Cumicu wrote:Incep prin a multumi tuturor celor care au fost alaturi de mine in toti acesti ani.Ar fi penibil sa fac lista, se stiu ei.Si nu e nevoie sa le fac numele oficiale pt ca nu asta au urmarit.
Multumesc tuturor celor care :
- au intrat pe forum, indiferent ca si-au facut user si au postat sau doar au citit ce se petrece pe aici
- au cumparat albumele, le-au downloadat, le-au dat mai departe.
- au venit la concerte, au ridicat o mana, au fost alaturi de mine si au ramas pana la ultima piesa
Multumesc tuturor celor care mi-au zis ca nu sunt in stare sa fac asta, ca sunt un expirat, ca sunt un fals.Multumesc!
Pe aceasta cale va anunt ca voi inceta orice tip de activitatea pe internet pana la urmatorul album.Care va fi si ultimul!Cei care imi sunt putin mai apropiati stiu ca am spus asta dupa fiecare album incepand cu 2004 cand am inregistrat primul album.De data asta, si ei stiu ca lucrurile s-au schimbat.
Albumul se va numi "Un nenorocit".
Sunt multe sacrificii pe care le fac pentru albumul acesta.Unul dintre acestea e faptul ca am renuntat la locul de munca cu ajutorul caruia ma intretineam: chirie , cheltuieli, mancare , haine .etc
Am 21 de ani, sunt roman si cred ca asta spune totul.Singura familie pe care am momentan e omul de dublaje din concerte (Bufu), dj-ul meu (Twist) si inca o persoana despre care nu voi da detalii.
Pe scurt: sunt un om care nu are mare lucru de pierdut
Cat despre arta, despre bani, despre muzica, despre rap, despre astea...Incep din ce in ce mai mult sa cred ca Hip Hop-ul nu are ce cauta in Romania.TOTUSI...voi mai baga o fisa si voi mai incerca o data.
Sunt 99% sigur ca albumul nou: "Un nenorocit" va avea acelasi impact asupra publicului.Adica..."e ok si asta, dar noi preferam basul B.U.G.".Nu cred ca o sa se trezeasca astia niciodata la realitate.
Asta nu e deajuns sa ma faca sa dau in continuare ceea ce am dat pana acum.
Se pare ca a fi artist in Romania inseamna a te cobori la nivelul prostilor din tara (care tin sa va anunt ca predomina) si a face COMERCIAL.De ce credeti ca suna asa comerialul in tara? Tocmai de asta, ca se adreseaza incultilor, cocalarilor si manelarilor.Am sa incerc sa evit pe cat posibil asta.Va promit
Ce trebuie sa intelegeti e faptul ca eu nu va datorez nimic ! NU va datorez sa fac muzica pe placul vostru ! Ceea ce putini au platit s-a oferit.Iar eu m-am saturat sa fac acte de caritate si munca in folosul comunitatii cand stomacul imi zice "Ba, m-am saturat de omleta si cartofi prajiti ! "
Voi continua seriile de concerte.
Trebuie sa stiti ca pentru mine a renunta la muzica inseamna a pleca din tara asta infecta! Deci concluziile trase dupa lansarea albumului "Un nenorocit" nu vor fi extrem de multe.Imi iese manevra, raman.Nu iese manevra , am plecat.Unu-n plus , unu-n minus tot acolo e.
Nu vreau sa se trezeasca tot felul de simpatizanti pe aici sa boceasca dupa mine ca nu e nici o drama fratilor.E o realitate, un fapt, un rezultat al societatii in care traim.Asta e o decizie care mai devreme sau mai tarziu trebuia s-o iau.
Sper sa fiti alaturi de mine pe acest drum.
ne auzim pe "Un nenorocit",
Cumicu
asta ce-i ? strategie de marketing pt prosti? citind "comunicatul", reparilor li se va face mila si o sa cumpere albumu?
comic
ps sper ca am pus bine virgula
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Koma wrote:am inteles ca cumicu nu mai intra pe net pana la albumu urmator.
hai frate, nu mai intra pe net, sa fim seriosi... intra zi de zi... dar o arde si el ca restul "bag pula-n forumisti... eu am viata mea nu stau pe forum ca voi v-o trag la muie... sunt fo shizzle etc" ) ce e asa de greu de inteles... nu e ok sa intrii pe forum... nu esti rap, intelegi?
