Nane - De Ale Mele (2008)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paranoic »

nu-i suport vocea omului asta, nu pot sa ascult. are versuri cat de cat ok
Twenty

Post by Twenty »

nZa wrote:
Twenty wrote:LOL :lol: Gresit.

Faceam o comparatie.. mie mi se rupe de parerile altora.. daca mie imi place ceva ascult si punct.
minte-te in continuare
Acelasi lucru iti zic si tie.. si prost sa fii, daca te lasi influientat de parerile altora..

Fiecare e liber sa asculte ce vrea p*a lui.. Atata timp cat nu-ti deranjeaza tie urechile.. Ala e liber sa asculte ce vrea..

Aici ce-ar trebui ? Daca voi ziceti ca Nane Rulezz.. sa ma las influientat de parerile voastre.. si gata ca sa fiu si eu in trend zic "Nane Rulezzz".. Sau influienta merge doar cand urasti ceva.. ca si ceilalti :?: :!: :!: :!:

De ce-mi bat capul ?!
Last edited by Twenty on Thu Nov 20, 2008 2:14 am, edited 1 time in total.
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

un milion e prea tare..e si original...vocea e foarte tare...tare rau baietasul asta...postez aiurea iar dar imi place foarte tare.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

Vescan , Cumicu , Arssura , Nane , Loyal , Lecart .... sunt cantareti care ar putea face mai mult decat atat daca ar fi promovati de catre cineva care PROmoveaza cu adevarat ! Mai sunt si altii , dar nu-mi vin acum in cap de somn si de spart ce sunt.

P.S. Nici mie nu-mi place vocea lui Nane , dar nu-mi place nici vocea lui Nashu cateodata si totusi e Nashu !!! Si nici Blaziny nu mi-a placut cand a aparut ca avea o voce de copil , dar dupa aia parca a mai luat niste basi din gat de la Kombat si de la Butch (pe care-i salut pe aceasta minunata cale) si acum rupe norma !

P.S. 2 Sfat pentru Nane : da-i inainte coaie indiferent de ce zice Nerub sau Surub sau Piulita sau mai stiu eu ce critic de specialitate de pe-aici !

P.Surub 2.1 "nu mã fã sã fac so mult offtopic." -> uite cine a ajuns sa ne critice artistii HH ![/u]
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

Twenty wrote:
nZa wrote:
Twenty wrote:LOL :lol: Gresit.

Faceam o comparatie.. mie mi se rupe de parerile altora.. daca mie imi place ceva ascult si punct.
minte-te in continuare
Acelasi lucru iti zic si tie.. si prost sa fii, daca te lasi influientat de parerile altora..

Fiecare e liber sa asculte ce vrea p*a lui.. Atata timp cat nu-ti deranjeaza tie urechile.. Ala e liber sa asculte ce vrea..

Aici ce-ar trebui ? Daca voi ziceti ca Nane Rulezz.. sa ma las influientat de parerile voastre.. si gata ca sa fiu si eu in trend zic "Nane Rulezzz".. Sau influienta merge doar cand urasti ceva.. ca si ceilalti :?: :!: :!: :!:

De ce-mi bat capul ?!
Ar trebui sa taci in zloboz si sa nu te mai bagi aiurea in discutii sau sa te iei de parerile altora. Am inteles ca esti groupie Cumicu sau Vescan, acum poti sa te potolesti, gata!
Image
alka

Post by alka »

hahahahaha jepcar asta :))))
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

ba eu am zis ca imi place, n-am criticat nimic. ai fi tu vreun mecanic... sloboz
akima
Location: "I don't even know where the hell I am half the time!"

Post by akima »

abia acum am terminat si io de ascultat. imi place ce aud :D oricum e mai tare decat multe albume care au iesit in ultimele luni.. cu siguranta voi asculta din nou cateva piese. singura chestie care ma enerveaza e skitu ala.. e super idioata vocea (exact asa cum s-a vrut probabil.. da' e prea prea).. ma rog cu vocea lui nu am nimic :) nush ce tot ziceti voi aici de voce..
"daca-s bine unde sunt, iti trimit felicitare."
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

iti dai seama ca sunt raperi aici care se chinuie de cativa ani sa puna ceva cum trebuie si n-au nici o sansa...si apare nane si rupe capete:))...toti care au ceva aiurea de zis in general sunt si ei mc/producatori...si daca le zici sa faca ceva mai bun sar in sus ca nu e obligatoriu sa fi mc/producator ca sa ai o parere...f adevarat dar acnd esti mc/producator si nu faci nimic calumea taci in pula mea din gura si fa ceva mai bun:)))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

cam aşa e, pula mea...
sau sunt unii care chiar n-au ce face şi mai umblă pe hades dampulea aşa... şi împroaşcă păreri şi critici, poate nefondate, în orice caz majoritatea au şi dreptate... sau na, nu că au dreptate dar doar îşi bagă şi ei nasu şi reacţionează cumva... şi majoritatea dintre ei chiar nu fac nimic mai bun, dar nu cred că le şi pasă neapărat. mă includ.

scuze nane de infecţiile astea offtopiceşti. baftă acolo! aş fi curios de un album tras calumea şi cu instrumentale originale!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

meggadon wrote:toti care au ceva aiurea de zis in general sunt si ei mc/producatori
nowadays every dumb fuck is representing rap
si sa traduc asa pentru toti reparii inculti vaishamar taiavash halala :))), gen toti reparii sunt ori maestrii de ceremonii, mari producatori - mai putin cu breaku', dj-ala si graffiti-u. pacat pacat
Un Nimeni Celebru
tanar

Post by Un Nimeni Celebru »

someone said :
"..o vorba de premii Grammy ... hip hop ul adevarat nu-l fac numai bucurestenii"

e bun,dar vocea cam lasa de dorit ... stai sa mai creasca >:)
Multa bafta Nane ;)

si Dino ... nu inteleg ce ai cu Cumicu ... e cumva peste jumatate din artistii hades si te roade ?
...sau prin cartier la tine e la moda sa fii anti-cumicu ? =))
NskY
#

Post by NskY »

am sa va rog sa va pastrati pentru voi constatarile gen "de ce dino nu asculta cumicu" si sa nu mai generati discutii offtopic unde nu e cazul... multumesc :)
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

si unde e cazul sa generezi discutii offtopic ? :D
Image
NskY
#

Post by NskY »

unde nu sunt eu moderator.
Post Reply