Cumicu - Mi-e Jena ( Un Nenorocit )

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

cumicu wrote:mersi...
hai ca facem altcumva...multumesc acum tuturor celor carora le va placea piesa...cu restul ce facem? m*** anticipata!

pt asta nu meriti nici muie ca s'ar putea sa iti placa ca vad ca o ceri...
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Post by SaYwhaT »

cand m-am apucat eu sa ascult rap negativele erau picaturi de ploae:)si tata urs la platan....eram interesat si captivat de ce o sa zica mcul nu de negativ...de obicei imi place cumicu dar piesa asta nu prea
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
Mef
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Mef »

am asc piesa si nu ma atinge cu absolut nimic
instrumentalu nu imi place ca idee.. departe de a ma gandi ca e furat..copiat..
in general nu imi plac piesele in care "emsii" incep sa-si spuna of-urile si alte cacaturi .. probleme, belele, lectii de viata.. dissuri si alte astea
nu inghit piesele gen si atat, dupa mine muzica ar trebui sa fie ceva care sa te incante cand asculti .. sa iti ofere o stare anume.. da acu ce cacat sa iti ofere cumicu pe piesa asta.. si altele ale lui.. si in general "emsii" care o ard cu piese gen.
pana la a intelege mesaju , sunt alte treburi care ar trebui sa ma prinda la prima ascultare.. sa imi prezinte interes sa o ascult , sa imi placa..
piesa asta nu ma atrage cu absolut nimic :roll: deci ...
este doar parerea mea si in prealabil ma f** in parerea celor care or sa zica , ca am o parere de cacat , ca nu stiu sa ascult muzica, sa apreciez .. mai nou "fa tu mai tare daca esti asa coios"
asa ca sa stii sa nu comentati ca p***

numai bine! :)
Image
Quester
rapperu vostru preferat

Post by Quester »

Cumicu tot ramane un MC bun chiar daca forumul Hades nu-l place!
Sunt un forumist comod
ultimul_tip
tanar

Post by ultimul_tip »

este o piesa ok cu un instrumental care nu e pe gustul meu...
dar versurile sunt bune.
ultimul tip de om!!!EU!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

pana la urma cine e cumicu?
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

hai si pagina 15 ... ajut si eu ...

faina piesa... negativu...nu ma intereseaza daca e ciordeala...nu e datoria lui de MC sa faca instrumental...desi era ok sa mentioneze...dar in fine....

stilu clasic...flegmatic...caracteristic....mie imi place...

cumicu e un baiat din cluj ... va da el detalii...

hai cat mai multe pagini... fara numar ...
Un Nimeni Celebru
tanar

Post by Un Nimeni Celebru »

Nerub wrote: we dino... şi se lasă?
OFF TOPIC : 60 % din posturi sunt gen "mai joci fotbal?" "cand vii sa ne mai fracam in cur ca pe vremuri?" si gen ... pareri despre piesa foarte foarte putine !

v-ati fu*** in cur cu intrebarea "se lasa ?" - banuiesc ca ati sarbatori revelionul mai devreme daca ar fi DA , pt ca sunt putini ca el (care ii numeri pe degetele de la o mana) care spun verde-n fata oricui,indiferent de unde vine,cum il cheama si pe cine sustine -si de asta va e frica...si Dino ... ti-a luat audienta de pe forum de esti asa stresat / sau ti-a jignit prietenii sau .. chiar pe tine ?

CUMICU a spus clar II ESTE JENA ! (din cate vad...are si motive)

ON TOPIC : Piesa este ok... Nu e ceva care sa iti f*ta creierii cum e albumul nr 2 .. care si la ora actuala e primul din undergroundul romanesc dupa Nimeni Altu
si apropo .. cum zice nimeni altu ... "...rapperi ce se dau prea duri ... pentru ca asculta altceva secret mai bun" :-j (astia-s criticii de aici : gen Nerub care-ti explica in 'enspemii' de posturi aceeasi teorema "Tainele Samplig ului"

P.S. de asta nu mai exista public mare la concerte hip hop under,ca toti si-au tras trupa si toti critica pe cel care face ceva mai bun ca el ;) (orgoliu romanesc)

P.S. Mai iesiti in p*la mea din casa !
Last edited by Un Nimeni Celebru on Fri Nov 21, 2008 4:51 pm, edited 1 time in total.
cumicu
tanar

