Foarte tare a fost. Dar scurt, foarte foarte scurt, la 11 si ceva s-a terminat.
Mi-am adus aminte cum unele piese le ascultam pe la diverse petreceri si ma jur ca nu indrazneam sa visez ca o sa-l vad pe omul asta live.
Publicul m-a cam dezamagit. Sunt satula de persoane care nu stiu sa se distreze la concerte, ci prefera sa filmeze tot cu telefonul. Ce rost sa ai un clip de o calitate proasta ca amintire ?
Ma rog. Imi pare rau de cei care nu au venit, chiar nu era de pierdut.
Foarte tare concertul, nu regret niciun moment faptul ca am venit din provincie si am cheltuit in plus, a meritat din plin. faza cu drapelul si tricoul a isterizat publicul, chiar daca erau destui care stateau nemiscati si nu se distrau deloc.
Faza ca s-a terminat devreme este din cauza ca a inceput la 20,30 cu Kurupt si Daz. Snoop a cantat cam o ora si 10 minute, m-am uitat pe ceas.
P.S. in spatele meu erau Caddy si Uzzi care dansau "and they also put their mothafuckaz hands and toes in the air".
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
tocmai am ajuns din bucuresti,back in Oradea! a fost cel mai tare concert ever!:).... sunt piese pe care am crescut,cum zicea si cineva mai sus,le ascultam la petreceri etc si nu ma asteptam sa le aud live,dj`ul iar a incercat sa faca show,si daz si kurupt,pacat insa ca publicul a fost prea preocupat de mobile si etc
Eu pe Daz si Kurupt i-am ratat in deschidere, eram la gara facand mari eforturi de a ajunge la arene, ca ma anuntase cineva ca baga ei in deschidere. Chiar regret ca nu i-am prins.