subscriu din pacate!!!MaPaX wrote:Foarte tare emisiune, ma bucur mult ca au fost invitati cei de la CTC, tare si freestyle-ul! Referitor la videoclipuri nici pacha man n-avea ce cauta in emisiune
URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Desi nu reusisem sa vad emisiunea vineri seara,ma bucuram ca mai exista o sansa si anume reluarea de luni sau cea de miercuri.Ce mi s-a intamplat?Azi (luni) operatoru meu de cablu(A$$tral Constanta) a hotarat sa schimbe brusc toata grila mutand tv k lumea in alt pachet d programe la care eu nu am acces.INCREDIBIL
Din pacate se confirma pentru a "n" oara ca Romania e o tara de c*c*t unde nu se respecta nici o lege si fiecare face ce-l taie capu.............Acum singura mea speranta a ramasa in cei care vor trage emisunea pe tv tunner si o vor uploada.Nu cred ca o voi putea vedea altfel decat de pe net.....stiu ca nu sunt singur in aceasta situatie, de aceea inca mai sper.........Le multumesc anticipat celor care vor uploada emisiunea cu CTC

- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
DIN pacate!!!
Urban Groove este un proiect ambitios. Insa de multe ori ambitia nu este suficienta. Azi trebuia sa fie in reluare prima editie, de la ora 21. Nu a fost pt ca, chipurile, am selectat in playlistul nostru un clip cu Parazitii care era necenzurat SI ATUNCI ne-au taiat toata emisiunea in loc sa taie doar clipul ala. Cine s-a uitat la prima editie stie ca nici macar nu a fost vreun clip cu Parazitii. Daca era reluare, cum e posibil sa fie Parazitii in ea
Ironia este ca, noi nu am selectat nici un clip RO in playlistul nostru in afara celui cu CTC. Hefe a fost acuzat ca a furat playlisturile celorlalte emisiuni, si ca a lasat-o doar pe a noastra pe masa. Ne intrebam: daca a ramas numai playlistul nostru, atunci cum pula mea de nu a fost decat un singur clip din el?
Taranii incearca sa ne descurajeze si e clar ca vor sa cedam. Pt a continua, va trebui sa ne umilim foarte foarte mult. Va rog sa ne scrieti aici si sa dati reply la un newsletter pe care il veti primi miercuri daca credeti ca tre sa continuam sau sa ne oprim. Va scriu deschis pt ca intotdeauna am fost asa, spun lucrurilor pe nume. Nu m-am umilit niciodata pt nimic, insa din pasiunea mea pt HH as putea face si asta. Parerea voastra va conta foarte mult. SPUNETI-V-O!!!

- meekay
- fratele meu tu esti baiat
Ce kkt... situatie de kkt... post de kkt... oameni de kkt.
Poate ca o sa trebuiasca sa faceti niste compromisuri... poate o sa trebuiasca sa bagati mai multe clipuri cu ce vor ei decat cu ce vreti voi (/vrem noi). Dar ma gandesc ca daca emisiunea asta o sa ajute cat de putin la schimbarea imaginii hh-ului care predomina p-aici...nu are rost sa va dati batuti din prima.
Poate ca o sa trebuiasca sa faceti niste compromisuri... poate o sa trebuiasca sa bagati mai multe clipuri cu ce vor ei decat cu ce vreti voi (/vrem noi). Dar ma gandesc ca daca emisiunea asta o sa ajute cat de putin la schimbarea imaginii hh-ului care predomina p-aici...nu are rost sa va dati batuti din prima.
wut if i wuz white? 
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at
n-am ba, pleaca

turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at
n-am ba, pleaca

- MaPaX
- un domn / doamna
Brugner, eu vreau sa continuati, sa nu cedati din prima, aratati-le ca sunteti tari!BRUGNER_okocha wrote:Urban Groove este un proiect ambitios. Insa de multe ori ambitia nu este suficienta. Azi trebuia sa fie in reluare prima editie, de la ora 21. Nu a fost pt ca, chipurile, am selectat in playlistul nostru un clip cu Parazitii care era necenzurat SI ATUNCI ne-au taiat toata emisiunea in loc sa taie doar clipul ala. Cine s-a uitat la prima editie stie ca nici macar nu a fost vreun clip cu Parazitii. Daca era reluare, cum e posibil sa fie Parazitii in eaIronia este ca, noi nu am selectat nici un clip RO in playlistul nostru in afara celui cu CTC. Hefe a fost acuzat ca a furat playlisturile celorlalte emisiuni, si ca a lasat-o doar pe a noastra pe masa. Ne intrebam: daca a ramas numai playlistul nostru, atunci cum pula mea de nu a fost decat un singur clip din el?
Taranii incearca sa ne descurajeze si e clar ca vor sa cedam. Pt a continua, va trebui sa ne umilim foarte foarte mult. Va rog sa ne scrieti aici si sa dati reply la un newsletter pe care il veti primi miercuri daca credeti ca tre sa continuam sau sa ne oprim. Va scriu deschis pt ca intotdeauna am fost asa, spun lucrurilor pe nume. Nu m-am umilit niciodata pt nimic, insa din pasiunea mea pt HH as putea face si asta. Parerea voastra va conta foarte mult. SPUNETI-V-O!!!