Cumicu - In Dulcele Stil Clasic (2008)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

e?

a. Foarte bun
60
53%
b. Bun
22
19%
c. Merge
12
11%
d. Naspa
14
12%
e. Nu e genul meu
6
5%

Total votes: 114

Betzivu
tanar

Post by Betzivu »

leasa e foarte ok ce zici tu! e foarte frumos sa faci bani ca sa faci hip hop. dar uiti ca traiesti in romania. cati bani poti sa castigi pe luna ca sa iti ajunga sa faci si hip hop sa iti ajunga banii sa te si intretii. da... daca stai acasa la mama si la tata si ai un job doar asa ca sa mai ai un ban pe langa ce iti dau parantii (nu e vorba da tine sau de cineva anume) poti sa o faci, dar cand ai de platit chirie mancare poate si o rata si poate mai vrei macar odata pe luna sa iesi sa bei 10 beri , poate o data la 2 luni vrei sa-ti mai iei si o toala, tragi linie la sfarsitul lunii si vezi ca nu mai ramane nimic, si atunci te intreb de unde bani sa faci hip hop? daca ai un salar suficient de mare sa poti sa faci si rap atunci cu siguranta nu lucrezi 8 ore pe zi ci 10-12 si atunci de unde timp si pentru hip hop?
si cu toate astea cumicu e omu care a reusit cumva sa faca si rost de bani, sa isi faca si timp pentru rap (nu odata a coborat de pe scena si a plecat direct la lucru, nu odata a iesit de la lucru si s-a pus la calc sa lucre la album pana a trebuit sa mearga iar la lucru), dar cred ca omu' a ajuns sa-si puna intrebarea: pentru ce fac asta? daca lumea nu cumpara inseamna ca nu sunt destul de bun! sau poate nu e pe gustul lor ce fac! sau poate nu ma implic destul in ceea ce fac! hai ca ma bag o fisa imi bag pwla in el loc de munca si stau si ma dedic in totalitate unui album sa vedem ce iese, daca lumea il va aprecia inseamna ca totul e ok poate o sa mai fac daca nu... inseamna ca :"traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" mentalitatea romanului o sa ramana mereu aceeasi, adica: de ce nu mai faci frate muzica? mie imi place ce faci e obligatia ta sa te tii de rap pentru ca mie imi place, dar nu dau 15 ron pe un album daca il pot lua moka ce is prost?

asta e ceea ce cred eu despre ce a declarat cumicu acolo.
sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic.
Incercand sa ma ajungi tiai facut viata un chin
ca degeaba bei mult daca ai nevoie de sprijin
creieru_prajit
tanar

Post by creieru_prajit »

Betzivu wrote: (nu odata a coborat de pe scena si a plecat direct la lucru, nu odata a iesit de la lucru si s-a pus la calc sa lucre la album pana a trebuit sa mearga iar la lucru), dar cred ca omu' a ajuns sa-si puna intrebarea: pentru ce fac asta? daca lumea nu cumpara inseamna ca nu sunt destul de bun! sau poate nu e pe gustul lor ce fac! sau poate nu ma implic destul in ceea ce fac! hai ca ma bag o fisa imi bag p*** in el loc de munca si stau si ma dedic in totalitate unui album sa vedem ce iese, daca lumea il va aprecia inseamna ca totul e ok poate o sa mai fac daca nu... inseamna ca :"traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" mentalitatea romanului o sa ramana mereu aceeasi, adica: de ce nu mai faci frate muzica? mie imi place ce faci e obligatia ta sa te tii de rap pentru ca mie imi place, dar nu dau 15 ron pe un album daca il pot lua moka ce is prost?

asta e ceea ce cred eu despre ce a declarat cumicu acolo.
sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic.
bine punctat
stay in the lines
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Quester wrote:
VooDoo wrote:a nu..e bine...o imitatie penibila de cheloo...e bine pus la hip hop romanesc:))
Daca vede Cumicu ce ai scris sterge pe jos cu tine mai rau decat cu Bitza :))
Cine pula mea e cumicu? ... cui ii pasa de ce zice el? Kartel 2? Shobby reincarnat

a renuntat la job ca sa scoata album? ... gen asta e problema lui cu bitza? ... nu faci muzica pentru altii? atunci tine'o in sloboz la tine in player! amice esti un idiot!
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

pff...ia uite cine vorbeste...
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

B0ka wrote:pff...ia uite cine vorbeste...
Pai da... cum isi permite DiNO sa vorbeasca ? Sa faca si el ceva mai bun...
:arrow:

