CONCERT STELEVERZI / 15 MARTIE / SUBURBIA / O MIE DE CUVINTE
-
- un domn / doamna
-
- dimineata verific forumu
bun,deci,treaba sta asa :
l-am ascultat de ceva ori ca sa-mi dau seama ce-mi place si ce nu.mai putin cu ce nu.
este,sa zic,ceva mai bine decat primul album,adica mai multe povesti.
"Ea n-avea nume" imi place mult ; de piesa "Doi ochi noi" stiam ceva,imi spusese domnul Octavian la o bere,dar asa pentru curiozitatea mea,de ce s-a renuntat la colaborare ?
"Betia gandului" la fel de tare.
tot imi place.mai pe scurt.
cduri se fac ? daca da,un semnal.
a si sa fiu naspa
, "Nu stiu cine esti" , nu-mi place
)) [prietenii stiu,nu va bagati].e o gluma,evidente.
hai sa ne-auzim cat de curand,si la mai bine.
@rebel : ne-auzim in curand
@oza : sa...ne bem.
salut de la mare.
l-am ascultat de ceva ori ca sa-mi dau seama ce-mi place si ce nu.mai putin cu ce nu.
este,sa zic,ceva mai bine decat primul album,adica mai multe povesti.
"Ea n-avea nume" imi place mult ; de piesa "Doi ochi noi" stiam ceva,imi spusese domnul Octavian la o bere,dar asa pentru curiozitatea mea,de ce s-a renuntat la colaborare ?
"Betia gandului" la fel de tare.
tot imi place.mai pe scurt.
cduri se fac ? daca da,un semnal.
a si sa fiu naspa

hai sa ne-auzim cat de curand,si la mai bine.
@rebel : ne-auzim in curand
@oza : sa...ne bem.
salut de la mare.

"doi ochi noi" s-a numit initial "doi ochi", in colaborare cu nasta. o piesa ce sa pierdut, dar totusi, a fost ascultata de multi. o piesa ce a avut si inca are o valoare, pentru mine cel putin. vorbesc de original.
reeditarea este o reinterpretare a subiectului. nu ar fi iesit la fel. d'aia am renuntat la colabo.
in viitor daca pica ceva resurse, timp si suport o sa ne facem toate damblalele in materie de colaborari.
cd-uri, sper sa facem cat de curand.
pentru mai multe informatii, intrebari, viitoare detalii legate de album va astept aici: http://www.steleverzi.com/forum recomand un cont.
reeditarea este o reinterpretare a subiectului. nu ar fi iesit la fel. d'aia am renuntat la colabo.
in viitor daca pica ceva resurse, timp si suport o sa ne facem toate damblalele in materie de colaborari.
cd-uri, sper sa facem cat de curand.
pentru mai multe informatii, intrebari, viitoare detalii legate de album va astept aici: http://www.steleverzi.com/forum recomand un cont.
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
inca?
ce asteptari minime aveai ba dex
ce asteptari minime aveai ba dex
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"