Nana aka Darkman @ Silver Church 22 octombrie 2011

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
dan
Pop

Nana aka Darkman @ Silver Church 22 octombrie 2011

Post by dan »

Capul de afis al Festivalului Vaii Gurghiului, a carui editie va avea loc la sfarsitul saptamanii la Ibanesti, judetul Mures, este interpretul de origine ghaneza, Nana. Cunoscut in anii 1998-1999 cu piesa 'Lonley”, artistul va canta in inchiderea festivalului, momentul fiind urmat de focuri de artificii. Celebritatea in toata lumea i-au adus-o hit-urile: “He’s Comin’”, “Let It Rain”, “Lonely” si “Remember the Time”. Tot la Festivalul Vaii Gurghiului vor mai concerta, Sambata si Duminica, ansambluri folclorice, solisti ca Aurel Tamas, Doru Pop, iar din trupe : Parlament, VH2, Tabasco, dar si Ducu Bertzi si Paula Seling. Manifestarea va fi dublata de expozitii cinegetice si etnografice, Cupa Pastravului, concursuri si demonstratii de maiestrie, expozitii culinare de mancaruri traditionale, servite la hanuri de tip vanatoresc, precum si de dezbaterea cu tema "Valea Gurghiului, resurse si potential turistic".
http://www.presaonline.com/stire/interp ... 61189.html
TÂRGU MUREŞ / 13:41, 4.09.2008

Interpretul german de origine ghaneză Nana, cunoscut în anii 1998-1999 cu piesa "Lonely" este capul de afiş al Festivalului Văii Gurghiului, a cărui a treia ediţie va avea loc, la sfârşitul săptămânii, la Ibăneşti, în judeţul Mureş.

Nana va susţine un concert extraordinar, duminică, în închiderea festivalului, fiind urmat doar de focurile de artificii.

Nana este cunoscut în toată lumea cu hituri precum “He’s Comin’”, “Let It Rain”, “Lonely” şi “Remember the Time”

La Festivalul Văii Gurghiului vor mai concerta, sâmbătă şi duminică, ansambluri folclorice, solişti ca Aurel Tămaş şi Doru Pop, formaţii precum Parlament, VH2, Tabasco, dar şi Ducu Bertzi şi Paula Seling.

Manifestarea va fi dublată de expoziţii cinegetice şi etnografice, Cupa Păstrăvului, concursuri şi demonstraţii de măiestrie, expoziţii culinare de mâncăruri tradiţionale, servite la hanuri de tip vânătoresc, precum şi de dezbaterea cu tema "Valea Gurghiului, resurse şi potenţial turistic".
http://www.mediafax.ro/life-inedit/inte ... 28;3124490

imi pare rau ca pierd asa ceva :)
Last edited by dan on Sun Sep 07, 2008 1:28 pm, edited 2 times in total.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

=)))))))))))))
dan
Pop

Post by dan »

si piesa lonely e din 97, dar ce stiu ziaristii astia :roll:
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

muahahahahhha... Imi place Nana, chiar zilele astea mi-am facut un playlist de "euro-rap".
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

aveam album coae in tineretele mele cu Nana 8)
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

combinatia lu tony cotura:)))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Eu inca le am, Nana si Father...
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

meggadon wrote:combinatia lu tony cotura:)))
ahahahahha =))) sau a lu Tiger 1 ... da uite unde canta omu esti nebun: Ibanesti =)
dan
Pop

Re: Nana aka Darkman concerteaza in Romania! azi!!!

Post by dan »

Raperul german Nana va susţine în toamna acestui an un nou concert în România. Evenimentul va avea loc pe 22 octombrie 2011 în The Silver Church din Bucureşti.

