Cumicu - Mi-e Jena ( Un Nenorocit )
nu, sunt oameni pe care ii simpatizez pe forumul asta.sa stii ca nu sunt atat de antisocial si sarit precum sustin unii.(cand sunt treaz)
muzica in general e apreciata la adevarata ei valoarea abia dupa cateva generatii, cand ascultatorii vor judeca obiectiv ceea ce s-a intamplat -> ceea ce se intampla acum.
peace and much love!
p.s.: ma bucur ca nu toti au inteles piesa
muzica in general e apreciata la adevarata ei valoarea abia dupa cateva generatii, cand ascultatorii vor judeca obiectiv ceea ce s-a intamplat -> ceea ce se intampla acum.
peace and much love!
p.s.: ma bucur ca nu toti au inteles piesa
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
Nu iti mai supraestima atata creatia.Aici nu e ca pe forumu tau plin de minori , unde esti un fel de Marian Ralea la abracadabra.Doar aia te mai simpatizeaza.
Stii ce nu imi place la tine ? Persecuti pe toata lumea .Si in piese si in interviuri si oriunde ai ocazia te plangi de altii.Cumicu + , Restu -.
Stii ce nu imi place la tine ? Persecuti pe toata lumea .Si in piese si in interviuri si oriunde ai ocazia te plangi de altii.Cumicu + , Restu -.
mai am ceva de punctat.in momentul in care am samplat portish am stiut ca lumea se va prinde de unde e negativul.si am stiut si ca multi vor acuza faptul asta.
mi-e jena de voi...paradoxal...mi se rupe pula de voi.
p.s.: imi cer scuze moderatorilor, adminilor pt faptul ca am scris 3 posturi, probabil putea fi doar unul.
mi se rupe pula ca nu-ti place de mine, nici mie nu imi place de tine
explica-mi totusi cum vine asta: persecuti plangand...
mi-e jena de voi...paradoxal...mi se rupe pula de voi.
p.s.: imi cer scuze moderatorilor, adminilor pt faptul ca am scris 3 posturi, probabil putea fi doar unul.
esti o cauza pierduta, nu cred ca as putea purta o discutie cu tine in care sa iti schimb parerea oricat de multe si puternice argumenta as avea.Contele wrote:Nu iti mai supraestima atata creatia.Aici nu e ca pe forumu tau plin de minori , unde esti un fel de Marian Ralea la abracadabra.Doar aia te mai simpatizeaza.
mi se rupe pula ca nu-ti place de mine, nici mie nu imi place de tine

explica-mi totusi cum vine asta: persecuti plangand...

www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
-
- spre 5000 de posturi, e ok
foarte tare bucata asta. trecand peste instrumental, care ciordit sau nu (in prima faza eram aproape sigur ca e facut de bufu de la zero ^, -> inainte sa aud pe'aci ca e semplat 99%, dar asta e mai putin important) mi se pare slaba masterizarea, hmm. per total piesa e foarte tare, acelasi cumicu, hai cu albumu.
- ripper_rip
- un domn / doamna
ce usor e sa arunci cu rahat in munca omului...
Face o treaba buna si pe multi ii roade.
Cine spune ca face piese de cacat, sa faca mai bine ca el.
Sa va explic iar limita decentei si a bunului simt? Nu asa se critica. "De cacat sunt caracterele voastre." - he?! va place asa?
Hai, lasati omul in pace daca nu stiti sa va spuneti o parere.
"Mai puneti si voi mana pe o carte... mai faceti un cornet"
Face o treaba buna si pe multi ii roade.
Cine spune ca face piese de cacat, sa faca mai bine ca el.
Sa va explic iar limita decentei si a bunului simt? Nu asa se critica. "De cacat sunt caracterele voastre." - he?! va place asa?
Hai, lasati omul in pace daca nu stiti sa va spuneti o parere.
"Mai puneti si voi mana pe o carte... mai faceti un cornet"

"Lumea vorbeste... Prieteni, daca eram de kkt nu mai eram in gura voastra."
-
- adevarat sa mor de nu
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
rappy!
"toti stiti de unde samplez ... lua-v-ar dreacu..."
he he he
"toti stiti de unde samplez ... lua-v-ar dreacu..."
he he he
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
eh..am citit pana la pagina 4 posturile voastre...
mari producatori, emsii, oameni cu o cultura muzicala foarte buna, artisti sa le zic intr-un cuvant de circa 14-16 ani in doua cuvinte vorbesc despre miscarea rapp..gie..despre hipap. bun asa.
ideea e ca artistului i se rupe in pula de voi, toti, inclusiv de moderatorul pe nume dino, care ca de obicei are marea putere sa clasifice rapul la noi in tara, ca da...vorba aia: el asculta..
mi-e greata de voi ba.
despre piesa:
e foarte ok prin mesajul ala pe care nu l-au inteles reparasii.
si instrumentalul e ok. poate asta o sa il fure puya
mari producatori, emsii, oameni cu o cultura muzicala foarte buna, artisti sa le zic intr-un cuvant de circa 14-16 ani in doua cuvinte vorbesc despre miscarea rapp..gie..despre hipap. bun asa.
ideea e ca artistului i se rupe in pula de voi, toti, inclusiv de moderatorul pe nume dino, care ca de obicei are marea putere sa clasifice rapul la noi in tara, ca da...vorba aia: el asculta..
mi-e greata de voi ba.
despre piesa:
e foarte ok prin mesajul ala pe care nu l-au inteles reparasii.
si instrumentalul e ok. poate asta o sa il fure puya

- Kaen Shine
- Shiftee