Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Hmmm..avand in vedere ca atunci cand asculti o piesa nu o judeci dupa caracteru omului,in cazul de fatza ipocrit care dupa "casa de copii" si freestyle-uri cu "andreea a,andreea b te pisi pe ele gata ceaiu" face muzica pe care o face acum.Muzica pe care o face acum prinde si place.(PUNCT)
Piesa noua e tare.
Acum despre el:Nu stiu daca ati vazut emisiunea "Parte de Carte" in care a fost invitat el cu Horia Moculescu si discutau de versurile muzicii romanesti si bineinteles s-au comentat si versurile lu cheloo cred k de la "Strange Bucile" si logic Moculescu a inceput sa spuna k "ala de le-o scris ii scelerat k nu-si are locu in muzica etc" si la care Connect'r "da da asa e.. nici nu stiu cine le-a scris..da e cum ziceti dvs" (probabil ca raspuns la moartea-ntreaba de tine) ...... dar dupa cum am spus nu judeci muzica dupa caracterul interpretului
Ho il naso bagnato come quello d'un cane
Io con il rap mi sfogo mentre tu crepi di fame
Sa inteleg ca citesti Sandra Brown cu mare placere si ti-a placut filmul "Titanic"
Sau ai 14-15 ani, caz in care mai exista speranta pentru tine.
Special pentru tine . Rectific : Ce pizda sunt versurile frateeee , connect`r o arde chill rau .....kt de bengos , smecherit , pizdos .
E bine acum?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Connect-R stie... ca cei care ii asculta muzica nu au habar cine e Ryan Leslie si nici Kanye West, asa ca totul e bine si frumos,e ''original'', in fond e interesat sa faca bani si nu cred ca mai e pasionat sa faca hip hop.
pai atunci de ce e postat la hiphop? adica imi place sa cred ca n-am ochelari de cal si-s foarte permisiv, dar asta si /sau love lockdown numa' hiphop nu sunt. next
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
daca vreunul din voi ar avea talentul lu` connecter, ati mai canta in cluburi in fum si caldura, evenimente la care te rogi sa`ti vina 100 de oameni sa faci si tu rost de ceva gologani sa ai din ce trai ? el a ajuns in punctul in care nu cred ca mai decide personal ce ochelari poarta in clip sau ce cadre in ce decoruri se iau.. pt el e ceva de genu` "banii sa vina".. acum, cat timp muzica lui prinde, ca mai incolo nu se stie.
in alta ordine de idei, e ca si cum ai zice ca dac`as fi vreun deputat n-as fura ci as reprezenta poporul. sa fim seriosi..