URBAN VIBES 08 -> LOOPTROOP ROCKERS, AFU-RA, JERU THE DAM

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

mihai.lazar wrote:mie nu mi se pare nimic de gluma ....

povestea mai pe larg o sa apara pana la sfarsitu saptamanii pe blog

ce poate fi mai mult de zis..decat se stie pana acum.. oamenii si-au facut o parere de cat ia durut undeva pe organizatori de ce s-a intamplat..atata timp cat sse stia de 2 zile ca nu mai vine pumpkinhead si nu au zis nimic.. e clar ca tot ce au urmarit e sa scoata banu..da-i in plm pe prosti astea...

...parca erau handicapati,pai frate nu te baga daca sti ca nu poti
-bani luati imprumut de la Buch pt bilete de avion
-trupe venite sa cante pe moca
-ajutor oferit de voi

pt ce? pt niste indiferenti.. Venea looptroop sa cante la bar ..suflau in sticla de bere ca se auze mult mai bine decat pe scena
Last edited by Blanquito on Tue Oct 28, 2008 12:56 pm, edited 1 time in total.
Meursault
confuz

Post by Meursault »

mihai.lazar wrote:chiar si de organizatori care daca au c****** necesare si-ar asuma faptele si si-ar cere scuze.
N-o sa vedeti asa ceva. Ba chiar cred ca astia se felicita intre ei acum la modul "ce i-am prostit pe fraieri".

Cand va mai asociati numele cu organizatori pe care nu-i cunoasteti bine, intrebati lumea din orasul respectiv despre ei. Oricine ar fi vorbit negativ despre ei si inainte de weekend-ul asta.
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Nu-mi vine sa cred ca m-am dus la Timisoara pentru 2 partyuri si 1 concert :roll:
Nici macar artisti din Romania n-au mai cantat in a3a zi , bataie totala de joc pentru cei care au facut eforturi uriase sa ajunga la timisoara.
M-am simtit ca ultimul cacat , NICIODATA numai plec din bucuresti pentru vreun eveniment in tara , NICIODATA.
bag_picioarele
tanar

Post by bag_picioarele »

ba, eu am avut noroc. tot raul spre bine la urma urmei. adica n'am prea avut bani si am prins doar a 2'a seara. duminica la amiaza abia am urcat in tren de ciuda ca pierd nebunia finala. pana la urma s'ar parea ca am avut bafta.

din public s'a vazut ca e ceva ciudat cu kst. ma asteptam sa bage(chiar sa incheie cu) gestapo. nasol..
ShannonTHB
dimineata verific forumu

Post by ShannonTHB »

splfff wrote:nu-i da nimeni in judecata?
Chiar ar trebui
www.myspace.com/shannonbeatbox
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

the firs and the last edition :butch2:
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

ne exprimam parerile si aici www.urbanvibes.ro
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

mihai.lazar wrote:Hadesul are de spus urmatoarele prin mine (Kombat):

In urma cu aproximativ o luna jumate am aflat de la Butch, care vorbise cu cei din timisoara care urmau sa "organizeze" evenimentul, de existenta urban Vibes. M-a intrebat daca am accepta sa cantam pro-bono (adica pe moca) si am zis da.

Initial trebuiau sa fie si Funktastics in line-up, alaturi de Dagga si KST, dar a existat o problema personala a lui Sera car ei-a impiedicat sa ajunga, Butch a tinut legatura cu cei care au "organizat", le-a dat sfaturi referitoare la preturle diferitilor artisti si rider-uri tehnice. Ni s-a spus prin el ca totul este ok.

Cu aproximativ doua saptamani inainte de fest, "organizatorii" l-au rugat pe Butch sa-i imprumute cu 2000 de euro (=74.000.000 lei) pentru a putea lua biletele deavion pentru Looptroop. Lucru care s-a intamplat, Butch a trimis Asociatiei Volume 2000 de eurio.

Cu o saptamana inainte de eveniment am fost cautat insistent de "organizatori" pentru a ii ajuta cu spotul video (vocea). Lucru care l-am facut imediat.

Am facut aceasta introducerea pentru a explica de ce logo-ul Hades Records se gasea la organizatori:
1. trupe venite moca
2. sfaturi pentru "organizatori" (exista niste discutii pe messenger salvate care daca ar fi fost macar citite in graba de "organizatori" ar fi putut evita multe neplaceri)
3. imprumut financiar
4. ajutor la creearea spotului

Si acum ce s-a intamplat acolo, pentru ca multi nu stiti chiar tot vine asa:

1. CU DOUA ZILE INAINTE DE EVENIMENT AFLU DE LA UN PRIETEN CA PUMPKINHEAD NU AR MAI VENI. NU IMI VINE SA CRED, IL INTREB PE UNUL DINTRE CEI DOI CARE S-AU OCUPAT DE EVENIMENT PE MESSENGER SI NU PRIMESC NICIUN RASPUNS. VREA SA CRED CA E DOAR UN ZVON SI NU INSIST BANUIND CA DACA ERA CEVA SE ANUNTA CA UNUL DIN CAPETELE DE AFIS NU MAI AJUNGE.

