Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Fu2-10Gura wrote:daca vreunul din voi ar avea talentul lu` connecter, ati mai canta in cluburi in fum si caldura, evenimente la care te rogi sa`ti vina 100 de oameni sa faci si tu rost de ceva gologani sa ai din ce trai ? el a ajuns in punctul in care nu cred ca mai decide personal ce ochelari poarta in clip sau ce cadre in ce decoruri se iau.. pt el e ceva de genu` "banii sa vina".. acum, cat timp muzica lui prinde, ca mai incolo nu se stie.
in alta ordine de idei, e ca si cum ai zice ca dac`as fi vreun deputat n-as fura ci as reprezenta poporul. sa fim seriosi..
si? felicitari tie. unii-ncearca sa aiba coloana vertebrala. poate fiecare dintre noi stie personal macar 5-10 oameni care incearca sa faca muzica ce le place, fara compromisuri, chiar daca asta-nseamna concerte neplatite nici macar gen transport, putina lume, zero apreciere, zero promovare. e jalnica postura in care e acuma daca pui de ex. in paralel clipul asta cu strofa lui din "diferenta de clasa". nu e vorba de abordare, nu e vb ca e alt stil, e vb ca ce face acuma e cam penibil, dupa orice standarde. si nu doar fiindca e comercial. asa cum kanye nu e penibil neaparat fiindca incearca sa cante cu auto-tune, ci fiindca asa canta mai prost decat majoritatea fara. sesizezi diferenta? si faptul ca nu-si face el imaginea, clipurile si poate nici versurile in proportie de 100% nu e nici pe departe o scuza. Dimpotriva.
Chiar l-am prins zapuind la mihaela tatu in emisiune si am zis ca o suport pe femeia aia 10 minute sa vad ce are de zis omul asta. Cand l-am auzit facand elogiu reggaetonului si subtil manelelor am schimbat subit. Adica poate ca am ochelari de cal da' eu m-am convins. Fix de asta avea nevoie industria muzicala din romania, de inca un gigolo la maieu si bling lalaind aceleasi permutari intre "tine" "bine" "iubire" si "amintire". Halal.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
kenshin,iti dau perfecta dreptate in ceea ce ai spus un pic mai sus,dar cred ca esti constient si tu de haosul si lacunele care au existat si exista in muzica romaneasca.
As vrea intr-o zi ca acest connect-r sa fie invitat la o emisiune cu profil hip-hop si sa fie luat putin la niste intrebari incomode. sunt curios cum ar reactiona. ori ar pleca din studio,ori ar gasi scuze penibile.
pe cine slbz mai intereseaza ca domnul relu in 1998 o ardea asa ... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=69xQ7JbdFDw&feature=related[/youtube],iar dupa un deceniu o arde asa ? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uLBCD-LjrEE[/youtube]
de apreciat la el e faptul ca repet,stie sa faca bani,si a inteles din timp ce vrea pulimea,dar mentalitatea de cioroi parvenit il desconsidera in fata celor care inca mai au o urma de verticalitate.
"sunt artist,sunt solist,in viata persist si insist,si stiu sa rezist,caci am o doza de perversitate"
Yours trully,connect-r on the track named Viata featuring Veritasaga.
Omul a fost cinstit si a recunoscut cine e inca de acum 5 ani. Mai vreti ceva ?
Eu sunt curios catzi dintre actualii fani connect-r shi cate dintre pizdele de clasa a-9-a care-l asculta,shtiu ca el a a facut hip-hop shmecher odata...shi cam de unde provine acest idol al pitzipoancelor...sloboz..nimeni nu zice ca omu` nu are talent,ca e praf sau ceva...dar totushi de ce e postat la hip-hop?
Fu2-10Gura wrote:daca vreunul din voi ar avea talentul lu` connecter, ati mai canta in cluburi in fum si caldura, evenimente la care te rogi sa`ti vina 100 de oameni sa faci si tu rost de ceva gologani sa ai din ce trai ? el a ajuns in punctul in care nu cred ca mai decide personal ce ochelari poarta in clip sau ce cadre in ce decoruri se iau.. pt el e ceva de genu` "banii sa vina".. acum, cat timp muzica lui prinde, ca mai incolo nu se stie.
in alta ordine de idei, e ca si cum ai zice ca dac`as fi vreun deputat n-as fura ci as reprezenta poporul. sa fim seriosi..
si? felicitari tie. unii-ncearca sa aiba coloana vertebrala. poate fiecare dintre noi stie personal macar 5-10 oameni care incearca sa faca muzica ce le place, fara compromisuri, chiar daca asta-nseamna concerte neplatite nici macar gen transport, putina lume, zero apreciere, zero promovare. e jalnica postura in care e acuma daca pui de ex. in paralel clipul asta cu strofa lui din "diferenta de clasa". nu e vorba de abordare, nu e vb ca e alt stil, e vb ca ce face acuma e cam penibil, dupa orice standarde. si nu doar fiindca e comercial. asa cum kanye nu e penibil neaparat fiindca incearca sa cante cu auto-tune, ci fiindca asa canta mai prost decat majoritatea fara. sesizezi diferenta? si faptul ca nu-si face el imaginea, clipurile si poate nici versurile in proportie de 100% nu e nici pe departe o scuza. Dimpotriva.
