Cristian B. wrote:cumicu e cel mai bun mc din provincie.
hai sa nu exagem chiar asa .... la modu grav...
poi...zi unu mai bun...eu ma pregateam sa spun ca e cel mai bun din tzara
waaai omule...cel mai bun mc din tzara?
pai..din provincie..vezi si tu..ce se intampla pe la craiova gen...asa ca exemplu..
sau asa ca alt exemplu...deceneu e din provincie...Cumicu<Deceneu.
chiar daca il asculti mai mult ca pe altii ca o fi in trend sau alte motive..care o fi...asta nu-l face cel mai bun..
da,cam ai dreptate,insa treaba e la ora actuala...nu vorbesc de all time...vorbesc de acum...anu asta...2008.asa,all time,pt mine e uzzi si...da...din provincie deceneu
unele clasificari e mai bine sa ramana nefacute pentru ca sunt prea multi factori in joc si diferente ce tin de modul fiecaruia de a aborda diverse teme.
cumicu e bun dar tu exagerezi. poti spune "e cel mai bun pentru mine". asta nu te face neaparat groopie.
pt ca putem privi un mc si subiectiv si obiectiv ...ca daca am reusit sa ne logam pe forum inseamna ca nu sentem retarzi...desi Mallone e on in fiecare zi..dar asta e exceptia..
si privind un mc ,subiectiv,..poti spune imi place cel mai mult din toti..e cel mai tare...dar nu poti spune ca unu e cel mai bun din toti...dintr-o anumita zona/sector/raion...etc decat daca il privesti si obiectiv si vezi..versuri..tehnica..flow..timbru vocal..prezenta..atitudine..subiecte tratate..mutra pe care o are..etc.
si daca intr-adevar e..atunci da e ok..
Cristian B. wrote:cumicu e cel mai bun mc din provincie.
hai sa nu exagem chiar asa .... la modu grav...
eh...am vrut sa spun din ardeal
ca daca e sa o luam asa..mai e si nimeni altu din ct...
mie oricum imi place cumicu si isi merita locul la hip hop romanesc..atat