1. NU SUNT FAN CUMICU(desi imi plac unele piese din anumite motive destul de mult)
2. NU'MI DISPLACE CUMICU !
3. PROVOCATI SCANDAL
4. SI DUPA VA INTREBATI DE CE E GALAGIE !!
unii de pe aici ori sunt idioti sau frustrati ori sunt ipocriti ori incearca sa ii faca pe unii deabea initiati sa dea ochii cu realitatea lor. treaba e ca asumandu'va unele mandrii si sperand ca adoptand unele atitudini ii ve'ti face pe cativa sa inteleaga niste chestii(care voi le credeti benefice) mai mult afecteaza tot intregul, pe deasupra exagerarile sunt de cacat si descriminatorii !! IMI BAG PULA IN EA DE EMFAZA !!! si cei care's de "partea apararii" spun niste chestii copilaresti care le provoaca "iscusinta" marilor cunoscatori. INTELEGI CE SPUN ?!
Rapul romanesc are multe potentialitati de oferit..doar ca provocati niste prostii si apoi va lamentati si aruncati cu vina asupra altora( ce pula mea? nu merge totul bine dar stim noi spre cine sa aruncam atentia.)
STIU !! A FOST FOARTE ABSTRACT CEEA CE AM SCRIS,, SPER DOAR CA UNII SA INTERPRETEZE INTR'UN MOD CAT MAI APROPIAT !!
COMUNICAT ?! =)) hai coaie... ba... meama mai misto era acum cativa ani cand faceam toti compilatii si piese trase pe microfoane aoloo... cand mi-amintesc - decat cacatu asta asa =)) auzi : A DAT CUMICU COMUNICAT =) Ba esti nebun , ai peg ?
N-a dat ba niciun comunicat... omu trece probabil printr-o pasa naspa si a facut prostia sa dea in public ( de fapt forum ) cacatu. Acum noi radem ca bolovanii 3 zile dupa care uitam ... si o sa scoata al treilea album si o sa ascultam ( sau nu ... ca nu e nimeni cu pula la tampla noastra si daca nu ascultam ca sa ne dam marea parere ne luam o muie ) si asta e...
Da "comunicatu" ala... aruncat intr-o groapa de hateri cum suntem noi... nu poate suna decat a mass d-ala gen : Ma cheama Eustache ... am 5 ani si am nevoie de bani pentru operatie-n Canada .
phane,eu nu ma ambalam daca nu stiam ca omu chiar pleaca.
si m-am ambalat si ca era luat la mijto la modu:cine pla mea e cumicu de se crede el sa incerce sa faca ceva.
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?
kryp wrote:phane,eu nu ma ambalam daca nu stiam ca omu chiar pleaca.
si m-am ambalat si ca era luat la mijto la modu:cine pla mea e cumicu de se crede el sa incerce sa faca ceva.
E normal sa fie luat la misto .... asta si spuneam - si LDoc daca facea asa ceva tot radea lumea... si Nimeni Altu cu dorinta lui de a vinde inca 1400 de bucati e la fel de comic ... pentru ca suntem niste gusteri cu simtul umorului foarte dezvoltat ... si majoritatea , unde mai pui , ca suntem hateri profesionisti , experti , licentiati etc.
Cumicu sa-si vada de treaba lui , nu tre sa stim noi ca pleaca sau sta ... sa faca muzica buna in continuare sau sa dea "comunicate" ... simplu ca salut Kryp.
"I do this for pot heads playin sick as a teen
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
am citit cam tot ce s-a scris pe aici, am stat si am analizat ... am ajuns la concluzia:
"Zambeste! maine poate fi mai rau"
e in natura noastra sa facem astfel de lucruri, sa incercam sa ii "manipulam" pe ceilalti (nu trupa), astfel incat sa ne fie noua mai bine, nu ne pasa decat de noi. cumicu se gandeste ca poate are fani care o duc mult mai naspa? pe aia cine ii ajuta? ce sa faca, sa se apuce si ei de rep cu gandul ca vor trai mai bine? daca se platea asa de bine da hood-ul de ce mai munceste? cei din veritasaga de ce muncesc? cei din CTC de ce muncesc? de ce Kombat/VD au facut atatea concerte, cu toate ca probabil stiau ca la unele vor iesi in pierdere, de ce?
pentru ca: ASA E-N REP
- kryp si black sheep: daca tot vreti sa se tina cumicu de rep, donati din alocatie/salariu faceti cheta si ii dati omului bani sa se intretina. ce ziceti, e o idee buna? sau faceti un cont in care fiecare sa poata dona lunar cat il lasa inima, ca sa il tinem in viata pe bietul om