Apropo, nu era vorba ca.... "fara bani, fara nume consacrat"... sau cum era aia ?
Image
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

tu, dintre toti userii de pe forumul asta care exista sau nu, tu trebuia sa taci. Si te intrebi de ce ramai nimic.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DFB wrote:
tu, dintre toti userii de pe forumul asta care exista sau nu, tu trebuia sa taci. Si te intrebi de ce ramai nimic.
retardo-pupincurist pe zona...pai si tu ce pula mea esti bha topitule?daca eu sunt nimic,tu esti pe minus...bucura-te ca esti in"andar"...marsh!revenind on topic...bag_bicioarele nu trebuia sa pui comunicatu asta aici,ca stiam ca o sa vina "cunoscatori"de genu,rapperi adevarati care o sa ia comunicatu asta in pula,ca ei nu concep ca unui artist sa i se respecte munca.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

B0ka wrote:
DFB wrote:
retardo-pupincurist pe zona...pai si tu ce p*** mea esti bha topitule?daca eu sunt nimic,tu esti pe minus...bucura-te ca esti in"andar"...marsh!revenind on topic...bag_bicioarele nu trebuia sa pui comunicatu asta aici,ca stiam ca o sa vina "cunoscatori"de genu,rapperi adevarati care o sa ia comunicatu asta in p***,ca ei nu concep ca unui artist sa i se respecte munca.
Wow, fara mesaj privat? Evolutie, nu ai pus inca mana pe microfon?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

B0ka wrote:
DFB wrote:
retardo-pupincurist pe zona...
stiam ca esti pe zona, nu trebuia sa iti semnalezi prezenta.

ma fomistilor, voi nu intelegeti ca nu va asculta nimeni? va ascult eu, mallone, alti 20-30 care intra pe forumuri si atat. si va lauda boka si inca 2 3 prieteni, ca na... poate iese de un feat. . . .

ce drag imi e de voi, copiii rep autisti care traiti in lumea voastra.
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DiNO wrote:
B0ka wrote:
DFB wrote: tu, dintre toti userii de pe forumul asta care exista sau nu, tu trebuia sa taci. Si te intrebi de ce ramai nimic.
retardo-pupincurist pe zona...
stiam ca esti pe zona, nu trebuia sa iti semnalezi prezenta.

ma fomistilor, voi nu intelegeti ca nu va asculta nimeni? va ascult eu, mallone, alti 20-30 care intra pe forumuri si atat. si va lauda boka si inca 2 3 prieteni, ca na... poate iese de un feat. . . .

ce drag imi e de voi, copiii rep autisti care traiti in lumea voastra.
thuamneeee...alt topit...bine ba"andare"...kum zici tu...vezi ca si kst e in aceeasi oala cu"copiii astia autisti care fac rep si se asculta intre ei"...macar eu nu am pe myspace poza lu cumicu sau a lu sangomma,antropic,etc.
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

.. stii ce ar merge dupa ce intri pe topicu asta ? Vreau inapoi - NA, refrenul doar ..

propun topic inchis.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

B0ka wrote: thuamneeee...alt topit...bine ba"andare"...kum zici tu...vezi ca si kst e in aceeasi oala cu"copiii astia autisti care fac rep si se asculta intre ei"...macar eu nu am pe myspace poza lu cumicu sau a lu sangomma,antropic,etc.
n'am inteles nimic din ce ai vrut sa zici, mai ales la parte cu myspaceul...
kst nu s'a plans nicaieri, invata sa intelegi ce scriu. si nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca sunt andar. . . esti usor frustrat... e ok, daca trece de 7 cm in erectie esti in regula.
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ai ba da tu crezi in pizda?nu se vede...nici cumicu nu se plange,ci prezinta niste realitati.

DiNO edit: hai sa nu mai fac posturi, ca imi schimba rangu. nu iti inteleg expresiile rurale... prezinta realitati, stiu, ca asa e cu rep. e greu, e despre greutati, despre realitate. si e ok, am voie sa zic ca ai putza mica, e voie si de la CNA, si mircea badea o spune mereu.
creieru_prajit
tanar

Post by creieru_prajit »

DiNO wrote:
Quester wrote:
VooDoo wrote:a nu..e bine...o imitatie penibila de cheloo...e bine pus la hip hop romanesc:))
Daca vede Cumicu ce ai scris sterge pe jos cu tine mai rau decat cu Bitza :))
Cine p*** mea e cumicu? ... cui ii pasa de ce zice el? Kartel 2? Shobby reincarnat

a renuntat la job ca sa scoata album? ... gen asta e problema lui cu bitza? ... nu faci muzica pentru altii? atunci tine'o in s***** la tine in player! amice esti un idiot!
dar tu de fapt cine pula mea esti? inafara de faptul ca esti un forum junkie
stay in the lines
T.Mihai
-Yuhuu!

Post by T.Mihai »

un creier prajit de monitoru de 17'' (si nu ma refer la dino).

On : nu'mi place cumicu. ce cauta la hh ro? sunt multi care s'au lansat pe net... pacat de cultura asta.
"my life is my game"
Post Reply