m'am simtit foarte bine o singura exceptie.."moment/ul/ele" in care m'am simtit de parca as fi fost in galeria rapidului..pai eu am crezut ca m'am dus la un concert rap..nu credeam ca o sa am de a face si acolo cu "fotbalul"..
felicitari pentru ce ai realizat..
"...dupa fiecare noapte, regasindu'ne in fata unei zile noi, irealizabila necesitate de a o umple ne inspaimanta..."
Eu m-am simtit bine,m-am imbatat,am avut parte de muzica buna,de dedicatie,per total a fost nebunie .Ce nu mi-a placut au fost acele "cantece de galerie" k de.. io-s cu steaua
Ho il naso bagnato come quello d'un cane
Io con il rap mi sfogo mentre tu crepi di fame
smokey.21 wrote:Eu m-am simtit bine,m-am imbatat,am avut parte de muzica buna,de dedicatie,per total a fost nebunie .Ce nu mi-a placut au fost acele "cantece de galerie" k de.. io-s cu steaua
Trebuia sa zici: "Frate eu sunt cu steaua, nu-mi prea place ce faceti voi aici" sunt sigur ca lumea ar fi fost intelegatoare ))))) Glumesc Ma bucur ca v-ati simtit bine... voi pune albumul la download in cateva zile si va rog sa-l dati mai departe. Iar in cazul in care aveti nevoie de: o amintire/piesa de mobilier/cd cu coperti cu benzi desenate/etc etc etc... il puteti comanda de pe www.leasa.ro
Bafta maxima tuturor!
chiar dak sunt stelist, m-am simtit bine, chiar imi place "poarta fularul", e o piesa reusita, pacat k a durat prea putin si pacat de cd[nu are nimik in interior, are dar fata, spate, se putea mult mai mult si se zecea k va fi oficial, nu vad timbru]...bafta in continuare leasa!!