Post by cumicu »

mi-e jena de faptul ca unora nu le este jena, asa cum ar trebui.ca fapt divers, o treaba pentru "pete rock"-erii de pe-aici , termenul pe care nu-l gasiti voi este looping, nu sampling.am pus piesa mi-e jena sub instrumentalul acesta fiind ca asa mi s-a sculat pula intr-o zi, nu trebuie tu sa iti freci sinapsele sa te mai intrebi de ce.de-aia, ca asa am vrut.
tineti cont de simplul fapt ca nu ati platit absolut nimic pt auditia aceasta, ia-o ca pe orice alt extras de pe mixtapeurile emcee-ilor care se afla pe aici.
da, scrie ca e extras de pe album.am facut aceeasi manevra pe trackul "freestyle" de pe in dulcele stil clasic.

stati s-o frecati aiurea cu daca ma las/daca nu ma las ca si cum ati fi niste liceeni nefututi cand vorbesc de una.nu stiu, inca nu sunt decis, sunt multi care ma ambitioneaza sa merg mai departe.printre care si voi, astia ... anti-cumicu.

mersi de pareri si mersi de trafic.o zi placuta tuturor!
www.cumicu.ro

Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DFB wrote:
Nerub wrote:
DFB wrote: Na, si e cover atunci... Inca o data, s-a mai facut, si la case mai mari...
cum să fie cover mă? să iei instrumentalul unei piese şi să-ţi faci tu versuri care să le înregistrezi peste se cheamă să faci un cover?

cover înseamnă cu totul altceva... în primul rând instrumentalul trebuie reprodus, nu copiat.
Trebuia sa observi tonu'... Eu iti dau dreptate si tie si celor dinainte care au observat ca e de c**** cumicu, faza-i ca va legati gresit de melodie, daca lasa o mica parte vocala pe post de refren si ii spunea Pedestal 2008 (feat. Portishead) toti sareau de cur in sus ca ce buna-i ideea... In loc sa va luati doar de treaba asta (pentru ca inca o data, mai sunt, desi ei poate si-a dat acorduri intre ei, dar la noi hip-hop-ul lucreaza oricum la nivel bootleg deci de ce sa te deranjezi?) puteati sa va dati seama ca melodia e penala pentru ca ideile-s de c****, ultra-super-cliseice, povestite intr-un mod ultra-super-de c**** si gata... A luat un negativ, so the fuck what? Nu vinde oricum nici cat de-un cur cu albumu asta, va sta tot pe omlete si cartofi prajiti "pentru noi", lasa-l sa-si faca de cap. Daca avea impresia ca nu o sa se prinda nimeni, eh, nasol...
...lasa...
zetu1984
fratele meu tu esti baiat

Post by zetu1984 »

ti-as spune frumos ca esti prost. dar... ramai cu gandul asta. fara explicatii.

pt cumicu . (motivul editarii: sa nu se simta boka :lol: )
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Ce-i mai fute pe unii grija de ce mai face/ce-a mai facut/ce va mai face Cumicu. Eu stiu un singur lucru: daca e sa ma uit intr-o vitrina dupa o toala ceva, nu intru in magazin si ma iau de vanzatoare si incep sa fut p-aia in gura ca aduce marfa proasta, doar pentru ca nu-mi place mie. Dar asa s-au invatat cam toti pe-aici, stati ca momaile in fata calculatorului si criticati.
Sunt doar cateva persoane de bine aici pe forum, insa majoritatea sunt niste scarbe antipatice cu disfunctii sociale grave.
Cumicu ai fi un mare fraier sa te lasi. Pe net toti sunt viteji.
Respect din partea mea pentru efortul depus!
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

nu e grav ce a facut cumicu.adica plm, ascult in heavy rotation cage-ballad of worms si canibus-u didn't care fara sa ma gandesc ca sunt loopuri dupa born to spill sau sade(ma rog, lucrate mai mult).
treaba era daca umplea beatul ala cu ceva misto, ceva lirici cu care sa raman in cap dupa.
Endogen
un domn / doamna

Post by Endogen »

cumicu mai are multe de spus, cred, si daca e sa se lase o sa aiba motive mai intemeiate decat DINO:))(SALUT DINO!!!;)) ) si cei care nu l plac de pe forum de aici!!

bafta man...un nenorocit cat mai curand!;)
ENDOGEN NOAPTEBUNA! A APARUUUUUUUUUT!!!

www.endogen.ro
www.myspace.com/eendogen
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

B0ka wrote:...lasa...
Normal ca "lasa", asa vrei tu sa-mi arati cat esti de destept. Nu ai fost niciodata in stare sa dai un raspuns cat de cat "inteligent si inteligibil" asa ca da mai bine un "lasa-ma"... Ma vei suge intotdeauna B0ka, esti prost.
Post Reply