Nane - De Ale Mele (2008)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MjtO_V3WP5Y[/youtube]

Voi chiar aveti o problema frate :|
Mirelinho
serios, sunt ok

Post by Mirelinho »

Stefan P wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MjtO_V3WP5Y[/youtube]

uoyoyoyoyoyoyooy
nane e din nou in treaba!
nu stiu daca am vazut in viata mea ceva mai penibil!

ps. tare faza din oglinda! yoyooyoyoy
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!

www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Nu intelegeam ce vorbiti de 6 pagini incoa ...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Mirelinho wrote:
Stefan P wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MjtO_V3WP5Y[/youtube]

uoyoyoyoyoyoyooy
nane e din nou in treaba!
nu stiu daca am vazut in viata mea ceva mai penibil!

ps. tare faza din oglinda! yoyooyoyoy
ti se pare penibil??? :shock:
.etalosed
agent orange

Post by .etalosed »

foarte penibil.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

ba esti nebun?!...foarte foarte tare omu...incredibil ca are dor 17 ani...bravo nepoate!
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

si mie imi place. ca si sfat. sa`si caute pe la producatori niste negative si sa faca un material calumea tras in studio care sa nu aiba 1000 de piese ca exista potential. multe idei bune exprimate binisor.
bag_picioarele
tanar

Post by bag_picioarele »

tot se ataca bucurestenii ca "bai, nu va mai luati de bucuresti, ca aici e hiphopu', la voi e labareala". da ba, stim toti unde e capitala si ce se intampla pe'acolo. problema e ca voi, astia din bucale, aveti impresia ca NUMAI acolo se face treaba (simbad, sa traiesti). nu a zis nimeni ca ar fi provincia peste ci ca si acolo se face treaba, asa ca mai lasati ifosele.

si nane zice foarte bine de puya ca asculta manele. (mirelinho, calmeaza'te, taica)
Rainbows And Lsd
dimineata verific forumu

Post by Rainbows And Lsd »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MjtO_V3WP5Y[/youtube]
foarte caterinca
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
brain killer
rapperu vostru preferat

Post by brain killer »

poate viitorul ai rezerva ceva eu il consider cacat muzical!ca majoritatea aparitiilor din ultima vreme! 8)
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
alacuplete
un domn / doamna

Post by alacuplete »

de unde e instrumentalu de la "poveste de seara" ?
If you want to grow
eat like a son of a bitch
and train like a mother fucker
NskY
#

Post by NskY »

brain killer wrote:poate viitorul ai rezerva ceva eu il consider c**** muzical!ca majoritatea aparitiilor din ultima vreme! 8)
tu mai canti ? nu te intreb la caterinca, chiar mi`a placut ce am auzit de la tine acum 2 ani.
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Lecart wrote: Incepi sa limitezi prea mult la american basics genul. Insisti recurent deja ca hiphopul gravitaza in jurul ghettourilor; prin urban se-ntelege (si) altceva, nu neaparat dealeri, tarfe si metrouri.

Si atata timp cat suna bine, are cuts pe quotable rhymes, are rime ok si cel mai important daca are feelingul ala specific, poti sa-l faci in orice loc, tot hip-hop se cheama, cu riscul sa sune chiar mai bine.

Trebuie gandit putin mai alb, fara urma de anti-black shit aici.
Pai cine-a zis altceva?
Tu imi spui ca "ratele plutesc pe apa" cand eu spun ca "Nu trageti in pianist".
Afrimatia mea bref e ca "Mc-ii de provincie nu ar trebui sa atace leaganul hip-hop-ului romanesc" si "orasul lider de hip-hop din momentul asta, aka nov 2008". Atat. Si nimic mai mult.
Fireste ca se poate face rap bun si la Orsova (cum l-am si laudat pe bietul baiat, care n-are nicio vina pentru semi-off-topicurile astea) si la Suceava (si ce rap bun se face la Suceava) si la Constanta (caci Blaziny e atat de bun de parca ar fi crescut in Balta Alba). Dar acest rap bun nu justifica si probabil nu va justifica multa vreme de-aici incolo intinarea rap-ului bucurestean. Daca in 1994 Bucurestiul era SINGUR, in 2008 Bucurestiul inca da tonul in hip-hop-ul mioritic. Un pic de respect or merita si d'alde Parazitii, CTC, K-gula, Brugner, Da Hood si de ce nu Rimaru, Mafia etc. Nu sa mi ti-i injure Nane sau si mai rau, vreun agarici fara talent.

Cat despre Mirelinho, astept argumente/contraargumente ca sa imi dau seama daca e prost sau are dreptate (adica prostul sa fiu eu).
O simpla afirmatie de genul "Simbad e mai prost decat pare" ori "Ii dau muie lu' Mirelinho prin cur" nu are nicio semnificatie daca nu e insotita de ceva justificativ. De injurat poate oricine, dar de sustinut ideatic o injuratura e mult mai greu.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

Pai nu cautam sa te contrazic, te-am facut atent ca te folosesti prea des de repere gen ghettouri, strada, state etc. cand compari Bucurestiul cu provincia, sau la povestea cu VEST-EST (care, crede-ma, si pentru cunoscatori nu e intr-atat de elocventa incat sa se inteleaga usor ca vbesti de underground-vs-mainstream <-- mai bine-i spui asa, ca te pricepe tot romanu'). Atat ca nu mi se par argumente (prea) solide.

Mie imi este absolut indiferent conflictul (daca a existat vreodata asa ceva) dintre capitala si restul tarii, la fel cum nici nu fac topuri de rep pe orase. Da' conflictele-s ok, ca nasc subiecte, subiectele piese, s.a.m.d.

Nane pare ok, dar nu-i genu' meu.
Endogen
un domn / doamna

Post by Endogen »

bravo man continua ...tu stii cel mai bine cum sta treaba.
de la ce este in orsova la ce simti fata de hiphop si ce canti!

injuraturi mai putine (cauneori dau impresia de umplutura), si sa te aud pe un album al tau, pe instrumentalele tale!!! bafta

ps: fara suparare dar nu prea poti sa compari cumicu cu nane, sunt stiluri diferite, e ca si cum ai compara method man cu dr dre...
ENDOGEN NOAPTEBUNA! A APARUUUUUUUUUT!!!

www.endogen.ro
www.myspace.com/eendogen
Post Reply