Chiar l-am prins zapuind la mihaela tatu in emisiune si am zis ca o suport pe femeia aia 10 minute sa vad ce are de zis omul asta. Cand l-am auzit facand elogiu reggaetonului si subtil manelelor am schimbat subit. Adica poate ca am ochelari de cal da' eu m-am convins. Fix de asta avea nevoie industria muzicala din romania, de inca un gigolo la maieu si bling lalaind aceleasi permutari intre "tine" "bine" "iubire" si "amintire". Halal.
perfect de acord cu tine, nici pe mine nu ma atrage ce face connecter acum. noi putem sa dezbatem la infinit subiectul asta pentru ca n-o sa ne putem exprima o parere pana n-o sa fim in postura lui. daca rimaru i-ar zice 'ba relule, e de cacat ce faci' atunci da, cu siguranta asa e.
in materie de hiphop, inca il consider in top5 mc din romania.
Fu2-10Gura, te desconsideri.
intrebarea nu e de ce s-a sucit de la hip hop la labareala asta, intrebarea e daca place ce face acum. iar majoritatea au raspuns cu nu, deci relule, e de cacat ce faci. (exceptie pitipoancele care lesina pe la concerte - ma deci CLAR piesa asta e adresata direct consumatorilor sub 16 ani). nu-mi place deloc. relule, esti de cacat.
Last edited by paranoic on Thu Oct 23, 2008 1:50 pm, edited 1 time in total.
connect-r a ales o cale care i se potriveste oricum.poate altceva in afara de asta i se mai poate potrivi veritasaga,dar no,fiecare cu alegerile lui.oricum bravo lui ca face ce ii place si e se potriveste.trebuie sa recunoastem ca baiatul e putin cam ciudat dar e destul de tare.sper la un album de la el
Vreau ceva doar al meu Un pamant neatins pe care primul pas sa-l fac eu Dar nu e clar nu e definit Poate nu exista, poate nu-l merit.......
paranoic wrote:Fu2-10Gura, te desconsideri.
intrebarea nu e de ce s-a sucit de la hip hop la labareala asta, intrebarea e daca place ce face acum. iar majoritatea au raspuns cu nu, deci relule, e de c**** ce faci. (exceptie pitipoancele care lesina pe la concerte - ma deci CLAR piesa asta e adresata direct consumatorilor sub 16 ani). nu-mi place deloc. relule, esti de c****.
ce majoritate ma?8 insi pe un forum?!:)))poti sa spui ca e parerea ta da' nu ca asa a decis majoritatea =))
kenshin are dreptate.foarte adevarata faza .o parere sanatoasa parca a zis cineva.
dar
pe langa asta.nu eram de acord. cu penbilu.nu stiu cat de penibil e.
ca nu are ce cauta la hip hop poate.dar nu stiu cat de penibila e piesa.
ca productie ca versuri.ca tot.
am auzit piese care sunt apreciate in asa zisul underground , de la artisti apreciati in asa zisul underground. si mi s-au parut mai penibile.
si acum o sa o zic sper sa nu nasc scandaluri
pentru mine a fost mult mai dezamagitor sa il aud pe paul pe piesa zboara zicand ca o sa iti pun mana pe cur si nu o sa te superi(si cam toata piesa mi se pare jalnica) eu avand in cap albumul veritasaga primul(si pentru mine ultimul)
omu` a ales sa faca banu`! decat sa faca muzica de calitate si sa fie apreciat de publicul matur si cu toate astea sa vanda 5 sute de albume si sa aiba rate in banci,mai bine face muzica gen pepe ,o arde gay si e latin lover
cred ca asa ziceu si old schoolshii despre new schoolshi...si new schoolshi despre golden erari...
...poate asta e directia pe care o urmeaza hiphopu...
...poate e evolutie...
...poate nu trebuie sa va placa...
...poate...poate...poate...
Problema la noi e ca se judeca prea mult omul din spatele muzicii, mai mult decat muzica in sine. Sunteti sociologi, psihologi sau ascultatori...ma rog...artisti, ca na, 80% canta.
Piesa e ok, poate face parte de pe un album hip hop, cu ciordeala clipului am o problema.
Dino wrote:.poate asta e directia pe care o urmeaza hiphopu
atunci hai sa vedem cine mai vrea sa fie rapper
este o analogie simpla, cu toate ca e un pic deplasata: e ca si cum l-ai pune pe un campion de K1 sa "lupte" in wrestling gen WWF. Stii ca poate mult mai mult de atata, stii ca daca ar vrea i-ar pune pe toti la pamant, chiar daca ar ramane fara bani din cauza asta, si pe deasupra stii cel mai bine ca totul e mai fals decat o bancnota de 3 dolari. si tu inca-l apreciezi pentru ca 'stie' si 'poate'? life's too short for shit, cum zice mereu un prieten.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer