URBAN GROOVE
- Chill Will
 - the funky man

Re: care mp?
BRUGNER_okocha wrote:despre ce era vba?Escobar wrote:Si la mp-ul ala imi raspunzi ?
Check private messages si o sa vezi
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness 

frateeeeee.brugner.....bine man...f tare...asa se promoveaza hh-ul underground...am reusit sa vizionez emisiunea in reluare aseara.....a fost super tare....f bine gandita ideea cu freestyle-urile  baietilor de la ctc.....felicitari man...tine-o tot asa.....big up undergorund........... 

"timpul este ucigasul perfect"-veritasaga

- 
				Soarentabil
 - /\/\/\/

- 
				Soarentabil
 - /\/\/\/

- The_LyoneSSe
 - fratele meu tu esti baiat

- cain.marko
 - rapperu vostru preferat

tare emisiunea !  

dar, daca tot ii aduceti acolo, aruncatii si in studio la un freestyle, a fost asa cu ctc-ul, poate faceti din asta un obicei. Si bagati si voi umpic de muzica pe fundal, ca prea se aud toate masinile

tineti-o tot asa, si poate bagati rubrica graff in fiecare editie, ca e interesant.

dar, daca tot ii aduceti acolo, aruncatii si in studio la un freestyle, a fost asa cu ctc-ul, poate faceti din asta un obicei. Si bagati si voi umpic de muzica pe fundal, ca prea se aud toate masinile
tineti-o tot asa, si poate bagati rubrica graff in fiecare editie, ca e interesant.
wolverine is my homeboy™

- 
				Soarentabil
 - /\/\/\/