DexStaR wrote:nu ca-s din moldova sau ceva...dar domnmul brasoveanu nu prea a numarat mainile bine...si una dintre confruntari...chiar a contat...si omul pyciu a plecat acasa infrant un pic pe nedrept...nu vreau sa se supere cineva dar cam asa a fost...
De pe scena s-au vazut altfel mainile ridicate. Crede-ma ca n-aveam de ce sa tin unuia sau altuia partea.
stiu ca asa ai vazut de pe scena...nu imi imaginam ca ai vreo intentie rea..vroiam doar sa atentionez ca luminile alea bat aiurea..si din cauza lor n-ai vazut bine...in sala au fost mai multe maini ridicare la pyciu...si repet nu ca as fi moldovean sau ceva dar imi place fair playu'
ar fi frumos daca s-ar lasa spoturile mai slabute la runda urmatoare...
bai ... nu stiu daca voi va mai amintiti bine ce se intampla la editiile precedente in rundele preliminarii, insa eu da ...
in primul rand am avut dublu numarul de concurenti si in al doilea rand oamenii s-au descurcat in majoritatea lor acceptabil ... incercati sa cautati in memorie ... mi s-a parut c-a evoluat treaba ... poate doar mi s-a parut ... dar imi mentin opinia
mihai.lazar wrote:bai ... nu stiu daca voi va mai amintiti bine ce se intampla la editiile precedente in rundele preliminarii, insa eu da ...
in primul rand am avut dublu numarul de concurenti si in al doilea rand oamenii s-au descurcat in majoritatea lor acceptabil ... incercati sa cautati in memorie ... mi s-a parut c-a evoluat treaba ... poate doar mi s-a parut ... dar imi mentin opinia
bafta celor patru finalisti
pune si tu o lista cu cei 16 participanti & cei 4 finalisti...
am ras cu lacrimi de crocodil... cei mai haiosi au fost cei eliminati in primele runde... priceless
entertaining rau eventul... mai tare decat orice concert... la mai mare