2. AJUNGEM IN SEARA EVENIMENTULUI LA CLUB - HAOS TOTAL - PUMPKINHEAD NU MAI VINE, SNOWGOONS NU MAI VIN. SAY WHAT ???
SONORIZARE NU ESTE, MONITOARE DE SCENA NU SUNT, DE FAPT NU ESTE NICI SCENA ... SE DOREA A SE CANTA PE CUBURILE DE BASS.

DISCUTAM TIMP DE CATEVA MINUTE LA O MASA CU CEI DOI ORGANIZATORI INCERCAND SA-I AJUTAM CUMVA: AM DAT TELEFOANE DUPA O SONORIZARE PENTRU SAMBATA-DUMINICA SI OM LA SUNET. EI SPUN CA NU E NEVOIE CA MAINE AR AJUNGE SI SONORIZAREA.
I SFATUIM SA MUTE SCENA (LUCRU CARE S-A SI INTAMPLAT) SI SA UITE DE PROBLEMELE DE AZI SA AIBA GRIJA CA TOTUL SA FIE PERFECT IN CELELALTE DOUA ZILE.

3. A DOUA ZI MERGEM IN ORAS, NE PLIMBAM, VIZITAM(ERA IN ZIUA IN CARE CANTA KST). PRIMESC UN TELEFON CA PE LA 6.30-7 SA FIU LA CLUB PENTRU PROBE. AJUNG LA 6.30 ... NU ERA NICIUN ORGANIZATOR ACOLO, DOAR CATEVA TRUPE, B-BOY, MANAGERUL CLUBULUI SI NISTE BAIETI DE LA SUNET CARE INSTALAU ... LUMINI.

OBSERV CA SUNETUL ERA FIX ACELASI CA IERI, APARUSERA IN SCHIMB DOUA MONITOARE SI UN "FRONT OF HOUSE" (ADICA LOCUL UNDE STA INGINERUL DE SUNET) IN SPATELE BOXELOR. INCERC SA COMUNIC ASTA ORGANIZATORILOR CARE APARUSERA INTRE TIMP ... LE EXPLIC CAM CE AR TREBUI FACUT ...BINEINTLES CA NU S-A FACUT NIMIC. INCERCAM NISTE PROBE... SE AUDE NASOL .... ASTA E! SE STABILESTE NOUL PROGRAM CU ORGANIZATORUL CARE NE PUNE IN PROGRAM LA ORA 24.00.

MERGEM LA CAZARE, NE SCHIMBAM, FACEM DUS, MANCAM SI NE INTOARCEM PUTIN DUPA ORA 23.00 CAND IN MOD NORMAL TREBUIAU SA CONCERTEZE DEJA PRIMELE TRUPE ... STUPOARE ... ERA CONCURSUL DE BBOY. CONCERTUL INCEPE CU INTARZIERE DE O ORA, NOI URCAM CU INTARZIERE DE O ORA JUMATATE ... SE AUDE CA DRACU ... SCHIMB MICROFONUL ... IL ROG SA DEA MONITOARELE MAI TARE (PENTU CA NU AUZEAM CE CANTAM - TREBUIA SA GHICIM UNDE INCEPE BEATUL) - NOROC CA IN SPATE LA PLATANE LIMUN IMI FACEA SEMN CAM CAND AR TREBUI). DUPA 4 PIESE IMI SPUNE PACHA CA AFU SI JERU NU MAI AU RABDARE SI TREBUIE SA INCHEIEM. II EXPLIC CA MAI CANTAM DOAR 2 PIESE DIN CELE 7 RAMASE, DAR DUPA PRIMA DINTRE ELE SUNTEM DATI MAI MULT CU JAPCA JOS. MA SIMT INGROZITOR DE PROST SI SUNT NERVOS LA MAXIM. NU MA MAI INTERESEAZA CE-A URMAT.

4. MA INTALESC CU CAGE IN CLUB CARE NE DA O VESTE BOMBA: PE SITEUL LOOPTROOP AR FI APARUT STIREA CONFORM CAREIA EI NU VOR MAI CANTA LA TIMISOARA. NU NE VINE SA CREDEM, CERCETAM SI AFLAM CA ... ESTE ADEVARATA.

5. A DOUA ZI AJUNGEM LA CLUB IN JURUL OREI 8, AFLAM CA ORGANIZATORII NU ANUNTASERA CA NU VINE LOOPTROOP, ORICUM LUMEA AFLASE, CLUBUL GOL. II ANUNTAM CA STAM SA VEDEM CE SE INTAMPLA SI VOM CANTA DOAR DACA BUTCH ISI PRIMESTE BANII INAPOI (CARE PE TIMPUL ZILEI A FOST ASIGURAT CA II PRIMESTE). SCADEM DIN SUMA DATORATA BANII TRIMISI DE "ORGANIZATORI" PENTRU DRUM, SCADEM CAZARILE NOASTRE ... ADICA ALEGEM SA NE PLATIM TOT NUMAI SA NE DEA CELE 43.000.000 DATORATE SI SA PLECAM ACASA. LUCRU CARE NU SE INTAMPLA ....

