Lecart wrote:
Incepi sa limitezi prea mult la american basics genul. Insisti recurent deja ca hiphopul gravitaza in jurul ghettourilor; prin urban se-ntelege (si) altceva, nu neaparat dealeri, tarfe si metrouri.
Si atata timp cat suna bine, are cuts pe quotable rhymes, are rime ok si cel mai important daca are feelingul ala specific, poti sa-l faci in orice loc, tot hip-hop se cheama, cu riscul sa sune chiar mai bine.
Trebuie gandit putin mai alb, fara urma de anti-black shit aici.
Pai cine-a zis altceva?
Tu imi spui ca "ratele plutesc pe apa" cand eu spun ca "Nu trageti in pianist".
Afrimatia mea
bref e ca "Mc-ii de provincie nu ar trebui sa atace leaganul hip-hop-ului romanesc" si "orasul lider de hip-hop din momentul asta, aka nov 2008". Atat. Si nimic mai mult.
Fireste ca se poate face rap bun si la Orsova (cum l-am si laudat pe bietul baiat, care n-are nicio vina pentru semi-off-topicurile astea) si la Suceava (si ce rap bun se face la Suceava) si la Constanta (caci Blaziny e atat de bun de parca ar fi crescut in Balta Alba). Dar acest rap bun nu justifica si probabil nu va justifica multa vreme de-aici incolo intinarea rap-ului bucurestean. Daca in 1994 Bucurestiul era SINGUR, in 2008 Bucurestiul inca da tonul in hip-hop-ul mioritic. Un pic de respect or merita si d'alde Parazitii, CTC, K-gula, Brugner, Da Hood si de ce nu Rimaru, Mafia etc. Nu sa mi ti-i injure Nane sau si mai rau, vreun agarici fara talent.
Cat despre Mirelinho, astept argumente/contraargumente ca sa imi dau seama daca e prost sau are dreptate (adica prostul sa fiu eu).
O simpla afirmatie de genul "Simbad e mai prost decat pare" ori "Ii dau muie lu' Mirelinho prin cur" nu are nicio semnificatie daca nu e insotita de ceva justificativ. De injurat poate oricine, dar de sustinut ideatic o injuratura e mult mai greu.