Ok..am ascultat..in ordinea asta:
Punct - nu-mi place nimic..negativu e aglomerat si are tot ce nu-mi place mie mai mult..tobe impiedicate peste sample si voci pitch-uite. Lecart n-am prea putut sa-mi dau seama ce soi de vibratie a vrut sa transmita.
Film de categoria b - Beatu lu keri.....tare...chiar mi-a placut. Din nou...Lecart...nu inteleg >de ce< spune ce spune..adica afirmatii peste afirmatii.....dar am inteles ca asta e un stil.. probabil ca nu am ascultat io destul hip hap de nu inteleg...dar sunt o groaza de afirmatii si comparatii fara tinta sau radacini... Hai sa zic ca ..din cauza beatului oricum e mai tare decat punct.
Mai departe - O ascultasem putin mai inainte de aparitia "oficiala"....daca erau niste scratch-uri si nu se repeta atata vocea aia din sample..era brici...oricum..e suficient de consistenta piesa.....imi place.....am ascultat-o de cateva ori de placere (wow ). Concluzia?.....poate era mai bine sa fie doar "mai departe" si variatii pe ea...e singura bucata consistenta..iar io unu..de la "materiale" adica chestii inregistrate si facute publice, aratate! etc...astept consistentza astept un film..o chestie acolo.
Efort laudabil oricum si peste media bullshiturilor care apar p'aici.
Waspy8.0 wrote:iar io unu..de la "materiale" adica chestii inregistrate si facute publice, aratate! etc...astept consistentza astept un film..o chestie acolo.
Efort laudabil oricum si peste media bullshiturilor care apar p'aici.
Precuts 2 e consecinta faptului ca Precuts 1 a prins relativ bine la public; prin ianuarie am amenintat ca vor iesi mai multe volume, imi place sa ma tin de cuvant. Nu le analiza(ti) ca pe niste materiale propriu-zise, nu sunt asa ceva, am explicat si in primul post de aici - si in primul post de la Precuts 1: ce asamblez eu in volumele astea sunt incercari de piese, bucati de piese, sesiuni de antrenament si tot ce mai incape in campul asta. Prima piesa am scris-o/inregistrat-o acum 1 an si 6 luni (odata cu Loyal). Cand o sa ma simt pregatit de un album la nivelul asteptarilor mele, in primul rand, am sa-l public. Probabil atunci vei simti consistenta unui material.
Nu-mi da tu coaie lectii mie! Deci... rezuma-te la PARERE nu la LECTII ! Ca lectiile le dau profesorii iar tu esti pielea pulii mele. Aight ?! Lectii sa-mi dea Cheloo , Motzu , Spike... nu tu bai copilule!
Felicitari lecart si multumesc pentru reactii celor care au dat cu subsemnatu pe aici.Despre precuts 2 eu unu sunt multumit...nu stiu sa apreciez calitatea inregistrarii deci nu ma bag mie imi suna ok...Despre productie cred ca e exact ce trebuia sa fie pentru un material de genu mai putin la Mai departe care este instrumental de jdemii de koko.Despre Lecart ca mc ar fi aiurea sa imi dau cu parerea la modu forum ca despre un strain ...dar de votat am votat si sunt increzator in ce urmeaza sa scoata omu
pt ON : nu sunt vreun personaj sa imi spuna altcineva povestea deci o sa iti spun eu cate ceva.Am 25 de ani, ma simt de 70,m-am apucat de rep acum vreo doi ani jumate in stil praslea adica am incercat sa progresez de la luna la luna cat copiaza altii in ani de zile.Pana sa ma apuc de asa ceva ascultam baeti care faceau si probabil inca fac pipilica pe copile ,fagoti si bling-bling-eri cu grills si diamonds on my neck si diamonds on my wathevadafuck si ma doare la basca despre orice parere inspre treaba asta.Deja suna a "Making the band" asa ca ma opresc aici.E un hobby pe care incerc sa il tratez real si corect.
Pentru cei interesati id-u meu e Cruizer1982. o sa pun in curand doua trei piese pe un myspace ceva..pana atunci mai aruncati pareri pentru ca asta e scopu materialului
Nu-mi da tu c**** lectii mie! Deci... rezuma-te la PARERE nu la LECTII ! Ca lectiile le dau profesorii iar tu esti pielea pulii mele. Aight ?! Lectii sa-mi dea Cheloo , Motzu , Spike... nu tu bai copilule!
Eu vad ca ti-a dat niste sfaturi ..care ti le-a spus cu bun simt sau te simti cumva prea bun ca sa accepti niste sfaturi? sau care`i ideea?
"I do this for pot heads playin sick as a teen
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"