Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.1 (Mixat de DJ Hash) (2008)
- KrafTu
- dimineata verific forumu
Ms. pt. explicatie, eu nu intelegeam care e treabaB0ka wrote:vine dfb si ma ia in ce?el are vagin...plm...
nu ii baga in aceeasi oala pe brugner si doc...unu poate sa cante despre ce vrea p*** lui,celalalt e limitat la ego rap...daca il pui sa faca altceva e 0
new commer=nou venit,si Brugner e fff vechi pe aici...

ti-am inteles ideea,e parerea ta,insa am vrut doar sa te atentionez ca Brugner nu este new commer...Iustin wrote:e ffff degeaba ce ma intereseaza pe mine de cand e el pe lume.pe compilatia aia e o piesa NASPA nu ma intereseaza ce a cantat el inainte.
ps:nici inainte nu stiu sa fi fost un mc bun.voi respectati anii de purtat pantaloni largi la un mc?
p.s:mie imi place fff mult Brugner,insa piesa asta nu e cea mai buna a lui.
Tu esti constient ca mai departe de "imi sug pula" si "au vagin" nu o sa poti merge niciodata nu? M-ar supara daca nu as stii ca in prostia ta ai fi in stare sa mi te adresezi cu "porcule", TU. Ai vazut? Ai vazut ce-am facut? Pentru ca eu sunt gras, si esti gras si tu. Dar esti si urat cu radacini si... O, doamne...B0ka wrote:vine dfb si ma ia in ce?el are vagin...plm...
nu ii baga in aceeasi oala pe brugner si doc...unu poate sa cante despre ce vrea p*** lui,celalalt e limitat la ego rap...daca il pui sa faca altceva e 0
muahahahahahahahahahahahhahahahahaha uite de unde aparu "frumosu"si"inteligentu"...pai e de ajuns bha topit frustrat ce esti sa iti spun treburile astea...nu vezi ca frustrarile tale cresc de la o zi la alta,cand imi dai reply la orice parere personala?bha,sa-i dati astuia o pizda impreuna cu instructiuni de folosire sa scape de frustrari...kum pula mea poti sa spui bah rasomete ca eu sunt urat,cand tu ai o fatza cu care nu te-as baga nici in cocina sa-mi futi scroafa?ahahahahahahahahahhahahahaasi se mai crede si inteligent...mheamaaaa...ce retard...DFB wrote:Tu esti constient ca mai departe de "imi sug p***" si "au vagin" nu o sa poti merge niciodata nu? M-ar supara daca nu as stii ca in prostia ta ai fi in stare sa mi te adresezi cu "porcule", TU. Ai vazut? Ai vazut ce-am facut? Pentru ca eu sunt gras, si esti gras si tu. Dar esti si urat cu radacini si... O, doamne...B0ka wrote:vine dfb si ma ia in ce?el are vagin...plm...
- kryp
- un domn / doamna
foarte tare produsu.
Rep de calitate
Rep de calitate
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?
http://www.myspace.com/theworddealer
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?
http://www.myspace.com/theworddealer
Deci stai la tara. acum inteleg multe. taty!B0ka wrote:cand tu ai o fatza cu care nu te-as baga nici in cocina sa-mi futi scroafa?
Revenind la subiect, piesa lui brugnar e naspa. beatul parca e pe alt tempo.
Cand a demonstrat ca "poate", si mai ales CE poate? Sper ca nu esti la medicina amice, ca poate o sa te gandesti dupa prima operatie ca la urmatoare poti sa iti bati joc, ca tu ai demonstrat ca poti oricum...
inteleg...voi o ardeti in cireada...trebuia sa gasesti un motiv sa te iei de mine,nu-i asa?hai ca esti in trend...IN PRIMU RAND,Brugner a demonstrat ca poate atunci cand era in Delikt,pe fara numar,si pe cateva piese dupa(ex:prinsi in joc),iar acum,dragul meu preten,lui i se rupe pula de ce zice un forumist tripat pe critica,pt ca el e Brugner,iar voi,cei care il contestati sunteti...NIMENI...asa e si cu Arssura,Blazzini...nu v-ati invatat minte pana acum?cat despre medicina,are ERU o piesa gen nu te baga unde nu-ti fierbe oala.pa!zetu1984 wrote:Deci stai la tara. acum inteleg multe. taty!B0ka wrote:cand tu ai o fatza cu care nu te-as baga nici in cocina sa-mi futi scroafa?
Revenind la subiect, piesa lui brugnar e naspa. beatul parca e pe alt tempo.
Cand a demonstrat ca "poate", si mai ales CE poate? Sper ca nu esti la medicina amice, ca poate o sa te gandesti dupa prima operatie ca la urmatoare poti sa iti bati joc, ca tu ai demonstrat ca poti oricum...
1. poate nu e trend. o fi ceva cu tine - "trebuia sa gasesti un motiv sa te iei de mine,nu-i asa?hai ca esti in trend"
2. vorbesti tu in numele altcuiva - "lui i se rupe p*** de ce zice un forumist tripat pe critica" ( si ar trebui sa imi pese de ce membru i se rupe lui de mine? )
3. sa mor de nu exist cu buletin cu tot - "cei care il contestati sunteti...NIMENI..."
4. esti offtopic
5. si eu
6. taty
2. vorbesti tu in numele altcuiva - "lui i se rupe p*** de ce zice un forumist tripat pe critica" ( si ar trebui sa imi pese de ce membru i se rupe lui de mine? )
3. sa mor de nu exist cu buletin cu tot - "cei care il contestati sunteti...NIMENI..."
4. esti offtopic
5. si eu
6. taty
wordzetu1984 wrote:1. poate nu e trend. o fi ceva cu tine - "trebuia sa gasesti un motiv sa te iei de mine,nu-i asa?hai ca esti in trend"
4. esti offtopic
5. si eu
6. taty
bigdog wrote:wordzetu1984 wrote:1. poate nu e trend. o fi ceva cu tine - "trebuia sa gasesti un motiv sa te iei de mine,nu-i asa?hai ca esti in trend"
4. esti offtopic
5. si eu
6. taty