The NextDoor (adik Epileptik & Kladwm)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

NskY
#

Post by NskY »

oricine care isi pierde timpul ascultand are dreptul sa critice si sa spuna ce crede... fie ca`i place fie ca nu... cei care au zis ca e buna piesa au conservator ? aia au voie sa`si dea cu parerea ? ziceti fratilor ce credeti despre piesa fara ocolisuri.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Horatium wrote:m-am bagat pt ca sunt frustrat cand se dau pareri doar ca sa fie date

primul forumist frustrat. hai cu al doilea.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

bă, faceţi ce vreţi, nu pot judeca pasiunea şi nici libertatea

...doar că sună prost... eu raportez la MUZICĂ nu la o amărâtă de secţiune de P/D de pe un forum. Şi-mi dau cu părerea. C-asta-mi ceri când îţi faci topic. Menţionează data viitoare "fără feedback negativ" sau "fără nerub" şi te-ai rezolvat.
şi n-am zis în niciun caz să te arunci în dunăre, ce aş putea avea cu viaţa ta? am zis doar că piesa asta reggea-wanna-be-rapish-whatever nu e muzică. nu consider asta muzică, asta e părerea mea.

poate să ruleze pe orice radio sau emisiune... şi-aşa la o scară mai înaltă "Eyo ...What the fuck is this shit that y'all listening to nowadays on the radio, man?... You call that shit hip-hop? "
Post Reply