Mef15to, ai avut vreo legătură cu hiphop-generation.com? Dacă da, ce s-a întâmplat cu el... ? Header-ul ăla ce-l aveau acolo mă rupea! Scuzaţi nesimţirea mea.
'nsky wrote:nu stiu de ce ii comentezi atat lui mef. mi se par urate ambele beaturi.
nu vezi ba ca sunt de vanzare, in banii astia ce plm vroiai?
stai k acu tre sa apara si ala sa zica "asa e frate, asa e, are deptate nsky, is de c****"
asta probabil o stiti dar daca tot e topicul meu, pot sa postez ce fac...
si pentru toti producatorii out there, nu e samplat beatu, sa va bagati mintile in cap, se poate si fara dar cine sa incerce... noroc cu mine...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TyLZAWt0l0Y&feature=related[/youtube]
eh, samplingul e ca in bancul ala cu maslina:
Un tip la restaurant se chinuia sa pescuiasca cu furculitza o maslina din farfurie... Dupa cateva minute vine ospatarul la el FUFF!!! dintr-o miscare ii prinde maslina in furculitza... Se uita asta lung la el si zice:
- Pai sigur ca da vere, dupa ce am obosit-o eu...
Mef15to wrote:eh, samplingul e ca in bancul ala cu maslina:
Un tip la restaurant se chinuia sa pescuiasca cu furculitza o maslina din farfurie... Dupa cateva minute vine ospatarul la el FUFF!!! dintr-o miscare ii prinde maslina in furculitza... Se uita asta lung la el si zice:
- Pai sigur ca da vere, dupa ce am obosit-o eu...
Saracu Premier... din 3 scheme taie maslina aia de o face pepene... si deja iti cam trebuie sabii ninja sa pricepi schema ... zici ca vb ca drogatii.
Poti sa ramai pe felia ta fara sa te iei de painea altora ... sunt oameni cunoscuti de o planeta intreaga , deocamdata nu ai facut nimic sa-i poti contrazice.
era vb de sampling ... sau no sampling...ca io d-asta vad ca amintesti in fiecare post.daca vorbim de tarlaua noastra... nu avem noi muzicanti adevarati ... si ce faci tu momentan in mare parte e joaca - inca faci ce poti , nu faci ce vrei.