bai sa-mi bag, pe hiphopkulture scria ca incepe de la 22 (mda). am ajuns pe la 21.30 acolo si deja era omor. sonorizarea praf, m-am mutat de 3 ori dar tot nu se intelegea nimic. neinspirata alegerea locatiei suburbia pentru un concert de asa mare anvergura. n-am putut sa vad nimic. nu imi pare rau de banii pe care i-am dat la intrare (pentru ca e vba de ctc), doar pentru faptul ca era omor, fum mult, cald rau, nu s-a inteles nimic si n-am putut sa vad nimic pe scena. trebuia aleasa locatie gen preoteasa. practic se simtea ca si cum ascultam muzica de la vecinul de deasupra. nasol.
la concertu ala la care am fost io n-a fost sonorizarea atat de nashpa, si nici fumu, nici caldura nu m-au deranjat....ce-i drept a fost cam aglomerat dar a fost prea tare!!!!!
SAMBATA 11 OCTOMBRIE BLUE MAGIC PARTY IN PARTENERIAT CU KAYA FOUNDATION PREZINTA WOOD&STEEL (FRANTA) SI Dj SIR FART A LOT (ROMANIA).
Invitatii speciali al serii vor fi Amhara(selecta) si Loozair (musician), care impreuna formeaza Wood And Steel Soundsystem, din Franta. Ei vor pune muzica ce se incadreaza in traditia reggae britanica acompaniat de instrumente live.
Pe langa soundsystemul francez ii veti mai putea asculta pe DJ Sir-Fart-a-Lot, selectat deja cunoscut pe scena reggae din Romania si pe Skarlatache.
*Grupurile de 5 persoane primesc din partea casei o sticla de vin alb sau rosu (la alegere).