wKd- (productie)
- wKd-
- fratele meu tu esti baiat
wKd- (productie)
http://www.myspace.com/wkdissick
... vreau niste critici, ce e bine, ce nu, etc.
Tin sa precizez ca nu lucrez de foarte mult timp (am inceput prin iarna asa...)
Niciuna din aceste "bucati" sa spun asa nu este o varianta finala, sunt doar niste schite. Nu voi uploada o varianta finala din cauza unor evenimente neplacute petrecute in trecut.
Multumesc anticipat pentru pareri
... vreau niste critici, ce e bine, ce nu, etc.
Tin sa precizez ca nu lucrez de foarte mult timp (am inceput prin iarna asa...)
Niciuna din aceste "bucati" sa spun asa nu este o varianta finala, sunt doar niste schite. Nu voi uploada o varianta finala din cauza unor evenimente neplacute petrecute in trecut.
Multumesc anticipat pentru pareri
Last edited by wKd- on Tue Sep 09, 2008 4:30 pm, edited 2 times in total.
- Marul Lui Jobs
baga niste lini de bas ''FAT'' si joacate si cu alte sunete efecte ceva...nu se rezuma numai la sample un negativ...pace...si ba dupa parerea mea nu trebuia sa postezi productiile pe acest forum...
..cred ca sti dece.... 

http://www.myspace.com/defbeatzprod
the work station video
Sony XDCAM .EX 1
Letus35 & PRO35
Canon EOS 7D & Zeiss lens
Mac Pro 3.2
Macbook Pro (unibody) 2.8
Final Cut 7
Logic Studio 9
...and a lot of toys...
the work station video
Sony XDCAM .EX 1
Letus35 & PRO35
Canon EOS 7D & Zeiss lens
Mac Pro 3.2
Macbook Pro (unibody) 2.8
Final Cut 7
Logic Studio 9
...and a lot of toys...
Mah...toti atzi invatzat un singur pattern????..si un singur mod de a face negative in general??...iei sampleu`....il tai de acolo de unde are batai..vezi cat itzi potzi permite..si dupaia pui "cut-urile" pe acelasi patern de tipul .."Kck..snare...Kick..kKick..snare..... (unde K mare inseamna volum mai mare si k mic inseamna volum mai mic) totu pe un fundal de cinel cinel cinel cinel cinel cinel...Mda...producatori. E bine ca oamenii SPERA.
Btw...de ce chestia asta cu..."astept pareri" "eventual argumentat" ...adica e atat de important cum esti perceput de ceilalti ?? sau n-ai personalitate deloc (ma refer in general nu in particular). Inteleg si eu ca asa sondezi.."targetu"..da PANA sa ai un target.....trebuie sa fi multumit cu tine insutzi...sa simtzi ca progresezi...sa te dai singur pe spate...macar un an 2...sa o tzii tot asa...si dupaia ascultatorii sa apara de la sine si sa-ti "CEARA" sa iesi mai in fatza. Mie asta mi se pare modu natural..Dar am uitat...pt generatia google..nu se mai aplica regulile astea..unde faci beaturi de nebun cativa ani..dupaia te anturezi cu niste mc si alti "beatmakeri" si intr-un final..primesti creditu necesar de a te baga mai in fatza. Acum toti o ard solitari in spatele monitorului sperand sa-si construiasca o personalitate.......beatmakeri...mc...etc. E ok sa te promovezi......in mediu asta...(internet) ...dar ca sa cautzi consistentza..sau consiliere..mi se pare de-a dreptu stupid..si impotriva firii.
parerea mea e PROPRIE..asa ca nu va grabiti sa va futeti in ea......

Btw...de ce chestia asta cu..."astept pareri" "eventual argumentat" ...adica e atat de important cum esti perceput de ceilalti ?? sau n-ai personalitate deloc (ma refer in general nu in particular). Inteleg si eu ca asa sondezi.."targetu"..da PANA sa ai un target.....trebuie sa fi multumit cu tine insutzi...sa simtzi ca progresezi...sa te dai singur pe spate...macar un an 2...sa o tzii tot asa...si dupaia ascultatorii sa apara de la sine si sa-ti "CEARA" sa iesi mai in fatza. Mie asta mi se pare modu natural..Dar am uitat...pt generatia google..nu se mai aplica regulile astea..unde faci beaturi de nebun cativa ani..dupaia te anturezi cu niste mc si alti "beatmakeri" si intr-un final..primesti creditu necesar de a te baga mai in fatza. Acum toti o ard solitari in spatele monitorului sperand sa-si construiasca o personalitate.......beatmakeri...mc...etc. E ok sa te promovezi......in mediu asta...(internet) ...dar ca sa cautzi consistentza..sau consiliere..mi se pare de-a dreptu stupid..si impotriva firii.
parerea mea e PROPRIE..asa ca nu va grabiti sa va futeti in ea......
- wKd-
1. vorbeste frumos si nu mai injura la mine pe topic. ms
2. normal ca astept pareri de la toti cei care asculta chestiile mele.
3. nu-mi spune ca tu esti singurul care te-ai nascut invatzat. problema mea daca eu sunt inca la inceput si am ales sa-mi fac contul de myspace public pe hades asteptand niste pareri.
- asta pentru waspy.
Blu... te invit pe alt thread daca nu stai ontopic, ms
2. normal ca astept pareri de la toti cei care asculta chestiile mele.
3. nu-mi spune ca tu esti singurul care te-ai nascut invatzat. problema mea daca eu sunt inca la inceput si am ales sa-mi fac contul de myspace public pe hades asteptand niste pareri.
- asta pentru waspy.
Blu... te invit pe alt thread daca nu stai ontopic, ms