haide ba..da'va'n sloboz cu obsesia voastra pentru asa zisul haterism, acceptati subiectivitatea !! Desi pretindeti prin posturi ca va da mandria afara din casa, nu o apreciati nici unul corect.. asa ca baga-ti pula in el de Character Fight ca nu jucam Dota aici !!
m-am prins de la bun inceput despre cine e vorba,ca nu venea MCA sa imi spuna mie sa ma duc la scoala...si imi mentin pozitia:NU MA INTERESEAZA PAREREA LU PAUL MORTU despre ce facem noi.Am incheiat discutia.
Bah da plm ce rai sunteti toti!!! Ce kkt! aici sa pui piesa sar toti sa te crape!! asculta piesa in plm si comenteaza la subiect! Nu te ia de cuvintele vazute pe aici! asculta, lasa comment daca ai ce de comentat in legatura de piesa si gata! Prea va luati voi de oameni! Mari destepti!
hai bafta !
Boka da-i dreaq pe astea care mult vorbesc si nu la subiect!
boka...cata bataie iti pot da peste bot te intereseaza?mai comenteaza si te bat pana inveti sa canti...va sugeti pulele intre voi pe aici si cand unu' va spune adevarul si anume ca sunteti TERMINATI mai sugeti pula inca o data...sunteti pur si simplu idioti...MA PIS PE 99% din hip hop-ul craiovean si culmea voi nici nu faceti parte din el...iar daca nu te adresezi respectuos iti promit o umilire in plin centrul Craiovei unde va stringeti voi astia hip hoperii sa va sugeti pulele...muisti prosti...TATYYY!
nu respect pe cei care nu ma respecta.nu veni cu kkturi destea ca nu ma intereseaza...de fapt...trebuia sa nu te bag in seama de la inceput.pa!
ms de sustinere,Poetu'Pervers
noshit wrote:va sugeti pulele intre voi pe aici si cand unu' va spune adevarul si anume ca sunteti TERMINATI mai sugeti p*** inca o data...sunteti pur si simplu idioti.....TATYYY!
Poetule Pervers, nu te mai baga in seama, esti nesimtit ?