pe turbo-sistem: vorbim de cumicu sau va inchid topicul? ca o dai in offtopic.creieru_prajit wrote:dar tu de fapt cine p*** mea esti? inafara de faptul ca esti un forum junkieDiNO wrote:Cine p*** mea e cumicu? ... cui ii pasa de ce zice el? Kartel 2? Shobby reincarnatQuester wrote:
Daca vede Cumicu ce ai scris sterge pe jos cu tine mai rau decat cu Bitza)
a renuntat la job ca sa scoata album? ... gen asta e problema lui cu bitza? ... nu faci muzica pentru altii? atunci tine'o in s***** la tine in player! amice esti un idiot!
Cumicu - In Dulcele Stil Clasic (2008)

nici mie facemm1Tz1 wrote:un creier prajit de monitoru de 17'' (si nu ma refer la dino).
On : nu'mi place cumicu. ce cauta la hh ro? sunt multi care s'au lansat pe net... pacat de cultura asta.

DiNO: prietene... ce sloboz are facem cu cumicu? ce sloboz are kst cu cumicu? chiar simti nevoia sa comentezi la fiecare chestie aiurea offdatopic? ai exact mentalitatea aia de cacat pe care o au unii din provincie fata de bucuresti. nu noi ne credem miezu, ci doar voi sunteti frustrati. sper sa nu ajungi doctor.
da ce? tre sa'ti placa tie ca sa fie la hh romanesc? tre sa se lanseze pe piata ca sa fie la hh romanesc? care e legatura? daca n'ai timbru pe cd canta cd playeru pe arabeste?m1Tz1 wrote:On : nu'mi place cumicu. ce cauta la hh ro? sunt multi care s'au lansat pe net... pacat de cultura asta.
dino edit: uite de aia
mihai.lazar wrote:In acesta sectiune sunt postate discutii despre ceea ce se gaseste pe piata in hip-hop-ul romanesc. Pe langa acestea mai exista trupe unanim considerate "cunoscute" care isi gasesc locul aici.
Evenimentele (cu exceptia lansarilor de materiale OFICIALE si a concertelor cu artisti straini) se posteaza aici: http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... 77&start=0

nu stiti decat sa va certati
imi pare rau ca renunta cumicu, pacat...nu stiu ce manevra vrea sa incerce cu "Un nenorocit" pt ca publicul va avea aceeasi reactie: majoritatea nu stiu sa aprecieze munca unui om si nici sa o respecte. bafta

