Simbad ar insemna sa fii de-a dreptul nebun sa diseci primele mele "productii" ... iti amintesti posturile de pe hh-inc in care-mi bagam si-mi scoteam in toate parerile.... la niste pareri serioase despre ceva facut la misto nu puteam sa spun altceva... si probabil iti amintesti si schimbul de mesaje pe care l-am avut in care ti-am zis ca testez... testul ala m-a ajutat sa dau 423 de exemplare (deocamdata) in mai putin de o luna de la lansare in conditiile in care albumul e deja la download... mi-a adus o aparitie in popcorn (iarasi deocamdata pentru ca se prefigureaza a 2-a), difuzari la radio (21 si guerilla) si nu in ultimul rand difuzarea in TEMPLUL DIN GIULESTI meci de meci a piesei "Poarta fularul" (care pentru mine e echivalentul castigarii premiului Grammy de catre un rapper roman), in conditiile in care NU AM CAUTAT PE NIMENI!!! Singurii pe care i-am cautat m-au lasat cu ochii-n soare desi imi promisesera ca ma vor ajuta, dar nu e momentul sa detaliez... deci daca nici asta nu e un exemplu clar ca NU E GREU DELOC... atunci nu stiu care ar putea fi...Simbad wrote:Foarte bun. Anumite melodii sunt chiar head-crushin (e.g. "50 pe 100", "Diferente", "Poarta fularul")
Mie imi aduce aminte de spiritul viu, autentic si unic al lui Adeva. Atata doar ca spiritul asta e rapidist...
Albumul asta e pentru hip-hop-ul romanesc ceea ce e "Boogie" pentru filmul romanesc.
E ceea ce as fi asteptat de la adeva daca ar fi continuat sa supravietuiasca dpdv artistic. E bine totusi ca a aparut cineva care sa ocupe acest loc gol; cu mentiunea ca parca leasa e mai sentimental si mai minimalist decat adeva. Oricum e bine. Fata de primele productii ale lu' Leasa, pe care sincer nu prea le-am apreciat (poate si pentru ca nu m-am aplecat prea mult asupra lor), asta e above the sky.
da ai dreptate sunt sentimental... insa nu inteleg termenul minimalist

chiar... pe unde mai e adevarapp? n-am mai auzit de el odata cu disparitia hh-inc-ului.
PS: Simbad, filosofand putin, detasandu-ne de echipa din rusia si de Rapid, traim in zilele-n care toti se plang de cei aflati la putere, dar care nu stiu cum sa-si dovedeasca "smecheria" in fata celor apropiati... uitand sa fie smeriti daca nu au un sef pe cap... care-si afiseaza caracterul infect si dau vina cand se trezesc pe alcool, spunand ca e e greeeeeu... cand de fapt totul este simplu... mult... mult prea simplu... de-aia am zis ca esti unul dintre cei mai tari oameni de forumul asta... pentru ca intelegi... iar daca nu intelegi ceva... atunci nu esti tu de vina ci cel care ti-a zis ceva n-a fost destul de clar... Daca te uiti la toate posturile de pana acum de pe topicul asta toti cunascatorii incearcau sa-mi spuna mie ce e bine si ce nu in loc sa ia ce e mai bun pentru ei... aceeasi cunoscatori ma vor lua in ras cand le voi spune ca voi scoate bani multi scotand urmatorul album in 20.000 de exemplare pe care le voi distribui gratuit si nimeni nu va intreba cum e posibil acest lucru. Iar cei care vor intreba, vor fi nelamuriti si se vor intreba pe sine, daca e adevarat, atunci de ce spun asta... Pentru ca sunt constient ca toti sunt niste prosti, lipsiti de imaginatie care nu stiu sa se detaseze si sa gandeasca singuri...
Multumesc tuturor celor care mi-au cumparat albumul pana acum!!! Asta la cel mai sincer mod cu putinta!!!
Bafta maxima, Simbad!
PS2: Tot ce am facut pana acum se datoreaza atitudinii pozitive pe care am avut-o... O atitudine pozitiva, in cazul putin probabil in care nu-ti va aduce nimic, va enerva suficient de multa lume incat sa merite!!! Deci renuntati odata pentru totdeauna la a va plange de mila ca nimanui nu-i pasa daca nu are ceva de castigat de pe urma consolarii pe care v-o aduce. Intelegeti ce vreti...