URBAN VIBES 08 -> LOOPTROOP ROCKERS, AFU-RA, JERU THE DAM
Moderator: dan
-
- tanar
Apropo de asta (si de snowgoons), mai off-topic (sau nu) - trenurile au oare intarziere de o ora si jumatate si in germania? ma cam indoiesc...Blanquito wrote:tu te plangi ca ai venit din Cluj de la 350 km doar duminica...dar ce zici de alti care au venit de la 500 km si 3 zile... aia ce sa zica ???? aia sa nu se oftice sa posteze pe forum ???
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Oameni buni, eu tocmai asta am spus: meritati tot respectul din lume pt ca ati batut tara ca sa vedeti asta. Insa dc vorbeam eu cu una, nu inteleg de ce trebuie sa fiu condamnat. Eu am fost acolo vineri la 8, sambata la 8 si duminica de la 8. NU mi se poate reprosa nimic, pt ca asteptam sa mi se spuna sa urc pe scena. Faptul ca nimeni nu a fost anuntat public la mic ca nu mai vin headlineri nu e vina niciunui artist. La 3 dimineata, cand Jeru si Afu faceau party privat, am fost intrebat de organizatori de ce nu am cantat. Eu am fost acolo, asteptand sa mi se spuna ceva. Am si intrebat de ce nu se canta. Oamenii pot sa isi dea cu parerea cat vor, e dreptul lor sa isi exprime nemultumirea. Eu mi-am exprimat dezacordul fata de oamenii care se cred in stare sa faca ei un asemenea event. Pana nu faci si tu, nu prea merge sa dai solutii. Insa esti perfect indreptatit sa zici MUIEEEEEE. De acord 

Tu esti avocatu poporului?Tu ai cheltuit bani de troleu si intrare si mentalitate de roman...daca e cearta io de ce sa nu ma bag?Am luat si eu tzeapa,am platit tren,mancare,abonament pe 3 zile,bere etc. asta e no sa se faca dreptate si punct.Frectie la picior de lemn deja ce faceti aici.Live u`r life ca mai e o lume paralela forumului...Blanquito wrote:tu te plangi ca ai venit din Cluj de la 350 km doar duminica...dar ce zici de alti care au venit de la 500 km si 3 zile... aia ce sa zica ???? aia sa nu se oftice sa posteze pe forum ???

le`HipnoticHazzard` http://www.myspace.com/lukahipnotic
- Blanquito
- eu sunt acela
Luka wrote:Tu esti avocatu poporului?Tu ai cheltuit bani de troleu si intrare si mentalitate de roman...daca e cearta io de ce sa nu ma bag?Am luat si eu tzeapa,am platit tren,mancare,abonament pe 3 zile,bere etc. asta e no sa se faca dreptate si punct.Frectie la picior de lemn deja ce faceti aici.Live u`r life ca mai e o lume paralela forumului...Blanquito wrote:tu te plangi ca ai venit din Cluj de la 350 km doar duminica...dar ce zici de alti care au venit de la 500 km si 3 zile... aia ce sa zica ???? aia sa nu se oftice sa posteze pe forum ???
nu sunt avocatul poporului.. si nici bagator de seama ca tine...
- krishna
- fratele meu tu esti baiat
sper ca se va tine si la anu' editia a 2
))) 

the things you own end up owning you
http://raja-fire.blogspot.com
http://raja-fire.blogspot.com
pai de noi spun man, cei care am facut deplasare, esti mai obosit ca ai facut 150 de km in plus fata de mine sau mai fraier ca ai stat 3 zile la o mare teapa? nu te ataca pt ca nu ai de ce
Last edited by Fedaykin on Wed Oct 29, 2008 12:08 am, edited 1 time in total.
nu are nimic ca vorbeai, spuneam de idee, ca artistii stateau si nu erau chemati pe scena... oricum vad ca mai nou omul daca se plange e acuzat ca se baga in seama. au trecut 2 zile, am fost am vazut si am pelcat. pana la urmatorul numa' bine. ne vedem la cluj la Armada pt care vine. aveti grija all
bineinteles, doar am stiut de la inceput k vineri si duminica nu va presta nimeni ... de aia v`am zis, cand am fost la tine limun sa ne arati setu, k nu am de gand sa vin decat sambatatmscratch wrote:mortysha... mi-a zis si am zis ca face misto de mine !!! BIG-UP !WhoWhatWhere wrote:Corect, tot respectu`! Dar vezi tu... organizatorii n-au zis nimic nici de snowgoons, nici de looptroop...Pacz wrote:
de ce slbz sa ma bag eu in seama , nefiind organizator , eu inca speram ca is doar niste zvonuri ......

-
- tanar
- Chewbacca2
- hanzo
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
n-auzi ma ca il vor aduce pe tupac?ce dracu...
tupac si looptroop in deschidere of course.
tupac si looptroop in deschidere of course.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."