Cristian B. wrote:cumicu e cel mai bun mc din provincie.
hai sa nu exagem chiar asa .... la modu grav...
eh...am vrut sa spun din ardeal
ca daca e sa o luam asa..mai e si nimeni altu din ct...
mie oricum imi place cumicu si isi merita locul la hip hop romanesc..atat
e din bucuresti NA ma..
din constanta e blazinny...si aforic.si lecart..si tranda parca...si mai sunt
un albun bun, chiar tare, are si calitati de producator si e chiar bun, ai dovedit si pe albumul asta, mi se pare mai putin conturat ca mesaj decat primul si prea multi invitati...
nu inteleg problema ta cu bitza ca a cantat inainte la ro mania dar inteleg de cete-ai luat de el despre faptul ca se vaita de saracie si e plin de bani!
desi cand canta despre trecut e ok, ca am inteles ca bitza nu a avut o situatie financiare buna in copilarie!
pace astept alt material ca am inteles ca lucrezi la el.
poate sa fie mai scurt dar sper sa fie mai bine conturate mesajele pe piese!
bafta!
| wrote:cand p*** mea s-a vaitat el ca e sarac ma ?
am vrut sa-ti raspund pe tonul tau, dar uneori nu merita
pai daca ai asculta cu urechile si nu cu p si stelutele, ai putea observa ca pe "copii imbatraniti inainte de timp" si mai sunt piese pe care zice ca nu e din aia cu bani, dar poate apropourile sunt prea subtile
ps:recunosc m-am exprimat gresit, intradevar nu se "vaita" de saracie, dar se pune in acelasi loc cu cei defavorizati.
ps:eu cred ca intelegeai ideea sau ai inteles-o de la inceput dar trebuia samanta de scandal sa sara repede!
aici se vorbeste de cumicu, vorbiti de bitza la topicul cu bitza (dak exista unu), nu am absolut nimic cu bitza sa nu se inteleaga gresit.
Asa, deci Cumicu, dupa parerea mea, a fost ca o explozie in hh romanesc. Nuj dak stiti cat d multi au criticat piesa "bolnav grav" si clipul facut la piesa respectiva.cred ca mai sunt cateva comenturi pe youtube la piesa asta, din vremea cand a aparut.ca sa va demostrez cat de ipocriti sunt unii oameni fiti atenti cati l-au criticat akolo, iar apoi, dupa ce multa lume a vazut ca, cumicu este apreciat si ca este ascultat au inceput sa vorbeasca frumos despre el si toate cacaturile care au urmat.plm.
Cumicu mi se pare unu din cei mai buni mc din tara.Are un stil ft diferit de ceilalti. Majoritatea pieselor lui sunt ft scurte, de 2-3 minute, dar in alea 2-3 min el spune mai multe decat spun altii pe un album.Majoritatea pieselor sunt despre lucruri banale dar fiecare piesa reprezinta un segment din viata lui. Il apreciez ft mult pe omu acesta, cand ascult ceva piesa de la el imi skimba starea de spirit.
Respect Cumicu! Bravo!