Un crew format in primavara anului 2008 Cenaclu in Basarabia format din
trupele:Swoad&Maxer, SikeratScriptum
Mc: Macros, Greg
scot un Promo album mixtape pentru prezentare....in curind urmeaza lansarea albumului insashi.....albumul Poetii Morti
Albumul contine 6 piese a fiecarui Mc din crew....
1. Eretic(SikeratScriptum) - Lumea Cenaclu
2. Maxer(Swoad&Maxer) - Doar Eu (negativ produs de Phane)
3. Macros - Intro de sfirshit
4. Atarax(SikeratScriptum) - Noapte Buna
5. Swoad(Swoad&Maxer) - Doua minti legate
6. Greg - Cenaclu(Rusa)
nu e rau... merge. e ascultabil, dar nici nu te da pe spate... am crezut ca s`a apucat lecart de productie cand am vazut descrierea... mi`a placut macros... si greg, sunt curios despre ce a cantat )
chestia cu Lecart...e ca....Mixtape ....shi Maxer a luat neg de pe albumul Vol.2 curent scos....sper ca nu sa suparat....
Greg cinta despre chestia ca sa nu fim concurenti si sa nu luptam intre noi ci sa ne unim la un pahar de vodka shi sa ne unim fortele....pentru miscare....
Mercy pentru parere...
Last edited by Swoad_&_MaXer on Mon Oct 13, 2008 10:35 pm, edited 1 time in total.
Asta e beat produs de phane , nu Lecart ... si puteti sa folositi beatu atata timp cat dati credite macar. Ca nu suntem noi pari smecheri acum... da e interesant sa spui ca la beatu ala a lucrat cineva intr-un studio anume.. pentru cineva anume. atat . bafta
Last edited by Werther on Mon Oct 13, 2008 10:20 pm, edited 1 time in total.
amice... hai sa ne intelegem cumva... acum ramane asa ca plm dar pe viitor frate baga si in mp3 sau pe coperta...credite... io nu am nimic impotriva...d-aia l-am si pus sa dea lumea pe el daca li se pare ok , acum... nu vreau sa ma crezi vreun bulangiu , vreau doar sa intelegi cum stau lucrurile... altu pentru magaria asta te-ar fi spurcat.
ai mah lasati-o asa...
e mixtape...da pe negativele altora...
phane ar treebui sa fi mandru ca a dat pe el..si trebuia pe altii sa i lasi sa tzipe...!!!
frumos diferit intre voi si imi place...bv tot asa!!!
bafta!
Am asculat si io aseara...si vreau sa spun ca imi plac 2 melodii chiar destul de mult... dar iar nush daca-s beaturile lor de la outrou ala si de la melodia in rusa...
ultimul_tip wrote:ai mah lasati-o asa...
e mixtape...da pe negativele altora...
phane ar treebui sa fi mandru ca a dat pe el..si trebuia pe altii sa i lasi sa tzipe...!!!
Beshi ma dreaq ... ti-am explicat de fapt care e faza ...