Artistul ce este unul dintre cei consideraţi “vinovaţi” de răspândirea curentului euro-rap la mijlocul anilor ’90. Deşi a făcut primii paşi spre cariera muzicală ca şi DJ la începutul anilor ’90, Nana a devenit cunoscut alături de Darkness. Pentru că nu a considerat că stilul muzical al trupei i se potriveşte, Nana şi-a încercat norocul în cariera solo. Iar succesul nu a întârziat să apară.

Home » Ştiri » Nana revine în România
Nana revine în România
Scris de Cristina Soare pe 13 Jul 2011 la 7:00 pm (11 hours ago) in Ştiri
0 Comentarii | 17 vizualizari | Scrie un comentariu

Nana Nana revine în România

Raperul german Nana va susţine în toamna acestui an un nou concert în România. Evenimentul va avea loc pe 22 octombrie 2011 în The Silver Church din Bucureşti.

Artistul ce este unul dintre cei consideraţi “vinovaţi” de răspândirea curentului euro-rap la mijlocul anilor ’90. Deşi a făcut primii paşi spre cariera muzicală ca şi DJ la începutul anilor ’90, Nana a devenit cunoscut alături de Darkness. Pentru că nu a considerat că stilul muzical al trupei i se potriveşte, Nana şi-a încercat norocul în cariera solo. Iar succesul nu a întârziat să apară.

Piese ca “Remember The Time”, “Let It Rain” sau “He’s Comin’” i-au asigurat primele locuri în topuri şi vânzări destul de mari. Însă single-ul “Lonely” lansat în 1997 a fost cel ce l-a transformat pe artistul de origine ganeză într-un simbol muzical al decadei.
Bilete Nana

Preţurile biletelor pentru concertul Nana din The Silver Church diferă în funcţie de perioada de cumpărare, astfel:
- 60 lei – până pe 9 august 2011
- 70 lei – între 10 august şi 22 octombrie 2011
- 90 lei – în ziua concertului (la intrare)

bilet Nana revine în România

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

Concertul de la Bucureşti este inclus în turneul de promovare al celui mai recent material discografic al artistului, “Stand Up“.
http://www.iconcert.ro/nana-revine-in-romania.html
dan
Pop

Re: Nana aka Darkman concerteaza in Romania! azi!!!

Post by dan »

Image

eu ma duc
dan
Pop

Re: Nana aka Darkman @ Silver Church 22 octombrie 2011

Post by dan »

se pare ca va fi intrarea libera

Image
NANA, interpretul cunoscutelor hituri “Remember The Time”, “Lonely”, “Let It Rain”, “He’s Comin’” va veni în România la invitația The Silver Church Club exclusiv pentru acest concert. Va fi o seară de sâmbătă normală, așa cum v-ați obișnuit. La miezul nopții, artiștii vor urca pe scenă pentru a susține un concert de 90 de minute. După care continuă desigur programul tradițional.

Concertul a fost anunțat cu două luni în urmă ca fiind cu bilete (în avans) de 60 și 75 de lei iar în seara evenimentului de 90 de lei. Partenerul nostru Carlsberg a oferit clienților fideli The Silver Church Club facilitatea de a intra gratis la eveniment, preluând contravaloarea biletelor de intrare. Biletele vândute deja se transformă astfel în bilete VIP, ce asigură loc la masă și desigur garantează accesul în club.

Datorită capacității limitate a clubului și interesului deosebit de mare pentru acest eveniment, ne cerem anticipat scuze pentru neplăcerile ce le vom crea fără voia noastră persoanelor ce se vor deplasa în noaptea de sâmbătă până la club dar vor fi puse in imposibilitatea de a intra (tradiționala coadă de la intrare).
http://www.tscarena.ro/tsca/node/44251
Mallone
Niciodata un nimeni

Re: Nana aka Darkman @ Silver Church 22 octombrie 2011

Post by Mallone »

ma pregateam sa-mi postez parerea de rau asupra prezentarii mele la concert,dar acum ca e intrarea libera,se pare c-o sa apar si eu prin pictura pe 22 ...
be there,rappers !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Post Reply