CONCERT STELEVERZI / 15 MARTIE / SUBURBIA / O MIE DE CUVINTE
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
Meursault wrote:Dupa o ascultare, e cum ma asteptam.
Instrumentalele imi plac oarecum.
La texte e problema, ca toti ex-membri rappace, imi suna emfatic, metafore aruncate asa nenatural si fara mare insemnatate. Imi lasa impresia de "style over content".
Prezic ca veti avea multe fane minore care nici nu vor sa inteleaga ceva atat timp cat pare estetic si sensibil.
Sau poate ma grabesc sa inghit fara sa mestec.
Ce vreau de la voi e sa puneti in viitorul nu foarte indepartat si varianta instrumentala a albumului la download.
ia fii atent aici:daca iti zic ca domnul Brumaru apreciaza versurile rappace tu iti schimbi dintr-o data optica?ce legatura are cine mai asculta rappace inafara de tine strict?!asculta tu, judeca tu, intelege tu si nu mai prezice tu cine si cum o sa asculte.Apropo de chestia asta Strict legata de lirica 80% din versurile lui Kazi sunt foarte cum te grabesti tu sa spui si totusi lumea il place pe el...la fel observ si cu Butch care a dat-o bine intr-un stil f apropiat de eticheta asta "rappace".mistere peste mistere
- the_voice_within
- rapperu vostru preferat
Trezeste-te.Iustin wrote:Strict legata de lirica 80% din versurile lui Kazi sunt foarte cum te grabesti tu sa spui si totusi lumea il place pe el...
Am incredere in sistemul meu de valori.Iustin wrote:daca iti zic ca domnul Brumaru apreciaza versurile rappace tu iti schimbi dintr-o data optica?
Ai luat prea dur ce am spus prima oara, daca mi se pareau total abjecte versurile nu ma mai oboseam sa mai scriu. Ideea era ca lipseste lejeritatea in exprimare si uneori insemnatatea.
Si e doar o simpla parere.
Obiectiv vorbind, e imposibil de demonstrat ca de exemplu muzica lui Chopin e superioara artistic sau cum vrei tu, manelelor. Si tu vrei sa cada toata lumea de acord cu valoarea versurilor rappace?
Last edited by Meursault on Tue Nov 11, 2008 2:13 am, edited 1 time in total.
meursault, am citit in 2 ani sau cati au trecut si chestii mai interesante la capitolul "o simpla parere", nu numai la adresa mea, vorbesc in general de rappace si tin sa mentionez ca se poate mai bine. try harder baby!
legat de lirica, asa am invatat eu, "meseria" asta de a pierde timpul facand "poezii". sa ma exprim, sa ma fac "inteles". scriu si pentru aia mai relaxati care doresc un mesaj muran-pula. dar nu se vede inca.
consider, oricum, ca am incercat niste note mult mai accesibile fata de primul album. vorbesc aici de interpretare, de lirica, de mesaj. pot si mai mult, daca vreau.
in rest. imi permit sa zic ca rappace a ramas un trendsetter pentru multi mc. care desi nu o "ardeau la sentiment", de la un timp isi diseca latura sensibila cu degete de miner. nu ma refer aici la nume mari.
legat de lirica, asa am invatat eu, "meseria" asta de a pierde timpul facand "poezii". sa ma exprim, sa ma fac "inteles". scriu si pentru aia mai relaxati care doresc un mesaj muran-pula. dar nu se vede inca.
consider, oricum, ca am incercat niste note mult mai accesibile fata de primul album. vorbesc aici de interpretare, de lirica, de mesaj. pot si mai mult, daca vreau.
in rest. imi permit sa zic ca rappace a ramas un trendsetter pentru multi mc. care desi nu o "ardeau la sentiment", de la un timp isi diseca latura sensibila cu degete de miner. nu ma refer aici la nume mari.
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
Iustin, aici perfecta dreptate.
Oza, NU ti-am reprosat ca nu esti concret, sau ca nu-mi dai mesaj mura-n gura, daca asta ai inteles ai un complex de superioritate. Ti-am reprosat faptul ca suna tras de par, nenatural sau cum vrei tu, Patapieviciesc
.
Si nu am absolut nimic cu rappace, chiar consider benefic acest anticon al Romaniei. Gata, ultimul post.
Oza, NU ti-am reprosat ca nu esti concret, sau ca nu-mi dai mesaj mura-n gura, daca asta ai inteles ai un complex de superioritate. Ti-am reprosat faptul ca suna tras de par, nenatural sau cum vrei tu, Patapieviciesc

Si nu am absolut nimic cu rappace, chiar consider benefic acest anticon al Romaniei. Gata, ultimul post.
pace

"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"