Best Hip-Hop Producer !
Moderators: .etalosed, greuceanu
da' pe timbaland de ce nu-l voteaza nimeni?
sunt convins ca sta pe forumul hades, da refresh din 20 in 20 de secunde, cu speranta la un vot, si plange in continuu ca un emo abuzat sexual ca pe el nu-l baga nimeni in seama...
oricum, sunt convins ca ceilalti producatori se simt mai in siguranta acum, in varful topului, dupa ce au vazut chestionarul asta...
vot timbaland, ce doamne-iarta-ma!

oricum, sunt convins ca ceilalti producatori se simt mai in siguranta acum, in varful topului, dupa ce au vazut chestionarul asta...
vot timbaland, ce doamne-iarta-ma!
-
- Niciodata un nimeni
riccarda s-a referit la faptul ca ar trebui exclusi ( mai ales premier ) pentru ca de fiecare data castiga detasat in fata celorlalti produceri. nu e nimic stupid in ce-a spus ea,doar ca nu a spus lucrul asta pe intelesul tuturor.DexStaR wrote:in gluma sau nu...asta-i cel mai stupid lucru spus de cineva vreodata pe tot forumul asta..Sun|Rah wrote:normal premier si dilla trebuiau exclusi din start. si-n loc de ei bagati large pro si madlib.
votat Marley Marl.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Professional Hater
-
- The Drunken Master
probabil...dar sunt meritele lui daca e in top de fiecare data...nu cred ca trebuie exclus pt motivul asta...Mallone wrote:riccarda s-a referit la faptul ca ar trebui exclusi ( mai ales premier ) pentru ca de fiecare data castiga detasat in fata celorlalti produceri. nu e nimic stupid in ce-a spus ea,doar ca nu a spus lucrul asta pe intelesul tuturor.DexStaR wrote:in gluma sau nu...asta-i cel mai stupid lucru spus de cineva vreodata pe tot forumul asta..Sun|Rah wrote:normal premier si dilla trebuiau exclusi din start. si-n loc de ei bagati large pro si madlib.
votat Marley Marl.
daca un producator super talentat si cum mai vrei tu..apare intr-un top..facut de...x...nu cred ca ar afirma cu entuziasm "Coaieeee sunt CEL MAI BUUUN!!!!!.......dupa Premier.."
exact ca in scoala...daca esti un copil dotat si ai 10 pe linie...asta nu inseamna ca trebuie sa fii exclus din colectiv la sfarsitul anului cand se dau premiile,nu?
ziceam si eu...
peepee in ya girl's eyebrow