data cand ascultati muzica? e grav ce se intampla. Nu am vazut un singur post care sa para macar a fi scris de un hip hoper.
Bine ma arssura!
pe arssura chiar nu stiu daca l'ai nimerit. el vorbeste despre aceleasi lucruri in toate piesele lui. nu stiu cand o sa se sature sa se laude. ar fi ok sa le zica o data si dupaia sa cante despre altceva... are o duma sau 2 tari in piesa, in rest... doar bla bla sa iasa rima
compilatia e tare. si daca ma gandesc mai bine poate mesajul lui arrsura era pt tine.
Image
Image
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

cam are dreptate in legatura cu bucata lui doc. am ascultat si nu m-a impresionat cu nimic. am pastrat doar cateva piese: acid/fratziman/ceilalti/brg/mutu cu byga
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

hater_fest__oare wrote:e prima data cand ascultati muzica? e grav ce se intampla. Nu am vazut un singur post care sa para macar a fi scris de un hip hoper. N-am nimic cu artistii, doar cu cretinii care posteaza... Bine ma arssura!
dickrider arssura cumva?
reprezinti piata romana dupa ora de culcare?
hater_fest__oare wrote:eu nu inteleg cum puteti spune ca e o bucata geniala cand e clar ca doc vrea sa incerce un stil nou si mai are de lucrat mult pana sa devina unul bun.
cine *zahar_vanilat* tai esti tu ma hipaparule *adunand_papadii* pe cunostiintele tale-n hipap sa zici ca "unii zic ca doc a dat o bucata geniala, dar asta vrea sa incerce ceva nou dar mai are de lucrat sa devina bun".

*privindu'ti_florile_de_mar* pe arfele tale de cunoscator
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

i-au crescut coaiele lu blue :D, bravo ba. pe ei! pe *trotinetele_cu_funda* lor! :lol:
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

hater_fest__oare wrote:Bai baieti... ce tot laudati toti mcii de pe compilatie? nu stiu ce hip hop stiti voi, dar eu cand aud unii mc, mi se face rau. Pasari calatoare... oare asta e hip hop? si mai e si piesa preferata a multora (plangea si asculta "Vescan"). Unde mai pui si ca tind sa apara controale tehnice de calitate inferioara. Imi place si mie ctc dar asta nu inseamna ca imi fac idoli ciopliti din mc. doc a fost cu mult sub nivelul sau. eu nu inteleg cum puteti spune ca e o bucata geniala cand e clar ca doc vrea sa incerce un stil nou si mai are de lucrat mult pana sa devina unul bun. dar sa trecem peste asta.
Bine ma arssura!
Arssura de cand postezi ma pe forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mie imi place bucata lu doc , clar nu sunt hip hoper :lol: :lol: :lol:
NskY
#

Post by NskY »

cred ca se poate reveni la subiect. :arrow: ignorati`l :arrow: :arrow:
Vescan
tanar

Post by Vescan »

Bine ma arssura!

da e hip hop...e hip hop de ardeal....mersi de ''sustinere'' :lol:
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Dupa mai multe ascultari unele piese au devenit preferate :
Doc - Calaul
NORD - Nicaieri nu-i ca acasa
Fratziman cu Eli si George Hora - Necomercial la radio
Nostradamus - Diferente
C.I.A - Ne topim
Ceilalti - Nu fi prost
Vescan - Pasari calatoare
Rey si Adapter - Salvarea-n actiune
Maiecc & Phosillah cu Brugner si Aminda - Etape
Samurai Jack Masta
un domn / doamna

Post by Samurai Jack Masta »

Black Sheep wrote:asa sa fie ... dar nu asa trebuia sa pun problema !

oricum poate am inteles gresit poate nu ! Cred ca am ascultat prea mult Ciuraru - Dureri ! ;) ...scuzele mele
asta e madafacar...e cunoscator care nu stie sa citeasca...e foarte tare compilatie...bafta !
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

^^^^^^^^^^

...astia bat si fut hiphopu , e ca un mariaj :?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

suna bine compilatia..bravo .

Piese care le'as mai asculta din cand in cand :

Fratziman cu Eli si George Hora - Necomercial la radio
Chopo - Posibilitati
Vescan - Pasari Calatoare
Rappy - Iti aduci aminte
Kraftu - Puzzle

Mai sunt cateva piese care la care mi'au mai placut unele chestii..spre exemplu :
Beatul de la Yalla cu Cumicu - Procente(apropou, cine's Yalla ?)
Beatul de la Doc - Calaul (cat despre Doc..nu'mi place pe bucata asta)
NORD - Nicaieri nu-i ca acasa .. suna ok, dar nu ma prinde .
Nostradamus - Diferente (beatu'i calumea :X .. dar la fel nu prea ma prinde piesa)
Saylas - Poti sa fii - suna bine..dar nu atat de bine incat sa ma impresioneze(avand in vedere ca e prima oara cand aud o piesa de la el)
Ceilalti - Nu fi prost - imi place cum da creTzu
Rey si Adapter - Salvarea-n actiune - beatu'i nebun si'mi place cum intra Rey si cum da pe alocuri.

Per total : Mixtape bun !

8)
Image
Post Reply