BATTLE ODD 4 / 9 noiembrie / runda 1
Moderator: dan
Interviu Video Kombat & Pytt despre BODD IV

Vizioneaza-l aici: http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/4242/1/

Vizioneaza-l aici: http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/4242/1/
- nx
- dimineata verific forumu
pe site wrote:concurentul care va avea dupa strigarea numelui sau mai multe maini ridicate sus din public va lua punctul acestuia
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
- Bazooka Joe
- trendy guy
Daca se baga cedrea e clar cine castigaTwenty wrote:=)) =))Waspy8.0 wrote:430 in 3 ani jumate contra 2329 in 2 ani si ceva.....................da-ti singura raspunsu !!!!!!!!!! Sau e nevoie tot ce chuck norris?
L-am vazut pe aforic data trecuta.. Cedrea nu exista ? Nu se baga ? Nu nimic.. ?!
On : tare interviul

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- agent orange
P1lu wrote:Daca se baga cedrea e clar cine castigaTwenty wrote:=)) =))Waspy8.0 wrote:430 in 3 ani jumate contra 2329 in 2 ani si ceva.....................da-ti singura raspunsu !!!!!!!!!! Sau e nevoie tot ce chuck norris?
L-am vazut pe aforic data trecuta.. Cedrea nu exista ? Nu se baga ? Nu nimic.. ?!

-
- funk soul sensation
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cine castiga?P1lu wrote:Daca se baga cedrea e clar cine castigaTwenty wrote:=)) =))Waspy8.0 wrote:430 in 3 ani jumate contra 2329 in 2 ani si ceva.....................da-ti singura raspunsu !!!!!!!!!! Sau e nevoie tot ce chuck norris?

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."