imi pare rau ca renunta cumicu, pacat...nu stiu ce manevra vrea sa incerce cu "Un nenorocit" pt ca publicul va avea aceeasi reactie: majoritatea nu stiu sa aprecieze munca unui om si nici sa o respecte. bafta
"I do this for pot heads playin sick as a teen
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
- kryp
- un domn / doamna
imi bag tot ce am mai potent din chilot in DIN0
si leasa , ai crescut cumva fara parinti?crescut de bunici pana la 18 ani?ti-ai castigat singur chiria,painea,si pachetu de tigari dupa?
ai plecat in plm la maica-ta in italia sa poti trai si ai ramas amanet pe drumuri in dita mai tara straina fara sa stii o propozitie in limba "lor"?
stai si mananci in plm odata pe zi si in restu timpului,stai si faci o zi negative,o zi versuri,restu timpului ocupand munca?
stai si freci menta linistit la casa ta.. traiesti viata ta.. sustinut de o familie , poate de ceva bani , etc etc etc.
de unde plm sa intelegi tu piese ca Dimineata sau Iarasi luni . tu stii Lasa coniacu sa curga sau Neoficial , care erau pentru un public mai larg,care nu-ti plac ca nu zic nimic de fc rapid sau de cfru romanesc,si critici sau iei in pla un artist. nu un mc, un artist. si stii cine-i ia apararea coi? toata brigada de oameni care au trait aceeasi poveste ca el. si stii cum e? nu te bag in origini,te trimit in aceeasi oala cu dino
si leasa , ai crescut cumva fara parinti?crescut de bunici pana la 18 ani?ti-ai castigat singur chiria,painea,si pachetu de tigari dupa?
ai plecat in plm la maica-ta in italia sa poti trai si ai ramas amanet pe drumuri in dita mai tara straina fara sa stii o propozitie in limba "lor"?
stai si mananci in plm odata pe zi si in restu timpului,stai si faci o zi negative,o zi versuri,restu timpului ocupand munca?
stai si freci menta linistit la casa ta.. traiesti viata ta.. sustinut de o familie , poate de ceva bani , etc etc etc.
de unde plm sa intelegi tu piese ca Dimineata sau Iarasi luni . tu stii Lasa coniacu sa curga sau Neoficial , care erau pentru un public mai larg,care nu-ti plac ca nu zic nimic de fc rapid sau de cfru romanesc,si critici sau iei in pla un artist. nu un mc, un artist. si stii cine-i ia apararea coi? toata brigada de oameni care au trait aceeasi poveste ca el. si stii cum e? nu te bag in origini,te trimit in aceeasi oala cu dino
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?
http://www.myspace.com/theworddealer
- kryp
- un domn / doamna
si pe langa leasa si dino,ii pun linistit pe toti cei care is "dependenti" de muzica lu cumicu si nu i-au luat albumele in original.( asta din categoria astora care NU fac rep ) . si mai e loc in oala aia si pt toti cei ce contesta nebunia fanilor cumicu
-
- tanar
da. am fost crescut de bunici pentru ca am venit prea devreme pentru posibilitatile parintilor mei. au fost momente in care adunam monezi prin casa sa-mi iau o tigara la bucata. nu-mi platesc singur chiria. ci platesc tot ce tine de mancare, intretinere, utilitati. nu numai pentru mine, ci pentru intreaga mea familie. am stat fortat de imprejurari 2 ani in anglia, la impachetat pateuri... asa ca da-te-n mortii ma-tii cu tot cu mentalitatea asta gen "nu stii ba tu cum e... etc" fa o cutie a milei pentru cumicu... promit ca bag in ea o soseta transpirata...kryp wrote:imi bag tot ce am mai potent din chilot in DIN0
dak nu esti 'On' normal ca iti sterge postu'.
cumicu nu imi place si .
si sa ma faca cineva sa inteleg : care e faza cu instrumentalu furat de sisu? mergea cumva cu el pe strada in buzunar si a venit sisu si i l'a furat? sau cum?
auzi fani lu cumicu : sisu e un distrus, canta pe instrumentalul idolului nostru! (eu zic sa fie mandru cumincu nu invidios)
cumicu nu imi place si .
si sa ma faca cineva sa inteleg : care e faza cu instrumentalu furat de sisu? mergea cumva cu el pe strada in buzunar si a venit sisu si i l'a furat? sau cum?
auzi fani lu cumicu : sisu e un distrus, canta pe instrumentalul idolului nostru! (eu zic sa fie mandru cumincu nu invidios)
"my life is my game"
-
- tanar
scatofil mic...tu vrei sa iti bagi cacatul in mine? esti bolnav...kryp wrote:imi bag tot ce am mai potent din chilot in DIN0
anw... am prins ideea voastra.
deci ala e sarac. si canta de foame. dar nu canta pt bani ci de placere. si nu canta pt altii ci pt el. si pt ca nu i se apreciaza ce canta nu o sa mai cante dar inainte sa se lase mai scoate un album. simplu.

- kryp
- un domn / doamna
dap.simplu.scoate un album.f**e in gura tot ce e de f***t si apoi pleaca sa isi faca viata.scurt pe doi.
- kryp
- un domn / doamna
leasa,stii cum e cu cutia aia a milei?las-o pentru aia ce au nevoie de ea.deocamdata suntem noi,aia ce stim sa respectam muzica unui artist,pt ca face repu care trebuie facut(DESI a trait viata care a trait-o).si tu,fa nijte piese de battle sa fie ok asa cu filmu.fii tare.stim ca poti.