URBAN GROOVE
- Bazooka Joe
- trendy guy
Nu-mi vine sa cred ca se confirma spusele mele din mail'ul trimis tie saptamana trecuta, mi-a fost arhi suficienta confirmarea ce-am primit-o din partea ta, chiar nu aveam nevoie de fapte in cazul de fata. Same ol' shitty fuckin' polution baby!!!

you just never know when you're living in a golden age.
C.T.C. Freestyle @ Urban Groove
varianta mp3

-
- /\/\/\/
http://videos.fanctc.evonet.ro/C.T.C.%2 ... .2005).avi (113MB) Save As...
Lex wrote:10x...si varianta video ?
RapX wrote:Emisiunea de vineri, 4 noiembrie:
Urban Groove 4 11 2005 - part 1
Urban Groove 4 11 2005 - part 2
Urban Groove 4 11 2005 - part 3
Urban Groove 4 11 2005 - part 4
Urban Groove 4 11 2005 - part 5
Urban Groove 4 11 2005 - part 6
Multam celor care au uploadat emisia...Brugner nu te lasa.Suntem alaturi de tine
..Chiar incepusem si eu sa ma mir ca "calumea tv" incepe sa-si revina prin emisiuni ca Urban Groove..dar se pare ca a fost doar o iluzie si oamenii de acolo s-au trezit si au inceput sa-i creeze probleme inca din emisiunea 1 lui Brugner...pacat .... face o treaba buna...... 

- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
discutii TvKLumea - Urban Groove
am fost azi cu Hefe la sediul lor. Emisiunea de ieri este o greseala deoarece au avut dificultati tehnice si seful lora sistat tot ce era intre orele alea. E Ok, dar noi nu am fost anuntati ca de obicei. Astfel, am mers, am stat de vba cu 3 oameni directi implicati, am explicat despre ce e vba fiecaruia in parte, si ne-au asigurat ca reluarea de miercuri, ceea de-a doua va fi cum trebuie, cu playlistul nostru, nu cu cele pe care le-au bagat ei. Multumesc enorm de suport, sunteti extraordinari toti!!!
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu