CONCERT STELEVERZI / 15 MARTIE / SUBURBIA / O MIE DE CUVINTE

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Rainbows And Lsd
dimineata verific forumu

Post by Rainbows And Lsd »

rebelmonc e ok

inteleg ca oza nu e gay ca zice de niste femei p-acolo.
si totusi...
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
snp
pictor

Post by snp »

'nsky wrote:e bun albumu... nu zic ca nu... cam un sfert imi place in rest nu e genu meu...
nici genu meu nu e..dar merge sa mai incercam si altceva din cand in cand ;)
semne pentru muti $#%25252
Iustin
rapperu vostru preferat

Post by Iustin »

Meursault wrote:Dupa o ascultare, e cum ma asteptam.
Instrumentalele imi plac oarecum.
La texte e problema, ca toti ex-membri rappace, imi suna emfatic, metafore aruncate asa nenatural si fara mare insemnatate. Imi lasa impresia de "style over content".
Prezic ca veti avea multe fane minore care nici nu vor sa inteleaga ceva atat timp cat pare estetic si sensibil.

Sau poate ma grabesc sa inghit fara sa mestec.
Ce vreau de la voi e sa puneti in viitorul nu foarte indepartat si varianta instrumentala a albumului la download.

ia fii atent aici:daca iti zic ca domnul Brumaru apreciaza versurile rappace tu iti schimbi dintr-o data optica?ce legatura are cine mai asculta rappace inafara de tine strict?!asculta tu, judeca tu, intelege tu si nu mai prezice tu cine si cum o sa asculte.Apropo de chestia asta Strict legata de lirica 80% din versurile lui Kazi sunt foarte cum te grabesti tu sa spui si totusi lumea il place pe el...la fel observ si cu Butch care a dat-o bine intr-un stil f apropiat de eticheta asta "rappace".mistere peste mistere
bachus'
dimineata verific forumu

Post by bachus' »

e bun. imi plac cele 4 piese puse la download pana acum si peste noapte.

...
'nsky wrote:in rest nu e genu meu...
baietii mari nu plang sunt plini de sange.
the_voice_within
rapperu vostru preferat

Post by the_voice_within »

imi plac mult piesele pe care le stiam,asa cum le stiam, instrumentalele toate, cei doi ochi, cei noi mai putin.. tranzit - parca suna mai bine mai calma ( vocea) .. "macar un sarut" cred ca e singura care nu prea ma atrage..
imi place aproape tot albumul. bravo ! :)
Golf
forumist frustrat

Post by Golf »

mie imi place foarte mult albumu' asta...bafta pe viitor!!
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

tare , tot asa :!:
akima
spre 5000 de posturi, e ok
Location: "I don't even know where the hell I am half the time!"

Post by akima »

am ascultat si eu.. cred ca o sa mai ascult cel putin inca o data 4-5 piese.. dar tot mai bun mi se pare in 2 pasi grabiti
Rainbows And Lsd wrote:rebelmonc e ok

inteleg ca oza nu e gay ca zice de niste femei p-acolo.
si totusi...
m
"daca-s bine unde sunt, iti trimit felicitare."
rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

multumim pentru pareri!

ne bucuram ca place, indiferent de masura. intotdeauna e loc de mai bine, asta e clar.

uram in continuare auditii multe si placute! share with friends, gen.
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Iustin wrote:Strict legata de lirica 80% din versurile lui Kazi sunt foarte cum te grabesti tu sa spui si totusi lumea il place pe el...
Trezeste-te.
Iustin wrote:daca iti zic ca domnul Brumaru apreciaza versurile rappace tu iti schimbi dintr-o data optica?
Am incredere in sistemul meu de valori.

Ai luat prea dur ce am spus prima oara, daca mi se pareau total abjecte versurile nu ma mai oboseam sa mai scriu. Ideea era ca lipseste lejeritatea in exprimare si uneori insemnatatea.

Si e doar o simpla parere.
Obiectiv vorbind, e imposibil de demonstrat ca de exemplu muzica lui Chopin e superioara artistic sau cum vrei tu, manelelor. Si tu vrei sa cada toata lumea de acord cu valoarea versurilor rappace?
Last edited by Meursault on Tue Nov 11, 2008 2:13 am, edited 1 time in total.
Twenty
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Twenty »

1Oarecare wrote:mie imi place foarte mult albumu' asta...bafta pe viitor!!
M-a innebunit pe mess cu Stele verzi incat m-a facut sa ascult si eu :lol:

Bafta in continuare :wink:
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
Iustin
rapperu vostru preferat

Post by Iustin »

pt meursault:pastreaza tonu jos ca ti-am vorbit frumos.nu tre sa ma trezesc eu de nicaieri.era vorba de faza ca Multi apreciaza ce face kazi desi nu inteleg ce se intampla pe piesele lui in general.asta se intampla in tot.
nu vreau sa cada lumea deacord cu nimic vreau sa nu aiba preconceptii.
oza
rapperu vostru preferat

Post by oza »

meursault, am citit in 2 ani sau cati au trecut si chestii mai interesante la capitolul "o simpla parere", nu numai la adresa mea, vorbesc in general de rappace si tin sa mentionez ca se poate mai bine. try harder baby!

legat de lirica, asa am invatat eu, "meseria" asta de a pierde timpul facand "poezii". sa ma exprim, sa ma fac "inteles". scriu si pentru aia mai relaxati care doresc un mesaj muran-pula. dar nu se vede inca.

consider, oricum, ca am incercat niste note mult mai accesibile fata de primul album. vorbesc aici de interpretare, de lirica, de mesaj. pot si mai mult, daca vreau.

in rest. imi permit sa zic ca rappace a ramas un trendsetter pentru multi mc. care desi nu o "ardeau la sentiment", de la un timp isi diseca latura sensibila cu degete de miner. nu ma refer aici la nume mari.
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"

www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Iustin, aici perfecta dreptate.

Oza, NU ti-am reprosat ca nu esti concret, sau ca nu-mi dai mesaj mura-n gura, daca asta ai inteles ai un complex de superioritate. Ti-am reprosat faptul ca suna tras de par, nenatural sau cum vrei tu, Patapieviciesc :).

Si nu am absolut nimic cu rappace, chiar consider benefic acest anticon al Romaniei. Gata, ultimul post.
oza
rapperu vostru preferat

Post by oza »

pace

Image
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"

www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
Post Reply