SNOOP DOGG la BUCURESTI / 19 Septembrie
Moderators: .etalosed, greuceanu
se pot comanda de pe www.bilete.ro si ridica de la sediul lor maine intre 12:00 - 16:00
de la gara de nord iei metroul (cartela 2 calatorii = 2,2 RON) pana la piata unirii 2, cobori acolo. urci, te duci inspre statia tramvaiului 32 si mergi o statie, cobori.. si intrebi unde e parcul carol. cum ajungi in fata parcului carol (la farfuria aia), mergi pe aleea din dreapta. si tot mergi in fata 
sau mai simplu: iei un taxi din fata de la mc si ii spui sa te duca la arenele romane. nu iti ia mai mult de 5 RON

sau mai simplu: iei un taxi din fata de la mc si ii spui sa te duca la arenele romane. nu iti ia mai mult de 5 RON
haha
presimt o mie de mesaje similare azi
poti sa iei orice de pe pache protopopescu inspre universitate (trolee, autobuze, intrebi in statie care ajunge pana la univ ca nu mai stiu sigur numerele), de acolo metrou pana la unirii si mai departe cum zicea blueshift mai sus (adica splifff dar tot blushift e)
poti sa iei orice de pe pache protopopescu inspre universitate (trolee, autobuze, intrebi in statie care ajunge pana la univ ca nu mai stiu sigur numerele), de acolo metrou pana la unirii si mai departe cum zicea blueshift mai sus (adica splifff dar tot blushift e)
-
- The Drunken Master
311 trece pe pache si duce la universitateSera wrote:haha
peepee in ya girl's eyebrow
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi