Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.1 (Mixat de DJ Hash) (2008)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Mixtapeul e?

a. Foarte bun
30
42%
b. Bun
29
40%
c. Merge
9
13%
d. Naspa
4
6%

Total votes: 72

Iustin
rapperu vostru preferat

Post by Iustin »

e ffff degeaba ce ma intereseaza pe mine de cand e el pe lume.pe compilatia aia e o piesa NASPA nu ma intereseaza ce a cantat el inainte.
ps:nici inainte nu stiu sa fi fost un mc bun.voi respectati anii de purtat pantaloni largi la un mc?
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

B0ka wrote:vine dfb si ma ia in ce?el are vagin...plm...
nu ii baga in aceeasi oala pe brugner si doc...unu poate sa cante despre ce vrea p*** lui,celalalt e limitat la ego rap...daca il pui sa faca altceva e 0
new commer=nou venit,si Brugner e fff vechi pe aici...
Ms. pt. explicatie, eu nu intelegeam care e treaba :oops:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Iustin wrote:e ffff degeaba ce ma intereseaza pe mine de cand e el pe lume.pe compilatia aia e o piesa NASPA nu ma intereseaza ce a cantat el inainte.
ps:nici inainte nu stiu sa fi fost un mc bun.voi respectati anii de purtat pantaloni largi la un mc?
ti-am inteles ideea,e parerea ta,insa am vrut doar sa te atentionez ca Brugner nu este new commer...
p.s:mie imi place fff mult Brugner,insa piesa asta nu e cea mai buna a lui.
Iustin
rapperu vostru preferat

Post by Iustin »

nu am zis ca el e new comer am zis ca daca era piesa asta pusa de UNU la new comers gen facuta de el nu de brugner...
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

parerea despre mc-ul brugner din zilele noastre o vom da dupa ce iese ransu , nu acum.
Iustin
rapperu vostru preferat

Post by Iustin »

imi pare rau ca miam permis sa vb despre o piesa de pe o compilatie
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

nu ii baga in aceeasi oala pe brugner si doc...unu poate sa cante despre ce vrea p*** lui,celalalt e limitat la ego rap...daca il pui sa faca altceva e 0
Tu esti constient ca mai departe de "imi sug pula" si "au vagin" nu o sa poti merge niciodata nu? M-ar supara daca nu as stii ca in prostia ta ai fi in stare sa mi te adresezi cu "porcule", TU. Ai vazut? Ai vazut ce-am facut? Pentru ca eu sunt gras, si esti gras si tu. Dar esti si urat cu radacini si... O, doamne...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DFB wrote:
Tu esti constient ca mai departe de "imi sug p***" si "au vagin" nu o sa poti merge niciodata nu? M-ar supara daca nu as stii ca in prostia ta ai fi in stare sa mi te adresezi cu "porcule", TU. Ai vazut? Ai vazut ce-am facut? Pentru ca eu sunt gras, si esti gras si tu. Dar esti si urat cu radacini si... O, doamne...
muahahahahahahahahahahahhahahahahaha uite de unde aparu "frumosu"si"inteligentu"...pai e de ajuns bha topit frustrat ce esti sa iti spun treburile astea...nu vezi ca frustrarile tale cresc de la o zi la alta,cand imi dai reply la orice parere personala?bha,sa-i dati astuia o pizda impreuna cu instructiuni de folosire sa scape de frustrari...kum pula mea poti sa spui bah rasomete ca eu sunt urat,cand tu ai o fatza cu care nu te-as baga nici in cocina sa-mi futi scroafa?ahahahahahahahahahhahahahaasi se mai crede si inteligent...mheamaaaa...ce retard...
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

reveniti la discutiile despre sunete subsol...

daca pt tine cdul e prea larg, iti sugerez sa incerci cu un vinil boka. . .
Image
kryp
un domn / doamna

Post by kryp »

foarte tare produsu.
Rep de calitate
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?

http://www.myspace.com/theworddealer
zetu1984
fratele meu tu esti baiat

Post by zetu1984 »

B0ka wrote:cand tu ai o fatza cu care nu te-as baga nici in cocina sa-mi futi scroafa?
Deci stai la tara. acum inteleg multe. taty!

Revenind la subiect, piesa lui brugnar e naspa. beatul parca e pe alt tempo.
Cand a demonstrat ca "poate", si mai ales CE poate? Sper ca nu esti la medicina amice, ca poate o sa te gandesti dupa prima operatie ca la urmatoare poti sa iti bati joc, ca tu ai demonstrat ca poti oricum...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

zetu1984 wrote:
B0ka wrote:cand tu ai o fatza cu care nu te-as baga nici in cocina sa-mi futi scroafa?
Deci stai la tara. acum inteleg multe. taty!

Revenind la subiect, piesa lui brugnar e naspa. beatul parca e pe alt tempo.
Cand a demonstrat ca "poate", si mai ales CE poate? Sper ca nu esti la medicina amice, ca poate o sa te gandesti dupa prima operatie ca la urmatoare poti sa iti bati joc, ca tu ai demonstrat ca poti oricum...
inteleg...voi o ardeti in cireada...trebuia sa gasesti un motiv sa te iei de mine,nu-i asa?hai ca esti in trend...IN PRIMU RAND,Brugner a demonstrat ca poate atunci cand era in Delikt,pe fara numar,si pe cateva piese dupa(ex:prinsi in joc),iar acum,dragul meu preten,lui i se rupe pula de ce zice un forumist tripat pe critica,pt ca el e Brugner,iar voi,cei care il contestati sunteti...NIMENI...asa e si cu Arssura,Blazzini...nu v-ati invatat minte pana acum?cat despre medicina,are ERU o piesa gen nu te baga unde nu-ti fierbe oala.pa!
zetu1984
fratele meu tu esti baiat

Post by zetu1984 »

1. poate nu e trend. o fi ceva cu tine - "trebuia sa gasesti un motiv sa te iei de mine,nu-i asa?hai ca esti in trend"
2. vorbesti tu in numele altcuiva - "lui i se rupe p*** de ce zice un forumist tripat pe critica" ( si ar trebui sa imi pese de ce membru i se rupe lui de mine? )
3. sa mor de nu exist cu buletin cu tot - "cei care il contestati sunteti...NIMENI..."
4. esti offtopic
5. si eu
6. taty
bigdog
tanar

Post by bigdog »

zetu1984 wrote:1. poate nu e trend. o fi ceva cu tine - "trebuia sa gasesti un motiv sa te iei de mine,nu-i asa?hai ca esti in trend"
2. vorbesti tu in numele altcuiva - "lui i se rupe p*** de ce zice un forumist tripat pe critica" ( si ar trebui sa imi pese de ce membru i se rupe lui de mine? )
3. sa mor de nu exist cu buletin cu tot - "cei care il contestati sunteti...NIMENI..."
4. esti offtopic
5. si eu
6. taty
word
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

bigdog wrote:
zetu1984 wrote:1. poate nu e trend. o fi ceva cu tine - "trebuia sa gasesti un motiv sa te iei de mine,nu-i asa?hai ca esti in trend"
4. esti offtopic
5. si eu
6. taty
word
:roll: :arrow:
Post Reply