EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

NskY
#

Post by NskY »

unde putem asculta si noi albumul?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Evenimente...va rog! mai usor cu injuraturile gratuite.

cat despre smack down o sa ma interesez mai bine si eu. deocamdata despre organizator stim doar atat:
MERALON INVEST&TRADE LTD

MERALON INVEST & TRADE LTD este o companie de consultanta ,intermediere si reprezentare juridica si economica internationala noua,cu sediul central in insulele virgine britanice si sedii secundare in noua zeelanda si sediu coordonator pentru europa centrala si de est in austria ,chear daca este o companie noua isi propune ca in maximum 2 ani sa devina nr 1 in lume in domeniul serviciilor de consultanta si reprezentare juridica si economica internationala ,avand ca pricipal scop ,protectia bunurilor si averilor personale ale clientilor ei ,precum si administrarea acestora ,precum si recuperarea creantelor pe care diversi debitori le are fata de acestia .
Cu toate ca este o companie noua a reusit sa incheie un contract de reprezentare cu unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri ai planetei ,reusind ca numai intr-o luna de la deschiderea companiei aceasta sa administreze averi de peste 11.000.000. euro ,inregistrand din ianuarie si pana in prezent un profit de 250.000 euro

Adresa: AKARA BLDG.24 DE CASTRO STREET WICKHAMS CAY 1 PO BOX 3136
Numar angajati: 18
URL/WEBSITE Companie: IN LUCRU
Image
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

dan xan yan wrote:tocmai am venit din club a, unde azi a fost lansare de album.. "generatii" mc dany... am simtit ca trebuia sa ma laud :lol:

Image

http://sudstil.ro/news.php

un eveniment de care am aflat cam tarziu :lol:
ingerii strazii sunt aia care si-au facut revista, aia de se numeai baietZasi de Kartier
dan
Pop

Post by dan »

da.. ei sunt.. dar nu evista, cica ziar...
fanatic_88
tanar

Post by fanatic_88 »

offtopic : ma ajuta cineva ? este concert in seara asta parazitii in galati ?

ma adresez aici ca la comunitate nu mi-a raspuns nimeni
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

DiNO wrote:Evenimente...va rog! mai usor cu injuraturile gratuite.

cat despre smack down o sa ma interesez mai bine si eu. deocamdata despre organizator stim doar atat:
MERALON INVEST&TRADE LTD

MERALON INVEST & TRADE LTD este o companie de consultanta ,intermediere si reprezentare juridica si economica internationala noua,cu sediul central in insulele virgine britanice si sedii secundare in noua zeelanda si sediu coordonator pentru europa centrala si de est in austria ,chear daca este o companie noua isi propune ca in maximum 2 ani sa devina nr 1 in lume in domeniul serviciilor de consultanta si reprezentare juridica si economica internationala ,avand ca pricipal scop ,protectia bunurilor si averilor personale ale clientilor ei ,precum si administrarea acestora ,precum si recuperarea creantelor pe care diversi debitori le are fata de acestia .
Cu toate ca este o companie noua a reusit sa incheie un contract de reprezentare cu unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri ai planetei ,reusind ca numai intr-o luna de la deschiderea companiei aceasta sa administreze averi de peste 11.000.000. euro ,inregistrand din ianuarie si pana in prezent un profit de 250.000 euro

Adresa: AKARA BLDG.24 DE CASTRO STREET WICKHAMS CAY 1 PO BOX 3136
Numar angajati: 18
URL/WEBSITE Companie: IN LUCRU
Nu te mai interesa.
Daca era .. era anuntat aici: http://www.wwe.com/schedules/events/?country=Romania
muie copos
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

Eu cred ca e adevarat. Show-ul e pe 3 noiembrie, iar biletele se pot cumpara intre 15-25 noiembrie. Scrie pe afis ce naiba... :)))
bluemagicparty
tanar

SUPER DISTRACTIE@BLUEMAGIC HH PARTY 25.10

Post by bluemagicparty »

Image

BLUE MAGIC HH PARTY @ THE CORNER CLUB BUCURESTI, in fiecare SAMBATA incepand cu ora 22:00!
PENTRU GRUPURI DE 5 PERSOANE PRIMITI DIN PARTEA NOASTRA O STICLA DE VIN ALB SAU ROSU!

