Connect-R - Nu-ti pierde dragostea (Clip)

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

ba2terie
tanar

Post by ba2terie »

Piesa e simpatica, dar videoclipu' nu ma atrage deloc!
Scoate album?

Cheers,
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

georgica wrote:[CLICK PE POZA PENTRU ORIGINAL]

Image

eu sunt fan connect'r..inca mi se pare cam cel mai smecher mc de la noi...dar sunt mai fan ryan leslie...pacat
io inteleg cum sta treaba... dar sa nu ciordim cu nesimtire... sa nu fim tigani...
Image
cristi_yori
rapperu vostru preferat

Post by cristi_yori »

Piesa suna bine si e mult peste media muzicii romanesti, cat despre furatul cadrelor din videoclip de la altii mai renumiti si mai vechi este foarte posibil sa nu fie alegerea lui connect'r ci a staffului.....eu cred ca omul a ajuns in stadiul in care are un staff in spate....si oricum nu e nici prima si nici ultima oara cand se fura in muzica romaneasca...
Loveste cu umbra sabiei tale
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

piesa imi place,clipul nu e pe gustul meu
Colaps
fratele meu tu esti baiat

Post by Colaps »

cinta ca pepe... :|
doamnecemiplaceheroina
adapter
moderator astea

Post by adapter »

e misto
Miricu

Post by Miricu »

Cel mai tare mi se pare cand se intoarce el catre aia din spate si incepe sa fie gospel deja... Prea tare! Cat despre faza cu ochelarii... Sa-mi bag pula... Inca o distractie o sa apara pe strazi! Daca ai nostri cocalari inca nu stiau despre ce ochelari de cacat are Kanye West, au aflat acum ca se poarta si o sa inceapa deranju'! Foarte tare! Sa incepem sa numaram oile!
Dani1
un domn / doamna

Post by Dani1 »

gasiti din orice sa va ''suparati'' pe connect-r :) dar tre' sa recunoaste-ti ca e destul de tare piesa si foarte optimista.aduce ceva nou cat de cat pt muzica romaneasca acest ''nebun'' eu zic ca meita atentie :D si treaba cu ochelarii e faina :roll:
Vreau ceva doar al meu Un pamant neatins pe care primul pas sa-l fac eu Dar nu e clar nu e definit Poate nu exista, poate nu-l merit.......
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

la cat de evoluata a fost si este muzica din romania,intotdeauna o sa vina cineva cu ceva "nou".

melodia nu e rea deloc. connect-r stie sa faca din cacat bici. stie sa faca bani din muzica (ceea ce-n 2008 e foarte greu in romania)
Viața e complexă și are multe aspecte.
biologie_tziganu

Post by biologie_tziganu »

merfa connectar imi pleace.
Dani1
un domn / doamna

Post by Dani1 »

bine ai zic mallone :) la cat de mult a evoluat muzica noastra....
Vreau ceva doar al meu Un pamant neatins pe care primul pas sa-l fac eu Dar nu e clar nu e definit Poate nu exista, poate nu-l merit.......
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

sa'mi bag pula.. iar o sa umble toate zdrentele prin liceu cu telefonu'n mana ascultand chestia asta.
Image
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Melodia e destul de buna. Clipul nu-mi place dar totusi nu stiu de ce va luati de el , ca nu el a facut clipul. :)
Chiar daca ce face acum e destul de ockey tot imi vine sa zic : "Pacat era unu dintre cei mai buni MC din tara"
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

dani wrote:gasiti din orice sa va ''suparati'' pe connect-r :) dar tre' sa recunoaste-ti ca e destul de tare piesa si foarte optimista.aduce ceva nou cat de cat pt muzica romaneasca acest ''nebun'' eu zic ca meita atentie :D si treaba cu ochelarii e faina :roll:
omule daca vreau sa ascult ceva optimist gasesc altceva mult mai bun decat piesa asta atat in muzica romaneasca cu atat mai mult in afara.

malone hai sa ne uitam un pic la promoe si saian supa crew aia chiar fac bani si nu s'au futut in cur prin clipuri cu puscarii :wink: exista o limita intre a vrea sa faci bani si a fi penibil, conectar a trecut'o de mult.

ON: piesa buna pt comert dar penibila pentru termenul de "arta" pe care ar trebui sa il reprezinte. de clip nu comentez ca nu e al lui e al lui ryan leslie. bafta
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

nasolica
Post Reply