INTRE TIMP PE SCENA RAPARTA AU INCERCAT SA CANTE DAR AU FOST INVINSI DE TEHNOLOGIE ....

PLECAM ACASA, FARA BANI, FARA SA APUCAM SA CANTAM (DOAR KST 4 PIESE), SUPARATI SI CU DORINTA ARZATOARE DE A IMPIEDICA ACESTI "ORGANIZATORI SA MAI "ORGANIZEZE" CEVA ... PREGATIM UN EMAIL PENTRU LOOPTROOP PE ACEASTA TEMA URMAND SA-I AVERTIZAM DE PROFESIONALISMUL SI SERIOZITATEA "ORGANIZATORILOR".

Toata povestea poate fi certificate de cei prezenti acolo: Dox si Brugner (care n-au mai apucat sa cante), Cast, Raparta, RASA, Limun, dar si de Cy (cel care a facut partea grafica a evenimentului si a fost lasat singur impreuna cu managerul clubului de catre "organizatori" sa se ocupe de seara de sambata), Pompi (managerul clubului) si chiar si de organizatori care daca au c****** necesare si-ar asuma faptele si si-ar cere scuze.

Acestea fiind zise cu mentiunea ca Butch inca asteapta ceva ... noi spunem cu mana pe inima ca NU MAI ASTEPTAM NIMIC ....
.
tmscratch
rapperu vostru preferat

Post by tmscratch »

F O A R T E T R I S T T I M I S O A R A ! ! !

F O A R T E T R I S T A O R G A N I Z A R E A ! ! !
(ceea ce la ei e ceva normal,la 3 evenimente am fost suport tehnic, in ultimu moment !)

======== D E CE ???========
mithrill
fratele meu tu esti baiat

Post by mithrill »

mare gresala e ca e trecut siMW si hades la organizare.
daca s-ar depune o reclamatie la opc , toti ar fi trasi la raspundere.

eu va zic ca unele persoane stiau inainte cu 3 saptmani ca pumkinhead nu vine . dar asta e situatia.

data vitore cand va combinati cu cineva sa organizati niste concerte , mai intrebati si in jur cine sut acele persoane. uni de aici din timisoara poate stim putin mai multe,, dar n-are rost sa mai aruncam paie pe foc
radical, pe sub bega

myspace
Mortysha
rapperu vostru preferat

Post by Mortysha »

oricum Dj Limun a fost senzatia serii de sambata
BIG UP FOR LIMUN !!! :P
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

Mortysha wrote:oricum Dj Limun a fost senzatia serii de sambata
BIG UP FOR LIMUN !!! :P
e foarte talentat omul...n-am cuvinte
peepee in ya girl's eyebrow
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

baga-ne-am pla-n mamele voastre de zdrente organizatorii pulii mele ... futu-va-n gura de saraci... cum coaie sa furi si de la un om 2000 de euro ... si de la alte cateva sute , alte mii ... muie ma... baga-mi-as pula-n voi de tarani.
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

Stefan P wrote:baga-ne-am pla-n mamele voastre de zdrente organizatorii pulii mele ... futu-va-n gura de saraci... cum c**** sa furi si de la un om 2000 de euro ... si de la alte cateva sute , alte mii ... m*** ma... baga-mi-as p***-n voi de tarani.

si au iesit in minus auzi mah :lol: :lol: :lol: :lol:
tmscratch
rapperu vostru preferat

Post by tmscratch »

Blanquito wrote:
Stefan P wrote:baga-ne-am pla-n mamele voastre de zdrente organizatorii pulii mele ... futu-va-n gura de saraci... cum c**** sa furi si de la un om 2000 de euro ... si de la alte cateva sute , alte mii ... m*** ma... baga-mi-as p***-n voi de tarani.

si au iesit in minus auzi mah :lol: :lol: :lol: :lol:
numa 1 cu 5 zerouri....euro...peacolo s-a "estimat paguba"(din auzite) :))) ei au crezut ca un festival ca asta il faci cu banii din intrare daca era 100 de euro bilet poate iesea ceva.... :)))... amandoi sunt tineri.... au o viata frumoasa in fatza...un an-2 o sa traga pentru gherla asta...si asta e viata...nu ai ce face, asa e cand vrei sa scoti titanicu la suprafata de unu singur si fara costum de scafandru si nu zici la nimeni ce vrei sa faci.... care e planu defapt.... si duminica plangea acolo intr-una.... dar pe nimeni nu interesa.... app VOLUME... am de primit si eu niste bani...ca sunt sigur ca cititi fiecare post !
Locked