Royal HH- Mai mult decat cuvinte (free album download)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply

Ce parere aveti despre album?

a. Foarte bun
2
20%
b.Bun
3
30%
c.Merge
2
20%
d.Asa NU!
2
20%
f. Nu e genul meu, nu ma pot exprima
1
10%

Total votes: 10

future
tanar

Royal HH- Mai mult decat cuvinte (free album download)

Post by future »

Albumu de debut semnat Royal HH, intitulat Mai mult decat cuvinte se poate descarca de pe www.muzica-cnf.com la sectiunea Download.
Astept pareri. Bafta!
future
tanar

Post by future »

m-ati omorat cu parerile, nu va inghesuiti.. :butch2:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

descarca...revin cu pareri dupa o ascultare sanatoasa :lol:
future
tanar

Post by future »

oky, te astept cu pareri, poate vor incepe si altii sa posteze :shock:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

hai sa iti explic cum sta treaba ca te observ febril in a primi pareri.

e o perioada de liniste pe forum pt ca marea majoritate sunt ocupati cu proiecte, lucrari, teze, examene. :)

nu fi atat de nerabdator sa primesti pareri, pt. ca s'ar putea ca asteptarea sa iti fie dezamagita.

Nu imi place... pareri? nu imi place cum se aude. nu intru in detalii tehnice dar negativele sunt seci, gen tzac-tzac-pac, lirica e a ta sa fii sanatos nu imi place, iar "pulamia" e foarte caterinca.

bafta.
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

mai,da,nush unde ati tras,dar,asa e,se aude cam prea din topor...puteati profita de intrarea lu Bugy in Batranu Records sa il rugati pe Kafu sa va faca masteru,ca am auzit ca e tatic pe problema :)
negativele sunt ok pt stilu vostru(big up pt omu Bugy),albumu in sine,desi diversificat este foarte bine legat,imi place ca abordati subiecte demult uitate in peisajul nostru"andaground",gen loialitate,fratie,onoare,reprezentatul zonei din care esti,aspectul social de zi cu zi,lumea de jos,etc..chestii de care noua generatie de "bagabonti digitali" nu are cum sa stie,pt ca nu au trait,nu au vazut,nu au fapte...decat pe net,deci :Big Up,Royal Hip Hop!
l.e:ar fi ok daca ati mari gradul de complexitate al versurilor,fara sa va pierdeti din substanta :wink:
future
tanar

Post by future »

Ms pentru pareri. Boka, stiu ca se aude cam najpa, dar albumu a fost tras cu mult timp inainte ca Bugy sa intre in Batranu' , nu am dispus d un studio asa ca am tras la "sculele" p care le-am avut, probabil kestia asta + masteru destul d slabutz fac sa se auda asa. ms pt aprecieri Boka. Bafta!

DiNO, nuj dak ai observat, dar am pus albumu aici din septembrie, si d atunci am primit doar voturi, nici un coment si de asta am scris kestia aia cu parerile . Indiferent de parerile pe care o sa le primesc, nu o sa fiu dezamargit, parerile mai putin bune ne vor ambitiona mai mult iar cele bune ne vor face mandri de munca noastra. NU iti place? ok, ms ca ai ascultat si ti-ai exprimat parerea in mod pertinent, totusi nu inteleg ce ai vrut sa zici cu " iar "pulamia" e foarte caterinca" Bafta!
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ma refeream la accent :) ... nu am nimic impotriva, dar sunt amuzante injuraturile cu accent... accentul parca le indulceste :lol: atata tot.
Image
Kraker
tanar

Post by Kraker »

mi se pare slabut
Post Reply