The NextDoor (adik Epileptik & Kladwm)
The NextDoor (adik Epileptik & Kladwm)
The NextDoor (formata din Epileptik & Kladwm) este o trupa din targovishte care activeaza in hip-hop de la sf. lui 2005 inceputul lui 2006. Trupa a trecut prin multe modificari legate de atitudine, stil, chiar si nume (S.E.C fiind vechiul nume), mai mult au inceput sa apara si prestatii live la diferite manifestari TV sau show-uri ! In scurt timp vor aparea multe proiecte, cei doi componenti ai trupei fiind mari fani ai miscarii underground, mari fani ai genurilor muzicale "negre" ! Mai multe puteti afla pe http://www.myspace.com/nextdoorsoundz
*The NextDoor - Rastakalm este ultima inregistrare, este o piesa cu influente reggae*
[DOWNLOAD The NextDoor - Rastakalm]
Speram sa va placa ! Auditie placuta si sa auzim numai de bine !
*The NextDoor - Rastakalm este ultima inregistrare, este o piesa cu influente reggae*
[DOWNLOAD The NextDoor - Rastakalm]
Speram sa va placa ! Auditie placuta si sa auzim numai de bine !
multumim de pareri... va asteptam in continuare cu altele
nu uitati de www.myspace.com/nextdoorsoundz
in curand vom avea si un site al trupei... si treaba va continua cu multe alte kesti muzicale 100% urbane !
nu uitati de www.myspace.com/nextdoorsoundz
in curand vom avea si un site al trupei... si treaba va continua cu multe alte kesti muzicale 100% urbane !
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
-
- tanar
ce naşpa...
în primu rând sunt foarte curios partea instrumentală dacă nu e doar instrumentalul unei piese reggae, şi tăiată doar partea fără voce şi structurată puţin
în al doilea rând nu sunteţi rastafarieni... nu vreau să o ard haterishgen;0 da mi s-a scurs de chestii de genul... asta nu e muzică... wake up, pierdeţi timpul pe nişte piese naşpa doar ca să primiţi nişte feedback ok pe un forum de la oameni cărora orice li se pare "foarte tare, aşa, de încurajare...baftă"...
nu văd sensul.
în primu rând sunt foarte curios partea instrumentală dacă nu e doar instrumentalul unei piese reggae, şi tăiată doar partea fără voce şi structurată puţin
în al doilea rând nu sunteţi rastafarieni... nu vreau să o ard haterishgen;0 da mi s-a scurs de chestii de genul... asta nu e muzică... wake up, pierdeţi timpul pe nişte piese naşpa doar ca să primiţi nişte feedback ok pe un forum de la oameni cărora orice li se pare "foarte tare, aşa, de încurajare...baftă"...
nu văd sensul.
in primul rand negativul este un remake dupa un riddim facut de un profesor de muzica, mai exact profu meu de muzica de la lic, facut in reason cu ceva instrumente... in al doilea rand nu vad dc trebuie neaparat sa fiu rastafarian ca sa cant ce-mi place (si nu am zis niciodata ca o sa facem numai reggae)... oricum stiu prea bn cu ce se mananca rastafarismult dak asta e problema ! Eu nu-mi pierd timpul sa primesc niste feedback-uri amarate ca toti de aici ! Eu am zis de la inceput ca forumurile sunt cele mai de cacat unde oamenii nu sunt avizati sa vb despre muzica...Noi facem asta din pura pasiune! Nu am pus piesa aici degeaba ca sa arat lumii ca exista din ce in ce mai multi artisti in romania... am pus piesa dupa ce oameni avizati m-au indrumat sa o dau mai departe ! Dak vrei/vreti sa stiti chiar a avut mult impact piesa in zona noastra si ruleaza si pe radiourile si posturile tv locale (Radio D si Wyl FM, respectiv Columna TV) !Nerub wrote:ce naşpa...
nu văd sensul.
bai fratilor navigand pe acest forum observ o kestie :
- atunci cand ceva suna super sau suna cat de cat bine sau are tente sa sune bine sau idei bune etc., intervine cnva care trebuie sa zica cv de genu : "ai primit replay la topic de la prieteni" sau "iti pierzi timpul ca suna de kkt si primesti replay degeaba" etc. sau sa zica : "frate e de kkt ce faci akolo, arunca-te in dunare !"... Nici un om nu are dreptul sa critice munca altui om ! Nush2 asa e o chestie de bun simt, atat timp cat nu sti ce se doreste prin munca depusa...poate unii o depun degeaba si se vede, dar unii poate chiar o depun ca merita... Nerub eu nush2 cn esti, si nici nu ma intereseaza de altfel (nici pe Epk nu-l stiu si de asemenea nu ma prea intereseaza), dar nu cred ca aici e vb ca nu sunt astia rastafarieni si de aia nu suna bn ceea ce fac, exista si cei care fac rap bun si nu sunt cu adevarat rapperi ! Poate ei or fi nu avem de unde sa stim sau poate nu sunt...chiar si negativul poate o fi un riddim, dar in reggae e cam acelas ritm mereu ! mie unul chiar mi se pare ca piesa suna ok, e de ascultat ! am mai zis-o odata, insa m-am bagat pt ca sunt frustrat cand se dau pareri doar ca sa fie date sau sa para in fata altora ca stie muzica ! Nici unul de pe aceste forumuri nu stiu muzica !
PACE !
- atunci cand ceva suna super sau suna cat de cat bine sau are tente sa sune bine sau idei bune etc., intervine cnva care trebuie sa zica cv de genu : "ai primit replay la topic de la prieteni" sau "iti pierzi timpul ca suna de kkt si primesti replay degeaba" etc. sau sa zica : "frate e de kkt ce faci akolo, arunca-te in dunare !"... Nici un om nu are dreptul sa critice munca altui om ! Nush2 asa e o chestie de bun simt, atat timp cat nu sti ce se doreste prin munca depusa...poate unii o depun degeaba si se vede, dar unii poate chiar o depun ca merita... Nerub eu nush2 cn esti, si nici nu ma intereseaza de altfel (nici pe Epk nu-l stiu si de asemenea nu ma prea intereseaza), dar nu cred ca aici e vb ca nu sunt astia rastafarieni si de aia nu suna bn ceea ce fac, exista si cei care fac rap bun si nu sunt cu adevarat rapperi ! Poate ei or fi nu avem de unde sa stim sau poate nu sunt...chiar si negativul poate o fi un riddim, dar in reggae e cam acelas ritm mereu ! mie unul chiar mi se pare ca piesa suna ok, e de ascultat ! am mai zis-o odata, insa m-am bagat pt ca sunt frustrat cand se dau pareri doar ca sa fie date sau sa para in fata altora ca stie muzica ! Nici unul de pe aceste forumuri nu stiu muzica !
PACE !