URBAN VIBES 08 -> LOOPTROOP ROCKERS, AFU-RA, JERU THE DAM

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

tmscratch wrote:
Blanquito wrote:
Stefan P wrote:baga-ne-am pla-n mamele voastre de zdrente organizatorii pulii mele ... futu-va-n gura de saraci... cum c**** sa furi si de la un om 2000 de euro ... si de la alte cateva sute , alte mii ... m*** ma... baga-mi-as p***-n voi de tarani.

si au iesit in minus auzi mah :lol: :lol: :lol: :lol:
numa 1 cu 5 zerouri....euro...
Tu vb serios ?
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Da' cine sunt organizatorii ? Nume, vrem nume, cum ii cheama, eventual si poze, sa stim despre cine discutam
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

astia pe ce au iesit in gherla cu atata/? au facut niste afise si niste bratari?? ca de adus nu au adus pe nimeni,de platit nu au platit pe nimeni
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

awaky wrote:Da' cine sunt organizatorii ? Nume, vrem nume, cum ii cheama, eventual si poze, sa stim despre cine discutam
e foarte simplu, toata lumea ii cunoaste. unu e Slang Royal si mai e o tipa
Meursault
confuz

Post by Meursault »

tmscratch wrote:numa 1 cu 5 zerouri....euro...peacolo s-a "estimat paguba"(din auzite) :)))
Limun, cred ca vrei sa spui 4. Dar oricum, nu cred. Deci 2000 datorie la Hades, 3000 la club pentru Afu si Jeru, din ce am auzit. Sa zicem inca 2000 restul costurilor.
Din intrare sa spunem ca au facut 3-4000. Sponsorii au disparut toti?
Astept un om cu mai multe informatii sa spuna ceva despre bani.
Nu-mi explic cum au iesit in minus. Daca veneau si Looptroop si Pumpkinhead si Snowgoons ce plm faceau?
tmscratch
rapperu vostru preferat

Post by tmscratch »

Meursault wrote:
tmscratch wrote:numa 1 cu 5 zerouri....euro...peacolo s-a "estimat paguba"(din auzite) :)))
Limun, cred ca vrei sa spui 4. Dar oricum, nu cred. Deci 2000 datorie la Hades, 3000 la club pentru Afu si Jeru, din ce am auzit. Sa zicem inca 2000 restul costurilor.
Din intrare sa spunem ca au facut 3-4000. Sponsorii au disparut toti?
Astept un om cu mai multe informatii sa spuna ceva despre bani.
Nu-mi explic cum au iesit in minus. Daca veneau si Looptroop si Pumpkinhead si Snowgoons ce plm faceau?
:)) man partea de grafiti, sprayuri bilete lu aia care n-au venit.... partea de b-boy biletele lu aia...una alta cazari hoteluri...chill man...de sponsorizari nimeni nu zice nimic...deci nu se shtie :))) + trupe romanesti...cazare, hoteluri...
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

gata, ma fac organizator
scot banii ca la copiator
RoxyBlue
tanar

Post by RoxyBlue »

"Evenimentul" de la Timisoara a fost chiar varza....pacat de trupele romanesti care au incercat sa faca treaba...gen R.A.S.A. care dupa parerea mea chiar au fost super tari...cat se putea pe sonorizarea aia.....genul asta de "organizatori" chiar nu ar trebui lasati sa mai faca asa ceva
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

banii de pe biletele alora vor fi returnati de agentia de la care au luat bilete. :lol:
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

mithrill wrote:mare gresala e ca e trecut siMW si hades la organizare.
daca s-ar depune o reclamatie la opc , toti ar fi trasi la raspundere.

eu va zic ca unele persoane stiau inainte cu 3 saptmani ca pumkinhead nu vine . dar asta e situatia.

data vitore cand va combinati cu cineva sa organizati niste concerte , mai intrebati si in jur cine sut acele persoane. uni de aici din timisoara poate stim putin mai multe,, dar n-are rost sa mai aruncam paie pe foc
ba esti nebun?!?!se vorbeste de 2 luni pe forumu asta despre cacaturile astea...de ce n-a zis nimeni nimic?!acum va apucati toti sa vorbiti...ar trebui impuscati toti aia care au postat pe topicul ala cu timisoara...numai retarzi acolo...va mai mirati ca ati pierdut 6 puncte :))))))))))))))))))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

te rog eu mai abtine-te in a mai jignii lumea aiurea
Last edited by Blanquito on Tue Oct 28, 2008 3:08 pm, edited 1 time in total.
Pacz
fratele meu tu esti baiat

Post by Pacz »

Slang Royal wrote:Il voi posta si pe cel de la Pumpkinhead trimis noaptea de joi spre vineri in care spunea ca sar putea sa aibe un show in Ohio si ca BRooklynakademy e o prioritate!
ba men cum sa zici in seara de joi spre vineri cand eu unu stiam de faza cu 2 sapt. gen !! si 2 la mana -> el nu stia sigur daca a 2-a zi o sa aiba concert in Ohio? Cum slobozia sa zici asa ceva ......
Image
WhoWhatWhere
tanar

Post by WhoWhatWhere »

Pacz wrote: ba men cum sa zici in seara de joi spre vineri cand eu unu stiam de faza cu 2 sapt. gen !! si 2 la mana -> el nu stia sigur daca a 2-a zi o sa aiba concert in Ohio? Cum slobozia sa zici asa ceva ......
Daca tu stiai de 2 saptamani de ce nu ai zis nimic?
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

topic closed ...
WhoWhatWhere
tanar

Post by WhoWhatWhere »

Stefan P wrote:topic closed ...
Closed why?
Locked