Nane - De Ale Mele (2008)
- Twenty
- spre 5000 de posturi, e ok
Acelasi lucru iti zic si tie.. si prost sa fii, daca te lasi influientat de parerile altora..nZa wrote:minte-te in continuareTwenty wrote:LOLGresit.
Faceam o comparatie.. mie mi se rupe de parerile altora.. daca mie imi place ceva ascult si punct.
Fiecare e liber sa asculte ce vrea p*a lui.. Atata timp cat nu-ti deranjeaza tie urechile.. Ala e liber sa asculte ce vrea..
Aici ce-ar trebui ? Daca voi ziceti ca Nane Rulezz.. sa ma las influientat de parerile voastre.. si gata ca sa fiu si eu in trend zic "Nane Rulezzz".. Sau influienta merge doar cand urasti ceva.. ca si ceilalti

De ce-mi bat capul ?!
Last edited by Twenty on Thu Nov 20, 2008 2:14 am, edited 1 time in total.
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
Vescan , Cumicu , Arssura , Nane , Loyal , Lecart .... sunt cantareti care ar putea face mai mult decat atat daca ar fi promovati de catre cineva care PROmoveaza cu adevarat ! Mai sunt si altii , dar nu-mi vin acum in cap de somn si de spart ce sunt.
P.S. Nici mie nu-mi place vocea lui Nane , dar nu-mi place nici vocea lui Nashu cateodata si totusi e Nashu !!! Si nici Blaziny nu mi-a placut cand a aparut ca avea o voce de copil , dar dupa aia parca a mai luat niste basi din gat de la Kombat si de la Butch (pe care-i salut pe aceasta minunata cale) si acum rupe norma !
P.S. 2 Sfat pentru Nane : da-i inainte coaie indiferent de ce zice Nerub sau Surub sau Piulita sau mai stiu eu ce critic de specialitate de pe-aici !
P.Surub 2.1 "nu mã fã sã fac so mult offtopic." -> uite cine a ajuns sa ne critice artistii HH ![/u]
P.S. Nici mie nu-mi place vocea lui Nane , dar nu-mi place nici vocea lui Nashu cateodata si totusi e Nashu !!! Si nici Blaziny nu mi-a placut cand a aparut ca avea o voce de copil , dar dupa aia parca a mai luat niste basi din gat de la Kombat si de la Butch (pe care-i salut pe aceasta minunata cale) si acum rupe norma !
P.S. 2 Sfat pentru Nane : da-i inainte coaie indiferent de ce zice Nerub sau Surub sau Piulita sau mai stiu eu ce critic de specialitate de pe-aici !
P.Surub 2.1 "nu mã fã sã fac so mult offtopic." -> uite cine a ajuns sa ne critice artistii HH ![/u]
www.gamextv.ro
www.gamextv.ro/es/
http://www.next-please.ro
neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
www.gamextv.ro/es/
http://www.next-please.ro
neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
Ar trebui sa taci in zloboz si sa nu te mai bagi aiurea in discutii sau sa te iei de parerile altora. Am inteles ca esti groupie Cumicu sau Vescan, acum poti sa te potolesti, gata!Twenty wrote:Acelasi lucru iti zic si tie.. si prost sa fii, daca te lasi influientat de parerile altora..nZa wrote:minte-te in continuareTwenty wrote:LOLGresit.
Faceam o comparatie.. mie mi se rupe de parerile altora.. daca mie imi place ceva ascult si punct.
Fiecare e liber sa asculte ce vrea p*a lui.. Atata timp cat nu-ti deranjeaza tie urechile.. Ala e liber sa asculte ce vrea..
Aici ce-ar trebui ? Daca voi ziceti ca Nane Rulezz.. sa ma las influientat de parerile voastre.. si gata ca sa fiu si eu in trend zic "Nane Rulezzz".. Sau influienta merge doar cand urasti ceva.. ca si ceilalti![]()
![]()
![]()
De ce-mi bat capul ?!
- akima
- spre 5000 de posturi, e ok
- Location: "I don't even know where the hell I am half the time!"
abia acum am terminat si io de ascultat. imi place ce aud
oricum e mai tare decat multe albume care au iesit in ultimele luni.. cu siguranta voi asculta din nou cateva piese. singura chestie care ma enerveaza e skitu ala.. e super idioata vocea (exact asa cum s-a vrut probabil.. da' e prea prea).. ma rog cu vocea lui nu am nimic
nush ce tot ziceti voi aici de voce..

"daca-s bine unde sunt, iti trimit felicitare."
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
iti dai seama ca sunt raperi aici care se chinuie de cativa ani sa puna ceva cum trebuie si n-au nici o sansa...si apare nane si rupe capete:))...toti care au ceva aiurea de zis in general sunt si ei mc/producatori...si daca le zici sa faca ceva mai bun sar in sus ca nu e obligatoriu sa fi mc/producator ca sa ai o parere...f adevarat dar acnd esti mc/producator si nu faci nimic calumea taci in pula mea din gura si fa ceva mai bun:)))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
cam aşa e, pula mea...
sau sunt unii care chiar n-au ce face şi mai umblă pe hades dampulea aşa... şi împroaşcă păreri şi critici, poate nefondate, în orice caz majoritatea au şi dreptate... sau na, nu că au dreptate dar doar îşi bagă şi ei nasu şi reacţionează cumva... şi majoritatea dintre ei chiar nu fac nimic mai bun, dar nu cred că le şi pasă neapărat. mă includ.
scuze nane de infecţiile astea offtopiceşti. baftă acolo! aş fi curios de un album tras calumea şi cu instrumentale originale!
sau sunt unii care chiar n-au ce face şi mai umblă pe hades dampulea aşa... şi împroaşcă păreri şi critici, poate nefondate, în orice caz majoritatea au şi dreptate... sau na, nu că au dreptate dar doar îşi bagă şi ei nasu şi reacţionează cumva... şi majoritatea dintre ei chiar nu fac nimic mai bun, dar nu cred că le şi pasă neapărat. mă includ.
scuze nane de infecţiile astea offtopiceşti. baftă acolo! aş fi curios de un album tras calumea şi cu instrumentale originale!
nowadays every dumb fuck is representing rapmeggadon wrote:toti care au ceva aiurea de zis in general sunt si ei mc/producatori
si sa traduc asa pentru toti reparii inculti vaishamar taiavash halala

-
- tanar
someone said :
"..o vorba de premii Grammy ... hip hop ul adevarat nu-l fac numai bucurestenii"
e bun,dar vocea cam lasa de dorit ... stai sa mai creasca >:)
Multa bafta Nane
si Dino ... nu inteleg ce ai cu Cumicu ... e cumva peste jumatate din artistii hades si te roade ?
...sau prin cartier la tine e la moda sa fii anti-cumicu ? =))
"..o vorba de premii Grammy ... hip hop ul adevarat nu-l fac numai bucurestenii"
e bun,dar vocea cam lasa de dorit ... stai sa mai creasca >:)
Multa bafta Nane

si Dino ... nu inteleg ce ai cu Cumicu ... e cumva peste jumatate din artistii hades si te roade ?
...sau prin cartier la tine e la moda sa fii anti-cumicu ? =))