Vom combina old school-ul cu new "shit" , hip-hopul romanesc cu cel de afara, intr-o petrecere gangsta in care sa demonstram ca noi stim sa ne distram cel mai bine!
Garantam ca te vei intoarce!

CEA MAI BUNA MUZICA!
BAUTURA IEFTINA!
HAPPY HOUR!
VOM CONTINUA SERIA DE DJ INVITATI (AU FOST PANA ACUM DIVINE, DJ UNDOO, DJ PAUL - C.T.C.) PRECUM SI SERIA DE CONCERTE PE CARE AM INCEPUT-O CU NIMENI ALTU'!

SI MULTE ALTE SURPRIZE: AFTER PARTY - UN SUCCES TOTAL ! NU-L RATATI !

INTRARE: 10 RON.
VA ASTEPTAM !

Image[/QUOTE]
bluemagicparty
tanar

CONCERT R.A.S.A., DOVADA 33, RAPARTA, CTSTYLE 1 NOIEMBRIE

Post by bluemagicparty »

BLUE MAGIC HIP HOP PARTY PREZINTA :

CONCERT R.A.S.A., RAPARTA, DOVADA 33, CTSTYLE, SAMBATA 1 NOIEMBRIE CLUB CORNER (STRADA VISARION 25)!

WWW.MYSPACE.COM/RASAHIPHOP

WARM-UP & AFTER PARTY : DJ MACK

INTRARE 10 RON

VA ASTEPTAM!

Image

Image

Last edited by bluemagicparty on Mon Oct 20, 2008 4:11 pm, edited 1 time in total.
bluemagicparty
tanar

Re: SUPER DISTRACTIE@BLUEMAGIC HH PARTY 25.10

Post by bluemagicparty »

PETRECEREA A FOST SISTATA !! REVENIM DIN 1 NOIEMBRIE !

bluemagicparty wrote:Image

BLUE MAGIC HH PARTY @ THE CORNER CLUB BUCURESTI, in fiecare SAMBATA incepand cu ora 22:00!
PENTRU GRUPURI DE 5 PERSOANE PRIMITI DIN PARTEA NOASTRA O STICLA DE VIN ALB SAU ROSU!

Vom combina old school-ul cu new "shit" , hip-hopul romanesc cu cel de afara, intr-o petrecere gangsta in care sa demonstram ca noi stim sa ne distram cel mai bine!
Garantam ca te vei intoarce!

CEA MAI BUNA MUZICA!
BAUTURA IEFTINA!
HAPPY HOUR!
VOM CONTINUA SERIA DE DJ INVITATI (AU FOST PANA ACUM DIVINE, DJ UNDOO, DJ PAUL - C.T.C.) PRECUM SI SERIA DE CONCERTE PE CARE AM INCEPUT-O CU NIMENI ALTU'!

SI MULTE ALTE SURPRIZE: AFTER PARTY - UN SUCCES TOTAL ! NU-L RATATI !

INTRARE: 10 RON.
VA ASTEPTAM !

Image
[/quote]
ciupy
fratele meu tu esti baiat

Post by ciupy »

Cluj-Napoca:
Image
Image
Image
dan
Pop

Post by dan »

bacau:

Image
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

mama, afis cu mafia, nu am mai vazut din clasa I un afis cu ei. :)
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Image
kellu_joker
spre 5000 de posturi, e ok

Post by kellu_joker »

Broco wrote:mama, afis cu mafia, nu am mai vazut din clasa I un afis cu ei. :)
Exact... :lol: :lol: :lol:
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
Post Reply