la mai multe!

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
pe arssura chiar nu stiu daca l'ai nimerit. el vorbeste despre aceleasi lucruri in toate piesele lui. nu stiu cand o sa se sature sa se laude. ar fi ok sa le zica o data si dupaia sa cante despre altceva... are o duma sau 2 tari in piesa, in rest... doar bla bla sa iasa rimahater_fest__oare wrote:Bai baieti... ce tot laudati toti mcii de pe compilatie? nu stiu ce hip hop stiti voi, dar eu cand aud unii mc, mi se face rau. Pasari calatoare... oare asta e hip hop? si mai e si piesa preferata a multora (plangea si asculta "Vescan"). Unde mai pui si ca tind sa apara controale tehnice de calitate inferioara. Imi place si mie ctc dar asta nu inseamna ca imi fac idoli ciopliti din mc. doc a fost cu mult sub nivelul sau. eu nu inteleg cum puteti spune ca e o bucata geniala cand e clar ca doc vrea sa incerce un stil nou si mai are de lucrat mult pana sa devina unul bun. dar sa trecem peste asta.
vad multi mc de care nu am mai auzit, sau de care nu am mai auzit de mult timp si nu m-a impresionat nici unul cu nimic. Bine ma barac, e grav latino hip hop.
CIA... imi pare cam cunoscut sample-ul... dar suna parca ar fi facut in coltul blocului(de catre cheloo:)).
compilatia nu este de loc una rea, dar nu vad cum forumistii pot cataloga sparturile de pe compilatie drept cele mai bune piese. Care e treaba fratilor? e prima data cand ascultati muzica? e grav ce se intampla. Nu am vazut un singur post care sa para macar a fi scris de un hip hoper.
N-am nimic cu artistii, doar cu cretinii care posteaza...
Bine ma arssura!
dickrider arssura cumva?hater_fest__oare wrote:e prima data cand ascultati muzica? e grav ce se intampla. Nu am vazut un singur post care sa para macar a fi scris de un hip hoper. N-am nimic cu artistii, doar cu cretinii care posteaza... Bine ma arssura!
cine *zahar_vanilat* tai esti tu ma hipaparule *adunand_papadii* pe cunostiintele tale-n hipap sa zici ca "unii zic ca doc a dat o bucata geniala, dar asta vrea sa incerce ceva nou dar mai are de lucrat sa devina bun".hater_fest__oare wrote:eu nu inteleg cum puteti spune ca e o bucata geniala cand e clar ca doc vrea sa incerce un stil nou si mai are de lucrat mult pana sa devina unul bun.
Arssura de cand postezi ma pe forumhater_fest__oare wrote:Bai baieti... ce tot laudati toti mcii de pe compilatie? nu stiu ce hip hop stiti voi, dar eu cand aud unii mc, mi se face rau. Pasari calatoare... oare asta e hip hop? si mai e si piesa preferata a multora (plangea si asculta "Vescan"). Unde mai pui si ca tind sa apara controale tehnice de calitate inferioara. Imi place si mie ctc dar asta nu inseamna ca imi fac idoli ciopliti din mc. doc a fost cu mult sub nivelul sau. eu nu inteleg cum puteti spune ca e o bucata geniala cand e clar ca doc vrea sa incerce un stil nou si mai are de lucrat mult pana sa devina unul bun. dar sa trecem peste asta.
vad multi mc de care nu am mai auzit, sau de care nu am mai auzit de mult timp si nu m-a impresionat nici unul cu nimic. Bine ma barac, e grav latino hip hop.
CIA... imi pare cam cunoscut sample-ul... dar suna parca ar fi facut in coltul blocului(de catre cheloo:)).
compilatia nu este de loc una rea, dar nu vad cum forumistii pot cataloga sparturile de pe compilatie drept cele mai bune piese. Care e treaba fratilor? e prima data cand ascultati muzica? e grav ce se intampla. Nu am vazut un singur post care sa para macar a fi scris de un hip hoper.
Bine ma arssura!
hater_fest__oare wrote:Bai baieti... ce tot laudati toti mcii de pe compilatie? nu stiu ce hip hop stiti voi, dar eu cand aud unii mc, mi se face rau. Pasari calatoare... oare asta e hip hop? si mai e si piesa preferata a multora (plangea si asculta "Vescan"). Unde mai pui si ca tind sa apara controale tehnice de calitate inferioara. Imi place si mie ctc dar asta nu inseamna ca imi fac idoli ciopliti din mc. doc a fost cu mult sub nivelul sau. eu nu inteleg cum puteti spune ca e o bucata geniala cand e clar ca doc vrea sa incerce un stil nou si mai are de lucrat mult pana sa devina unul bun. dar sa trecem peste asta.
Bine ma arssura!